не е кога не ти одговара...шах
може и треба да биде фирма..зошто како и самиот знаеш за фирмата твоја да биде успешна и напредува ти требаат најдобрите со најмали трошоци...
тука ги имаме најсакатите со напумпани плати....
Квотите...сами по себе се нефер идиотски неправедни и изнудени..по цел свет..рак рана
не се бре..сите до еден, не само албанците, албанците имаат бонус квота..кај неписмено и сакато се вика тоа...глупост на квадрат.
застанувам овој октомври пред полициска патрола....троп троп чичко полицајци ..им тропам на колата...што зимска опрема е потребна за камион , комбе, и кола....
ко телиња двајцата..едниот рехабилитиран учка со прстот во носот другиот млекар од петровец.....18000 плата и бенифициран стаж..на 40 во пензија, стресна им била работата
KOGA SME KAJ KVOTI I PROCENTI ILI SUM GLUPA ILI ME PRAVAT GLUPA
KE DA E VTOROTO
VO R.M. IMA OKOLU 360 000 NEVRABOTENI PA ME INTERESIRA OD TIE KOLKU SE ALBANCI NEVRABOTENI .
DALI OD TIE 360 OOOILJADI NEVRABOTENI , 25 POSTO SE ALBANCI?
ILI TOA NE E BITNO ?
BITNO E ONI DA SE ZADOVOLNI !
PA NEKOJ KE ME UBEDUVA SME POTPISALE S=RAMKOVEN?
PA ZAR ONI POSLE POTPISUVANJE NA TOJ PAMKOVEN NE IZVRSIJA MASAKAR NA VRABOTENITE VO HOTEL BRIONI?{AKO GRESAM NEKA ME ISPRAVI NEKOJ} ?
i sto pak nisto oni si teraa po nivno ne e....a ZIVA SILA NI DOGOVOR NI NISTO
I DO DENES E TAKA TOA E LOSOTO?
A VO POGORE IZNESENOTO SE NAOGA I DEL OD PRICINITE ZOSTO VOJVODATA SE POVLECE ,EDNOSTAVNO NE MOZESE DA PODNESE TOLKAVA NEPRAVDA,I SEGA SITE GO PLUKAAT BEZ DA RAZMISLAT,ON NEMASE MNOZINSTVO VO PARLAMENT PA KO STO NEKOJ KE KAZE DA NAPRAVEL TREBALO NESTO POISE, A SO KOGO BEZ MNOZINSTVO VO PARLAMENT.
AMA SEGA E DRUGA PESNA PA GRUJO IMA MNOZINSTVO I STO PRAVI IM GI ISPOLNUVA ZELBITE NA DUI,A OD DPMNE NAPRAVI SAMO VISOKO KVALIFIKUVANI METLACI I CUVARI...A OD OSTANATITE MAKEDONCI OBICNI PROSJACI I PLUS I NASITE BRANITELI GI TRETIRA KAKO REDARI NA STADION I KONTROLORI SO DIPLOMA AMA VO AFTOBUS NA J.S.P
E NARODE MNOGU E