GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
Па за гужва после 5 саат не верувам. Ретко кој ќе има енергија да рипа 7 саата.
Енергија, тешко, ама табла и те како :pos:

Инаку секогаш журките завршуваат во 5. Барем така е последниве неколку години. Со носталгија се сеќавам на времето кога у 6 и пол прекршен не можев ни до автобуска да се дотркалам. За жал овие грејтест хитс најверојатно ќе ги пропуштам бидејќи сум ангажиран околу политичкиве кампањи :(

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
За жал овие грејтест хитс најверојатно ќе ги пропуштам бидејќи сум ангажиран околу политичкиве кампањи :(
Тончи ќе пее на кампањата на Љубе?! :) хахаха (мала шала)

Иначе ме интересира кога ќе бидат пуштени картите во продажба и кога ќе биде објавен лајн-апот. :)

:helou:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Интересно е со групиве, али дај бе нека сменат диџиеве више, исто исто тиња тиња....

П.С. Медеа ќе пее, ене ја таму кај плавото

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
Интересно е со групиве, али дај бе нека сменат диџиеве више, исто исто тиња тиња....

П.С. Медеа ќе пее, ене ја таму кај плавото
Фалат Драган Б. Костиќ, Ацо Конга и ди-џеј Премиер. :pos:
После тоа фали G.O.C.E. Ченто бед ес мадафака, Фани...
Еј стварно нема ниту една She Jay :сТрамота:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Истите фаци се секогаш кога има нешто вакво на Саем. Само малце ме зачуди со рок што ке има (секако позитнивно) и би се појавил таму дури од 8.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Фала к***у да праат пак грејтест хитс. Бев и на двете мене лично повеќе ми се свиѓаше двојката од 1 до 4 саат не прекинав со скокање сите добри песни ги пуштија пред тоа рапот беше срање и така :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најинтересно е што има музика за сите вкусови и ке биде убаво онака се различни луѓе (за музика) на едно место.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Бев на прошлите две, од кои двојката беше промашај. Али одам и на ова, обавезно. :)

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Во темата за Таламаска има убава идеја за мал собир на кајгана членовите на сепаре.Што мислите,а?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Во темата за Таламаска има убава идеја за мал собир на кајгана членовите на сепаре.Што мислите,а?
Јок, барем мене никад сепариња не ми праеле мерак, ни у дискач ни нигде, идеш на журче се кршиш на 200 дела и си идеш дома... :)

На Грејтест ќе се иде, да се чуе трансојни.... Цапе, Мац и Дани.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
па немора сепариња де....да се собереме сите на едно место да се видиме кој сме што сме...

Член од
14 септември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
2
Јок, барем мене никад сепариња не ми праеле мерак, ни у дискач ни нигде, идеш на журче се кршиш на 200 дела и си идеш дома... :)

На Грејтест ќе се иде, да се чуе трансојни.... Цапе, Мац и Дани.
корект:)
инаку...што така Дани ептен слабо по журкиве пушта музика??? неможе да ми текне кога последен пат чув нешто од него у кемикал кру стајл:)

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
PREKU KUR SO OVIE SRANJE ZABAVI.:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Срање забави?!?! Ти брат нездрав си..
Негоооо
Ќе се прај организејшн за идење на журчево сосе пиење пред журчево? :pipi:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
До тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам

Kajgana Shop

На врв Bottom