Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
дајте луѓе кој ке иде да каже ако сакате да се собереме да се видиме кои сме-што сме....
Абе ја сум сигурно таму али никој незнам од форумов така да ..... ништо

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе тко оче да нас види, 12 и пол, пред билетарница, саем. :)\

Ова е Тончи, штом ќе видите покрај него куп луѓе, ние сме. :pos:

Најпрепознатлива фаца. :) He's the master of disaster. :pos:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Jaoooo lepotan toj na majka :)))) I da sakate nemozete da go utnete, najpozitivniot nasmean lik pred sajam ke bide on, as usual :))) A toj do nego....Vodkamixx :))))

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Мислам дека многу луѓе ќе се заебат што ќе отидат на Таламаска.Музиката што ќе биде на саем нема да биде мн лесна за слушање,особено за типови кои се навикнати на музиката од Балканот(турбофолк,поп,рап итн).Само слушам некои типови дека ќе одат на Таламаска кои немаат врска со поимот електронска музика.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Мислам дека многу луѓе ќе се заебат што ќе отидат на Таламаска.Музиката што ќе биде на саем нема да биде мн лесна за слушање,особено за типови кои се навикнати на музиката од Балканот(турбофолк,поп,рап итн).Само слушам некои типови дека ќе одат на Таламаска кои немаат врска со поимот електронска музика.
Абе друже шо се секираш па и ти, у 2 и пол си идат тие на кај дома. :pos:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
кај мене 2-3 деца ке одат што се 200% српско дека на журки трава се пушело па и они за тоа ке идат....глуп народ.... кој ке биде со тончи од форум ке биде??? да не му скокнам на некој што не го знам.....иначе ако ме види некој пред леви звучници така црно-бело облечен јас сум нека дојде...а ако не ке го барам тончи да ги видам кои се форумџиите шо одат по журки

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
кај мене 2-3 деца ке одат што се 200% српско дека на журки трава се пушело па и они за тоа ке идат....глуп народ.... кој ке биде со тончи од форум ке биде??? да не му скокнам на некој што не го знам.....иначе ако ме види некој пред леви звучници така црно-бело облечен јас сум нека дојде...а ако не ке го барам тончи да ги видам кои се форумџиите шо одат по журки
Бачко први борбени редови, за решетки залепени.... Тончи со коса до грб и брадичка... туј смо. :)

Г

Гоццццце

Гостин
Абе како да се облечам за журкава? Никогаш не сум бил на транс во зима :d

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Минич друже :pos2: Нема везе као ќе се облечеш па ти.Фармерчиња и маица шо друго. А за јакната снаоѓај се унутра:)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Абе не е важна облеката :baeh:
земи си маица по кратки пошо мислам дека ке има многу гужва и + ке биде топло, а од горе се знае по долги :wink:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ќе се прај Кајгана Бифор Парти? :pipi: Пиење ово оно?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Си купив денес карта,се гледаме таму,а евентуално и порано за да се подзагрееме:vozbud:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Си зедов карта уште во вторникот, супер ќе си поминам утре!!

Али ќе идам малце покасно, да глеам прво Евровизија :)))

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
Бачко први борбени редови, за решетки залепени.... Тончи со коса до грб и брадичка... туј смо. :)
јас сум лево крило....пред леви звучници прв вод(прв ред) со црно-бел џемпер и....ако тончи пак не ме препознае кој сум ке го ишишам :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom