Зошто СДСМ го смени знамето?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
ние добивме кур по чело реално со менување на знамето

само овие “стратешки“ поставени пораки се курвински направени за да се демонизира членството на СДСМ и дополнително да се подели македонскиот народ... нека ги пишат тука “виновниците“ за чинот а не да се бори некој за уште некој глас за уште едни предвремени избори....
Па ги пишуе де виновниците...Сврти некоја страна наназад и ќе најдеш имиња.

А, сдсм нема потреба да се демонизира дополнително, кога сам себе се издемонизира одамна.

Усоталом, немаш поента него мрчиш без основа со постовиве.

СДС не не направи независни, самите се избривме за тоа.

Tochno,SDSM ne ne napravi nezavisni samite se izborivme za toa ama zatoa pak SDSM gi izgradi site drzhavni institucii i gi zavrshi site demarkacii na granicite i ja definira teritorijata na Makedonija po vlezot vo ON.

Не е точно.

С. Чашиле, како министер во владата на Љубчо, ги однесе во ОН картите со последните необележани граници, кон протегот на Косово.

Институциите започнаа да се градат со Кљусев покојни, во експертската влада.

СДСМ само ги претвори институциите во своја приватна сермија!

Затоа сеуште никако не профункционируваат.

Tochno,SDSM ne ne napravi nezavisni samite se izborivme za toa ama zatoa pak SDSM gi izgradi site drzhavni institucii i gi zavrshi site demarkacii na granicite i ja definira teritorijata na Makedonija po vlezot vo ON.
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

И го даде знамето, ни ја накалеми референцата, не "приватизираше"...долг е списокот на заслуги

ние добивме кур по чело реално со менување на знамето

само овие “стратешки“ поставени пораки се курвински направени за да се демонизира членството на СДСМ и дополнително да се подели македонскиот народ... нека ги пишат тука “виновниците“ за чинот а не да се бори некој за уште некој глас за уште едни предвремени избори....

Членството е веќе демонизирано,нема повеќе што да се демонизира.Ако некој водеше КУРВИНСКА политика тогаш треба да ти биде јасно кој е.Само за потсетување,сега има 5% поддршка(рејтинг).

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

И го даде знамето, ни ја накалеми референцата, не "приватизираше"...долг е списокот на заслуги

Normalno deka e dolg spisokot na zaslugi,ja definira teritorijata kako drzhava,po privatizacijata se donese zakon tie shto bea bez rabota da zemaat parichen nadomestok do nivna penzija ili vrabotuvanje,beshe period koj pominuvashe od socijalizam vo kapitalizam.Gleam si prespala nekoi godini od minatoto.I aman so toa znameto,eve Gruevski e na vlast shto ne ja otkalemi referencata i shto ne go vrati znameto?3godini pominaa sleduvaat 4,ajde da vidime dali Gruevski kje go sredi toa.

СДС не не направи независни, самите се избривме за тоа.

Инаку, стоко непрокопсана, зошто беше така идиотски формулирано референдумското прашање од тогашниот СКМ???

Волини!

Јас никого не плашам, велам, седи мадро, оти од неседење мадро се станува модро!

Е па ко не плашиш никого не туку си го пикај носот насекаде каде што нетреба и не биди многу сигурен во себе.Можеше да почекаш и да видиш со која цел е поставено прашањето а не да трчаш ко прле пред магаре.

Normalno deka e dolg spisokot na zaslugi,ja definira teritorijata kako drzhava,po privatizacijata se donese zakon tie shto bea bez rabota da zemaat parichen nadomestok do nivna penzija ili vrabotuvanje,beshe period koj pominuvashe od socijalizam vo kapitalizam.Gleam si prespala nekoi godini od minatoto.I aman so toa znameto,eve Gruevski e na vlast shto ne ja otkalemi referencata i shto ne go vrati znameto?3godini pominaa sleduvaat 4,ajde da vidime dali Gruevski kje go sredi toa.

Затоа пак имаме будни како тебе .Што правиме без вас јаките душегрижници.Мирно си спиеме.

Shto podrazbirash od poimot preminuvanje na drzhavniot kapital od socijalizam vo kapitalizam?
Во Македонија?
Прашај си го идолот, Јане МИљоски, и другите од владата од 1992 до 1998...

Е па ко не плашиш никого не туку си го пикај носот насекаде каде што нетреба и не биди многу сигурен во себе.Можеше да почекаш и да видиш со која цел е поставено прашањето а не да трчаш ко прле пред магаре.

Офлелеле, вакви сакам да дојдат да се поднапиеме едно коњаче и да се прашаме за здравје!

Shto podrazbirash od poimot preminuvanje na drzhavniot kapital od socijalizam vo kapitalizam?

Кражба се вика на македонски!

Криминал.

Karlos sakalot напиша:
Женско сум.
И шо е тоа битно у муабетов?
По приватизацијата се создадоа ОЛИГАРСИТЕ и се оставија илјадници луѓе без работа!
Аман немој за приватизацијата да збориш.
Ако негде сдсм економски капитално ујеба и превзема криминални дејанија од кои до денес трпиме, онда тоа е тој период.

Уосталом, да се вратиме на темава која не е за да пробуеш очајнички да им дигнеш рејтинг на сдсм, него јасно прашуе:
ЗОШТО СДСМ ГО СМЕНИ ЗНАМЕТО?

Офлелеле, вакви сакам да дојдат да се поднапиеме едно коњаче и да се прашаме за здравје!

Кражба се вика на македонски!

Криминал.

Е ова е нешто друго.Ваков те бидува само јас го пијам со кока кола.А за АДА немораш да се грижиш друга ми беше намерата.Не ми беше целта да ја навредам со нешто туку да поправам нешто што сум кажал каде што нетреба.Сега морам да му го отстапам комп.на син ми и не жестисе толку штетно е.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Женско сум.
И шо е тоа битно у муабетов?

По приватизацијата се создадоа ОЛИГАРСИТЕ и се оставија илјадници луѓе без работа!
Аман немој за приватизацијата да збориш.
Ако негде сдсм економски капитално ујеба и превзема криминални дејанија од кои до денес трпиме, онда тоа е тој период.

Уосталом, да се вратиме на темава која не е за да пробуеш очајнички да им дигнеш рејтинг на сдсм, него јасно прашуе:
ЗОШТО СДСМ ГО СМЕНИ ЗНАМЕТО?

Еј еј АДА не брзај и ти само ќе барав од тебе мала прошка за онаа "sloboda" во еден мој пост каде бев можеби и премногу слободен во обид да ти ја разјаснам политиката на попустливост ако се сеќаваш.Да не го барам сега.Не ни претпоставував дека зборувам со девојка.Ама еве секогаш се најдува и некој кој може да расипе се па макар бил и администратор(Гарфилд).Ете тоа беше уште еднаш извинување до тебе и поздрав.

Еј еј АДА не брзај и ти само ќе барав од тебе мала прошка за онаа "sloboda" во еден мој пост каде бев можеби и премногу слободен во обид да ти ја разјаснам политиката на попустливост ако се сеќаваш.Да не го барам сега.Не ни претпоставував дека зборувам со девојка.Ама еве секогаш се најдува и некој кој може да расипе се па макар бил и администратор(Гарфилд).Ете тоа беше уште еднаш извинување до тебе и поздрав.
Ма не брзам, ни се гневам :)
Немај гајле, ми текнуе на постот, и немаш апсолутно зошто да се извинуваш. Искрено. Баш напротив, многу соодветно ја долови таа политика. :)
Биди поздравен:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom