Џабе флертот

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ФЛЕРТОТ е релативна работа... секој флерт може да се толкува различно...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Не е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Често флертувам ради забава...онака да се заебавам со некое машко, живо да го изедам. Да го напалам, а после да му ги акнам клоците...
Ама некогаш флертувам од што некој типац прилично ме привлекува...
Исто јако ми е да флертувам со тип на кој женска му е до него...со тоа само си докажувам колку се покварени мажите и се повеќе и повеќе ми се одмилува од нив:toe:

veles...

предизвик
Член од
11 ноември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
4
Често флертувам ради забава...онака да се заебавам со некое машко, живо да го изедам. Да го напалам, а после да му ги акнам клоците...
Исто јако ми е да флертувам со тип на кој женска му е до него...со тоа само си докажувам колку се покварени мажите и се повеќе и повеќе ми се одмилува од нив:toe:
хахахахаха одличен ти е текстов сум имал прилика да те видам во такво издание...:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ептен педерскo од твоја страна

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Да бе...Мажите се покварени коа жените флертуваат со нив. Никад не ми текнало на тоа.

А жените кои сакаат да им флертуваме, уствари и они се покварени?

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Да бе...Мажите се покварени коа жените флертуваат со нив. Никад не ми текнало на тоа.

Не. Они се тогаш жртвени јагниња.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Нема веќе флерт. Сега е like. И зеленко. И nudge. Лол.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Пат позиција, а? Во која и било позиција, си покварен. Тогаш нема лошо да си покварен коа тоа ти е предодредено.
Како и да се свртиш гркот ти е од позади. Само ова у некоја феминистичка позиција, предефинирана. Ситуација: седиш у кафиЌ, меркаш некоја. Она ти враќа. У тој момент ти доаѓа нејзиниот опинок дечко и у стил од потегот Сарај-Глумово ти вика што ја гледаш бе? Јебеш га, покварени сме стварно.

U

UniqueGirl

Гостин
Стихови од песни во кои се пронаоѓате :)
п.с паметно од твоја страна, srsly.
Ја неам воља за флерт.
Ми се гади од нив.
Јебавај ги дур моеш. :back:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Епитетот Арогантна Кучка ти го возвишува егото?

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
Флерт.. актуелна ми е темава деновиве со една другарка..
Искрено кога ќе видам девојка што флертува со некој , со секој или како и да е и на тој начин си ја шие самодовербата ми се иде да подповратам а плус кога има и дечко вака некако испаѓа :
Тој : Де ма шо правиш , да не има нешо биди искрена ебаго кажи шо е работава .. (збунет , исплашен но ги разбира работите..)
Таа : Аман до кога треба да те терам да ми веруваш , не биди љубоморен и посесивен нема врска нишоо не праам ( а уствари девојкава само што почнала да "ткае од школото од дечкото"...)
ха ха
:nesum:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252

Не! Туку сакав да кажам колку само лесно мажите подпаѓаат на провокации...И шо ке ми е мене некој таков, на кој уше некоја не му намигнала како шо треба он веќе и се залепил и почнува со частење пијачка и завршува со неа не знам ти каде...

Епитетот Арогантна Кучка ти го возвишува егото?
За тебе не знам, али мене да!:back:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Interesna rabota flertot, ama pointeresna kako psiholoski fenomen e flertot po internet...lagite, iskrivuvanjata na nestata, prepravanjata...interesno, pointeresno od vistinskiot, oti vo vistinskiot barem ne se krie nikoj zad monitorot i se gledaat licata...

Uste pointeresna rabota od flertot e izjavuvanjata ljubov na internet...fenoment narecen internetizacija i dehumanizacija.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
За тебе не знам, али мене да!:back:
Зависи...
Кај некои што заслужуваат, го правам тоа што го кажа ти.
За другите ми е жал. Сепак, флертот најчесто го практикувам на заебанција и со другари. Кај некој што ми се свиѓа... некако глупо ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom