хахахахаха одличен ти е текстов сум имал прилика да те видам во такво издание...Не е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Често флертувам ради забава...онака да се заебавам со некое машко, живо да го изедам. Да го напалам, а после да му ги акнам клоците...
Ама некогаш флертувам од што некој типац прилично ме привлекува...
Исто јако ми е да флертувам со тип на кој женска му е до него...со тоа само си докажувам колку се покварени мажите и се повеќе и повеќе ми се одмилува од нив
ептен педерскo од твоја странаНе е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Често флертувам ради забава...онака да се заебавам со некое машко, живо да го изедам. Да го напалам, а после да му ги акнам клоците...
Исто јако ми е да флертувам со тип на кој женска му е до него...со тоа само си докажувам колку се покварени мажите и се повеќе и повеќе ми се одмилува од нив
Не е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Не. Они се тогаш жртвени јагниња.Да бе...Мажите се покварени коа жените флертуваат со нив. Никад не ми текнало на тоа.
А жените кои сакаат да им флертуваме, уствари и они се покварени?
Пат позиција, а? Во која и било позиција, си покварен. Тогаш нема лошо да си покварен коа тоа ти е предодредено.Не. Они се тогаш жртвени јагниња.
Како и да се свртиш гркот ти е од позади. Само ова у некоја феминистичка позиција, предефинирана. Ситуација: седиш у кафиЌ, меркаш некоја. Она ти враќа. У тој момент ти доаѓа нејзиниот опинок дечко и у стил од потегот Сарај-Глумово ти вика што ја гледаш бе? Јебеш га, покварени сме стварно.Пат позиција, а? Во која и било позиција, си покварен. Тогаш нема лошо да си покварен коа тоа ти е предодредено.
Стихови од песни во кои се пронаоѓатеНе е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Епитетот Арогантна Кучка ти го возвишува егото?Не е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Не! Туку сакав да кажам колку само лесно мажите подпаѓаат на провокации...И шо ке ми е мене некој таков, на кој уше некоја не му намигнала како шо треба он веќе и се залепил и почнува со частење пијачка и завршува со неа не знам ти каде...Да бе...Мажите се покварени коа жените флертуваат со нив. Никад не ми текнало на тоа.
А жените кои сакаат да им флертуваме, уствари и они се покварени?
За тебе не знам, али мене да!:back:Епитетот Арогантна Кучка ти го возвишува егото?
Зависи...За тебе не знам, али мене да!:back: