Администрацијата пред експлозија!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Gwujo prevara....mislam deka toa ke vleze vo literatura, ke se uci po svetski univerziteti kako sto se proucuvaat nekoi bitki na Aleksandar na West Point... :)

Gwujo prevara....mislam deka toa ke vleze vo literatura, ke se uci po svetski univerziteti kako sto se proucuvaat nekoi bitki na Aleksandar na West Point... :)

Ако Гвујо е превара, кој е до сега најчист и најчесен политичар, не знам како да ги окарактеризирам другите. Шо би рекле за Бане & Цом.?

Ако Гвујо е превара, кој е до сега најчист и најчесен политичар, не знам како да ги окарактеризирам другите. Шо би рекле за Бане & Цом.?

На погрешен човек му го поставуваш прашањево, ако очекуваш од конкреткиот да ти каже дека бране и компанија биле подобри од грујоп, тешко си се зезнал.

Строго препорачувам подфорумов да се прекрсти од политика и вести во политика и секс бидејќи добиваме вести дека ќе не сексаат уште

А оние што се грижат дека ќе набрзо ќе биде еден административец на една глава жител и дека све ќе станат или пензионери или административци,што се грижите постојат кинези,постојат црнци ќе увеземе,нема да им даваме државјанство да не се заебеме ко минатиот пат,ќе otvorime swet-shops,и ете решен проблем само уште да одлучиме кое црнечко племе или кинеско село да увеземе.
Ееееееееее ти па шо се грижите гвујо се решил веќе и испланирал.

nee...tie se bedni mediokriteti, koi koristejki glupokja na svojot narod go oskubaa...baska NASLEDENI SA, pola Makedonija se rodila vo vreme koga taa Company-ja...socijalizam i pravda prodavase..:)
...toa ti e kako koga ke se rodis so brat bagabont...koj te muva.....ama brat e...:)
Gwujo go IZBRAVME pri zdrava pamet...na osnova na "biznis plan" koj ni go protna niz usi......toa ti e kako koga IZBERAS PRIJATEL i BIZNIS PARTNER...
Kogo REALNO poveke ke mu se lutis...na rodeniot brat , ako te opeljesi ...ili NA IZBRANIOT PRIJATEL , ako ne daj Boze.....TE ZAEBE...???? :)

E zatoa batka od bituse...so oci ne mozam da gi vidam ovie od GwujoPrevara Incorporated.

Back
На врв Bottom