Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гордеам со фудбалерите...со каков тим ги тепавме Интер на нивни терен...:je::olee: што и да напишам понатаму веќе ќе биде излишно...само го обожавам духот на фудбалерите на Јуве...

Колку сум радосен само... Нека го цицаат ’’Шампионите’’ на Италија. Ги надигравме, им покажавме како се игра фудбал, и пред се, највеќе ми е ќејф што Ибра не се виде на натпреваров. Уф што ми е мерак за првиот гол од офсајд што беше... Еднаш и за нас да свирнат судиите. Секоја чест за сите играчи и Раниери, одлична игра!!! Следни се Парма!

И мене ми беше мерак за првиот гол. Нека плачат сега другите малку!
Туку сеуште ме држи преголемата среќа од победата над Интер, која искрено не ја очекував. Мислев ќе заврши нерешено, а види ти чисто двојче! Одлично, преодлично, најодлично! Каморанези е ѕверетина, Трезегол поголем, а Буфон веќе што да кажам ... прекрасни беа сите и одлично изиграа!
А за Парма не ни треба посебен муабет ... јасно ќе тепаме.
Forza Juve!!!!!:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Колку сум радосен само... Нека го цицаат ’’Шампионите’’ на Италија. Ги надигравме, им покажавме како се игра фудбал, и пред се, највеќе ми е ќејф што Ибра не се виде на натпреваров. Уф што ми е мерак за првиот гол од офсајд што беше... Еднаш и за нас да свирнат судиите. Секоја чест за сите играчи и Раниери, одлична игра!!! Следни се Парма!

Па добар беше коментарот во оценките на Гол.ком за ова.

За Киелини: "owned Ibra once again":vozbud:

bravo cestitiki za pobedata nad inter i daj boze daa gi stignate da bide interesno prvenstvoto kako so e interesno vo ANGLIJA ,SPANIJA I GERMANIJA

Мислам оти ке ги помочаме на парма ке им га скриит топката,а за резултат типувам 2-0 за јуве

би требало да ги тепате! А дека играте дома или у гости ?

LELE sto im napravivme na INTER. Gi unistivme, utepavme, posramotivme, steta sto Del Piero ne im plesna nekoj gol!
p.s. znam deka kasno palam, ama ne bev vo moznost da pisam:)
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Моја прогноза 3-0 2 Гола Трезеге и 1 Јакинта или Дел Пиеро:vozbud::pirat:

Моја прогноза :smir:
Јувентус - Парма:2-1
Голови: Del Piero и Iaquinta

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom