- Член од
- 14 јуни 2008
- Мислења
- 1.369
- Поени од реакции
- 1.075
Абе ја сум сигурно таму али никој незнам од форумов така да ..... ништодајте луѓе кој ке иде да каже ако сакате да се собереме да се видиме кои сме-што сме....
Абе ја сум сигурно таму али никој незнам од форумов така да ..... ништодајте луѓе кој ке иде да каже ако сакате да се собереме да се видиме кои сме-што сме....
Абе друже шо се секираш па и ти, у 2 и пол си идат тие на кај дома.Мислам дека многу луѓе ќе се заебат што ќе отидат на Таламаска.Музиката што ќе биде на саем нема да биде мн лесна за слушање,особено за типови кои се навикнати на музиката од Балканот(турбофолк,поп,рап итн).Само слушам некои типови дека ќе одат на Таламаска кои немаат врска со поимот електронска музика.
кај мене 2-3 деца ке одат што се 200% српско дека на журки трава се пушело па и они за тоа ке идат....глуп народ.... кој ке биде со тончи од форум ке биде??? да не му скокнам на некој што не го знам.....иначе ако ме види некој пред леви звучници така црно-бело облечен јас сум нека дојде...а ако не ке го барам тончи да ги видам кои се форумџиите шо одат по журкиМислам дека многу луѓе ќе се заебат што ќе отидат на Таламаска.Музиката што ќе биде на саем нема да биде мн лесна за слушање,особено за типови кои се навикнати на музиката од Балканот(турбофолк,поп,рап итн).Само слушам некои типови дека ќе одат на Таламаска кои немаат врска со поимот електронска музика.
Бачко први борбени редови, за решетки залепени.... Тончи со коса до грб и брадичка... туј смо.кај мене 2-3 деца ке одат што се 200% српско дека на журки трава се пушело па и они за тоа ке идат....глуп народ.... кој ке биде со тончи од форум ке биде??? да не му скокнам на некој што не го знам.....иначе ако ме види некој пред леви звучници така црно-бело облечен јас сум нека дојде...а ако не ке го барам тончи да ги видам кои се форумџиите шо одат по журки
Минич друже :pos2: Нема везе као ќе се облечеш па ти.Фармерчиња и маица шо друго. А за јакната снаоѓај се унутраАбе како да се облечам за журкава? Никогаш не сум бил на транс во зима :d
Абе не е важна облеката :baeh:Абе како да се облечам за журкава? Никогаш не сум бил на транс во зима :d
јас сум лево крило....пред леви звучници прв вод(прв ред) со црно-бел џемпер и....ако тончи пак не ме препознае кој сум ке го ишишам :pos2:Бачко први борбени редови, за решетки залепени.... Тончи со коса до грб и брадичка... туј смо.
Еве јас сум Нумеро икс.абе ај пребројте се вака помладите!!...17 негде...да се збереме....