Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Разбрав вода ќе светел... носете си шишенце да си напуните од светата вода. :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Сатчо вие резидент диџеите по 1 саат ќе пуштате така?! т.е. од 22.00-01.00 или се лажам?! :)
:helou:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Планирам да одам ама не се знае :)

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Сатчо вие резидент диџеите по 1 саат ќе пуштате така?! т.е. од 22.00-01.00 или се лажам?! :)
Ah, nie ke se tepame koj koga sho kako....Ama standard bi trebalo po saat vreme...e sea kako ke bideme ne se znae, direktno pred zurka si se dogovarame :) Sepak mislam (t.e. se nadevam kako i sekojpat koga nema stranes drug) deka jas ke bidam pred Talamasca :))) Ist stil i film u glavata si imame pa poradi toa jas sum standard pred nego :)))

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
ufufuf dobar cannabis ke padne vo zhurkata !! :baeh:
pozz

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Еј по цел ден го слушам Obsessive dream od Talamasca (ко да има примеси од Jean Michele Jare? или се лажам.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Абе ме чуди една ствар. Кај е Burn во целава оваа приказна?! Нели он беше главен спонзор и кога беа Infected Mushroom па и Astral Projection (организирано од UD)?!
Не ми се пие Red Bull да го е*ам. :) Поубав е Burn-от. :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе ме чуди една ствар. Кај е Burn во целава оваа приказна?! Нели он беше главен спонзор и кога беа Infected Mushroom па и Astral Projection (организирано од UD)?!
Не ми се пие Red Bull да го е*ам. :) Поубав е Burn-от. :)
Бачко DD е у организација, самостална журковача без умешување на UD, не е ова Burn Hot Festival. :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ама тогаш беа Burn Hot Festival, па имаше и 2-ка, па Астрал ко 3-ка и за НГ као 4-ка. :)

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Ma i heavy metal da pustam dzabe e, deckoto si e unikat, nema muabet :))) Moze i dark od 150 bpm-a da ide, pak ke si bide kako sto treba :)))) Nema gajle, miren ke bidam :))
ја ќе доам на време да те чујам и тебе, али ако пуштиш дарк поише ќе ми напраиш кеиф од таламаска:vozbud::vozbud:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115

:icon_lol: :icon_lol:

Нешто руско може?...
Ne rusko, nikako....Portugalsko moze :))) Tryambaka, Menog, Sick Addiction...ama pred Talamasca nikako, ne e interesno inace posle :)) Pred nego se znae, standard Fullon so melodii do max :)

Vo sekoj slucaj mislam deka ova ke bide fenomenalna zurka taka da as usual,prijava na Kajgana crew e zadolzitelna ili.....ili Vodka ke go jede :)))) Toncie e drug muabet, on e po zenite pa moze da se dekoncentrira i mu se prasta :)))))):baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom