Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
А до колку саат има карти у југотон по 300 ден..на врата колку ќе бидат да не знае некој?

А до колку саат има карти у југотон по 300 ден..на врата колку ќе бидат да не знае некој?

До крајот на работното време (ама не знам точно до колку е). Потсетување: утре е сабота, имаат скратено работно време.
Иначе на врата најверојатно ќе биде 500. :)

кое време ќе идете?? таламаска е од 1 / 1ипол, така да ја 12 ке бидам таму...неам намера од 9 да се избацам :)

Јас се мислам да идам накај 10 и 30, 11 најкасно за да ги испоштуем и нашиве диџеи кои многу ги респектирам. :)

Јас се мислам да идам накај 10 и 30, 11 најкасно за да ги испоштуем и нашиве диџеи кои многу ги респектирам. :)

па таман додека нема гужва да се сместиш, после едвај ке отидеш до кај што сакаш да седиш

Дај бе некој нека ми најде карта да не плаќам на врата 500 ден. Пишете ми пп ако можете некој. :smir:

Јас мислам дека водка има земено 2 карти у случај да ја изгуби едната да си има резерва. Водке,дај и ја едната бе ако не си ја изгубил:):)

Lestat e tuka, najaden napoen spremen za zuraj. Inace, negoviot nastap pocnuva od 1 max 1:30 i ke trae 4 casa. 2 saati live + 2 saati DJ set. Edino poznato od live-ot : Imaginary Friend, Overload i Party generation. Ostanato...sve novo :)

Line up :

Satellite
Navigator
Talamasca Live + DJ set
Bushava Azbuka (ako ima vreme da dotepa sto ostanalo zivo posle Talamasca )

People, se gleame vecer. Osekjam deka ova ke bide zurka na godinata :)

Се гледаме таму :wink:

Со фискалниве.. ујдурма направија, али се надевам на добра журка.

Абе знае некој колку е на врата?

Офф па ова ќе биде трагично... што муабети вртат...
"Планирам да идам со фустанот што ми со сошија за матурска." :pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom