Ah, nie ke se tepame koj koga sho kako....Ama standard bi trebalo po saat vreme...e sea kako ke bideme ne se znae, direktno pred zurka si se dogovarame Sepak mislam (t.e. se nadevam kako i sekojpat koga nema stranes drug) deka jas ke bidam pred Talamasca )) Ist stil i film u glavata si imame pa poradi toa jas sum standard pred nego ))Сатчо вие резидент диџеите по 1 саат ќе пуштате така?! т.е. од 22.00-01.00 или се лажам?!
:helou:
Бачко DD е у организација, самостална журковача без умешување на UD, не е ова Burn Hot Festival.Абе ме чуди една ствар. Кај е Burn во целава оваа приказна?! Нели он беше главен спонзор и кога беа Infected Mushroom па и Astral Projection (организирано од UD)?!
Не ми се пие Red Bull да го е*ам. Поубав е Burn-от.
:helou:
Знам бачко дека DD организираат. И Infected Mushroom ги донесоа DD и тоагш Burn беше спонзор.Бачко DD е у организација, самостална журковача без умешување на UD, не е ова Burn Hot Festival.
ја ќе доам на време да те чујам и тебе, али ако пуштиш дарк поише ќе ми напраиш кеиф од таламаскаMa i heavy metal da pustam dzabe e, deckoto si e unikat, nema muabet )) Moze i dark od 150 bpm-a da ide, pak ke si bide kako sto treba ))) Nema gajle, miren ke bidam )
ја ќе доам на време да те чујам и тебе, али ако пуштиш дарк поише ќе ми напраиш кеиф од таламаска
Ne rusko, nikako....Portugalsko moze )) Tryambaka, Menog, Sick Addiction...ama pred Talamasca nikako, ne e interesno inace posle ) Pred nego se znae, standard Fullon so melodii do max
Нешто руско може?...
lele i jas denes si kupiv karta :pos2:Со душа чекам да дојде настанов