Џабе флертот

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Во основа ова има две аспекти

Првиот е дека последните истражувања покажаа дека мажите кога доаѓа до препознавање на емоции во споредба со жените имаат еден необработен пат а додека жените имаат автопат со по 4 ленти во секоја насока

другиот аспект е дека луѓето го гледаат животот низ примзмата на себе си па затоа жените се бутаат во најдалечниот агол и од таму даваат знаци кои машкото не ги гледа или пак одат одоколу само што не сваќаат дека мажите не ги гледаат тие знаци
ne svakaat deka treba POVEKE da se trudat,i deka ne se mazite glupi,pa da skokaat na sekoj zenski znak.

Мојот флерт сигурно е за џабе, затоа што е непостоечки, и затоа што сум анти талент за тоа. И кога ќе пробам, ја утнувам работата, така што тавам тајни сигнали, кој никој освен јас не ги приметува и нормално најчесто ништо не излегува од сето тоа.:)
znaci treba akcija,i podirekten pristap.

Флертот е релативна работа...Флертува оној кој сака и кој може...
И ниеден флерт не е џабе ако е доронамерен

Де бе овие научнициве пацери не направија неспособни да препознаеме:tapp:

Нема врска тоа, ако и мене ми се флерта ке флертам, ако не, Џабе флертот :vozbud:

Де бе овие научнициве пацери не направија неспособни да препознаеме:tapp:

Нема врска тоа, ако и мене ми се флерта ке флертам, ако не, Џабе флертот :vozbud:
i pak ostanuva prasanjeto,devojkite neznaat da flertuivaat ili maskite ne znaat da go prepoznaat nivniot flert?

ne svakaat deka treba POVEKE da se trudat,i deka ne se mazite glupi,pa da skokaat na sekoj zenski znak.

znaci treba akcija,i podirekten pristap.
here goes again......

немој пак ќе ме расплачеш бе сакаш да ми кажеш дека девојките флертуваат од онака само колку да си ги дигнат акциите,а вие светците....

i pak ostanuva prasanjeto,devojkite neznaat da flertuivaat ili maskite ne znaat da go prepoznaat nivniot flert?
и двете ...биолошките разлики си го прават своето

Машките позади својот флерт најчесто настапуваат со конкретни намери.

Многу ретко би се впуштиле само од забава и без интерес за нешто повеќе.

А жените, почесто флертуваат бидејќи им годи интересот, бидејќи се свесни за намерите на машкото и многу добро знаат што сакаат уште пред да дадат некој знак.

here goes again......

немој пак ќе ме расплачеш бе сакаш да ми кажеш дека девојките флертуваат од онака само колку да си ги дигнат акциите,а вие светците....

и двете ...биолошките разлики си го прават своето
eve ja i nea again.
pa ti si bila mnogu emotivna.nemoj tolku,probaj malku da si gi kontroliras emociite,ne e zdravo,a i ti precat i ne mozes ubavo da razmisluvas.
i od kaj vide deka bas toa sakam da go kazam?
mnogu e prosto,ako mazite ne vi go gledaat flertot,znaci deka toj flert ne postoi(osven vo vasite glavi).

Овде јас би ти одговорил со еден цитат кој ти така доста често го користеше... Се е релативно...:smir:
pa ete gledas,taka e,i zatoa ostanuva toa prasanje.samo vo prviot post nekako e propustena ovaa moznost.

абе каков флерт тоа било за старите добри времиња

сеа ако сакаш нешто да направиш идеш директно

@ aleks67

i pak ostanuva prasanjeto, НЕКОИ devojki neznaat da flertuivaat

ја би одговорил вака ......
:smir:

Знаат да флертуваат, но еве лично јас, кога сакам се правам дека не ги регистрирам( а уствари добро знам што прават :) ), а некогаш па ги прифаќам :D

Знаат да флертуваат, но еве лично јас, кога сакам се правам дека не ги регистрирам( а уствари добро знам што прават :) ), а некогаш па ги прифаќам :D
sto znaci toa?deka mnogupati neuspesno flertuvaat,t.e.si popivaat korpa,a oni se tesat i mislat deka ne im e svaten flertot?

Мажите се така изверзирани и испраксирани, да можат да намирисаат и најмалечка трага од флерт или било која негова мутација.:wink: Арно ама, едноставно некогаш може и да се замижи пред она што не сакаме да го видиме. Така што за мене постои само флерт кој е прифатен и кој не е, додека категоријата незабележан флерт не постои.

се е во говорот на телото и дали знаете да го прочитате. Флертот и не е неизбежен. Мене мнг често дури и ми е одбивен. Што мора толку нападно...
Ми текнува во основно се ширеше една финта ко демек ако му дувнеш на човек со дим во лице му нудиш секс. Едно дете ме следеше низ целата дискотека додека не се свртев и ме угуши со тоа чадот:pos2:деца:pos2::pos2:

Добро мување ама ете и онака...кај мене на пример ехее на времето кога флертував :) битно ми било само вниманието да му го привлечам а после тоа не морало ништо да се деси.Ми било битно да ме запамти која сум и што па ако има нешто друго само по себе ќе си дојде.

е да така е, понекогаш флертувањето е подобро отколку запознавањето,така ќе ти "летаат пеперутки во стомакот" и ќе чекаш да го видиш пак
а ако го запознаеш можеш да се разочараш, значи шансите се 50-50:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom