Madonna во Бугарија и Србиja

• Креатор на темата Креатор на темата Soreno
  • Време на започнување Време на започнување

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Madonna's phenomenally successful 'Sticky & Sweet Tour', already the #1 Biggest Grossing Tour in history for a solo artist, will embark on another series of shows beginning July 4th in London. (Schedule follows this release). Stops will include appearances in never before played markets such as Werchter Belgium, Marseille France, Hamburg Germany, Oslo Norway, Helsinki Finland, Tallinn Estonia, Ljubljana Slovenia as well as stops in Romania, Hungary, Serbia and Bulgaria it was confirmed today by Live Nation. Additional appearances by Madonna will include return visits after more than 15 years to Madrid, Gothenburg and Munich.

In 2009, Madonna's 'Sticky & Sweet Tour' will also visit Marseille in addition to performances in Bulgaria, Hungary, Russia, Romania, and Serbia.

Ова треба у ноќен живот да иде....

он топик:

Не ја слушам... ама да си кажам.. па преку к*р више се носат у Србија и Бугарија! Па коа ќе донесат НЕШТО да слушнеме!??!?!?!?!?!

Ова треба у ноќен живот да иде....

он топик:

Не ја слушам... ама да си кажам.. па преку к*р више се носат у Србија и Бугарија! Па коа ќе донесат НЕШТО да слушнеме!??!?!?!?!?!
Кога ќе бидеме како Србија или Бугарија :smir:

И се засвиѓа овдека, нема собрано пари уште ко шо треба па ќе доаѓа пак... балканскија резидент, Мадонаа!! :icon_lol:

Во Струмица да дојде не одам на Мадона.:pos2:

Да ми платат не би отишла на Мадона.. :tapp:

Мадона ште изнесе концерт в Софија на 29 август на Националнија стадион "Васил Левски". Билетите струват между 100 и 200 лв. /50 - 100 евро/, а продажбата им започва от 19 февруари, с'обштиха организаторите от "Софија мјузик ент'рпрајсиз".

Зашто бе да не идете,да не ви е мн андерграунд ?

Koga ke ja plati nekoj, koj ima muda kaj nas da uleti u takov proekt. Mnogu golem rizik e toa skapa igracka.

jas kolku sto sum informiran i avolon imaat vlezeno vo ovoj proekt so madona i za sting mislam deka isto taka.

pa kaj nas bi dosle samo ako imame goelm stadion, mozda koga ke se izgradi filip vtori ke dojde nekoj koj e vo moemntalna slava i popularnost.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom