Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви текнува на овај
9188.jpg
?

да да како не ми текнува го подзаборавив малце ама денес убаво се потсетив :wink::wink:

Imame neubava serija od tri meca bez pobeda kako sto odi mozeme da go zagubime 4 mesto tesko do kraj ne smeeme da napravime kiks so srednite ekipi mora da se odi na pobeda na sekoj mec

хммм...имаме проблем со лојалноста кон клубот:nenene:
се сложувам дека Сисоко добро изигра...Григера треба фифа да му забрани футбал да игра... и Паладино ме изненади одлично изигра..добро игравме али среќата не ни се насмевна ок е сеа ке се бориме за кфалификации на лига на шампиони следната година :toe:

Брат немаме проблем со лојалноста спрема клубот . Мене искрено батериите ми се полнат повеќе кога ќе изгубиме одколку што ќе победиме. Вистинското, она навивачкото е да го сакаш клубот повеќе кога губи , бидејќи кога победува и онака сите го сакаат.

Иначе мислам дека Раниери треба да иде аут ( или Липи или Мурињо да дојде ). Па неможе цела сезона да го фура Носерињо кога се гледа дека типов благе везе нема , посебно на крилна позиција.

Носерињо е младинец уште ама раниери го форсира овој молинаро (читај дрволинаро) шо нема појма од фудбал. И мора итно ремонт на одбраната мислам иделна би била Киелини-Стендардо-Легро-Зебина!

Брат немаме проблем со лојалноста спрема клубот . Мене искрено батериите ми се полнат повеќе кога ќе изгубиме одколку што ќе победиме. Вистинското, она навивачкото е да го сакаш клубот повеќе кога губи , бидејќи кога победува и онака сите го сакаат.

Иначе мислам дека Раниери треба да иде аут ( или Липи или Мурињо да дојде ). Па неможе цела сезона да го фура Носерињо кога се гледа дека типов благе везе нема , посебно на крилна позиција.

Мала исправка. Носерињо ни е вториот најдобар МЦ сезонава.

Епа тоа зборам и јас има иднина пред него ама овој молинаро е дрво невидено големо ! незнам шо гледа раниери во него

Епа тоа зборам и јас има иднина пред него ама овој молинаро е дрво невидено големо ! незнам шо гледа раниери во него

Пополнување на дупката во тој дел од теренот.
Вервај несакаш пак да го видиш григера в средина, значи мора таму да седи киелини.

Инаку ме интересира шо гледа Буфон во него :pishtoldz

епа толко ли нема играчи да пополни дупка? инаку како мислиш што гледа буфон во него ?

епа толко ли нема играчи да пополни дупка? инаку како мислиш што гледа буфон во него ?

Кој? Да земи некој младинец?

Како мислам? Ај види го смајлито шо го ставив ќе ти стани јасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom