GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Рок изгледа порано ке биде, околу 9 саат. Али би идел секако како и минатите 2 настани.

Член од
14 септември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
2
кај ке може да се докопам до инфо за кој како кое време ке пушта?? рап дефинитивно не ми се слуша.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
кај ке може да се докопам до инфо за кој како кое време ке пушта?? рап дефинитивно не ми се слуша.
Се надевам дека после бендовите ќе биде ПАНЧО (усранчо) па после ќе почнат диџеите. :)
Но сепак да не шпекулираме. Ќе почекаме Сателајт да го објави официјалниот лајн-ап. :)

Р.Ѕ. Според моите пресметки журкава би завршила во 06:30/07:00. :) Машала. :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Културно си упаѓаш околу 12 да не се плеткаш со репери у криза и остануваш до фајрон 5 сабајле ко ќе останат најватрените со трансот наравно. Ко последниот пат тој типот што заспа горе на гелендер ко го гаѓаа со шишиња(мислам на грејтест хитс беше, не ме фаќајте за збор:pos2:)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Културно си упаѓаш околу 12 да не се плеткаш со репери у криза и остануваш до фајрон 5 сабајле ко ќе останат најватрените со трансот наравно. Ко последниот пат тој типот што заспа горе на гелендер ко го гаѓаа со шишиња(мислам на грејтест хитс беше, не ме фаќајте за збор:pos2:)
Фајронтот нема да биде у 5. Накај 7 ќе биде. :)
Иначе типот гарант има заспано на ГХ вол.1 пошо после тоа на наредните журки галеријата не беше отворена. Сега таму ќе има ВИП сепареа :)tapp:). :)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Јас сум таму и едвај чекам...
Ева ова нема да го пропуштиме :vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ау да имаше јаки заспивања околу 3 саат со тој тапа диџејот кога си отидоа половината накај дома. Се надевам дека ке нема пак така.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Фајронтот нема да биде у 5. Накај 7 ќе биде. :)
Иначе типот гарант има заспано на ГХ вол.1 пошо после тоа на наредните журки галеријата не беше отворена. Сега таму ќе има ВИП сепареа :)tapp:). :)
Битно дечкото Господ го знае на која хемија беше. 5 мин го гаѓаа со шишиња и дојдоа двајца го собраа под мишка од што неможеше да оди.
Ако трае ова до 7 ондаК супер ако има ватрени транс типчиња иначе нема да има кворум, ќе треба да земеме фудбал и на мали голчиња да играме:smir:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Битно дечкото Господ го знае на која хемија беше. 5 мин го гаѓаа со шишиња и дојдоа двајца го собраа под мишка од што неможеше да оди.
Ако трае ова до 7 ондаК супер ако има ватрени транс типчиња иначе нема да има кворум, ќе треба да земеме фудбал и на мали голчиња да играме:smir:
Па за гужва после 5 саат не верувам. Ретко кој ќе има енергија да рипа 7 саата. Ја ќе глеам пред журка убаво да се наспијам па се надевам дека после ќе издржам до 6 минимум. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај ке видиме кворум од форум како ке идеме па да направиме една собиранка таму а?

Kajgana Shop

На врв Bottom