Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Проблемот е шо Секо не ми е многу сигурен и се плашам да не напрај глупост :(

--
Инаку фала шо го стави линкот за Моџи на другата тема ќе рипнат сега овие од интер.
Инаку мој став за Моџи е дека нема да ги добие предвидените 75% од гласовите бидејќи има многу нарушена репутација по скандалот.

Нема проблем..:)Никој не може да знае ..Тешка ќе биди ситуацијата, ама ако дојде на власт некако или до позиција мислам дека одмазда ќе има и тоа огромна!

Нема проблем..:)Никој не може да знае ..Тешка ќе биди ситуацијата, ама ако дојде на власт некако или до позиција мислам дека одмазда ќе има и тоа огромна!
Ај малку ќе забегам од јувентус и ќе позборам за политика
Види, тој е политичар и единственото нешто за шо се грижи е тој самиот. Аферата колку шо знам не беше за јувентус да освојва скудета бидејќи беше и повеќе од способен за то нешто (ова можи да не му е јасно само на навивач на Интер). Аферата беше за местење резултати,... знајш кладилници приходи (како ви е најголем приходот, аха 3:1 важи така ќе напрајме ама мене ќе ми дајте некое %). Шо значи целата афера и целата криза шо сега ја има јувентус е поради неговата лакомост.
Е сега интересното прашање е дали планира да му се реваншира на Морати за целиот случај. Ќе повторам по незнам кој пат дека само на жирафата в зоолошка не му е јасно дека сезонава е пола со монтирани резултати. Значи материјали за реванш има. Ме интересира дали има мотив или ќе се договори со морати во четири очи како ќе продолжи случајов.

Ај малку ќе забегам од јувентус и ќе позборам за политика
Види, тој е политичар и единственото нешто за шо се грижи е тој самиот. Аферата колку шо знам не беше за јувентус да освојва скудета бидејќи беше и повеќе од способен за то нешто (ова можи да не му е јасно само на навивач на Интер). Аферата беше за местење резултати,... знајш кладилници приходи (како ви е најголем приходот, аха 3:1 важи така ќе напрајме ама мене ќе ми дајте некое %). Шо значи целата афера и целата криза шо сега ја има јувентус е поради неговата лакомост.
Е сега интересното прашање е дали планира да му се реваншира на Морати за целиот случај. Ќе повторам по незнам кој пат дека само на жирафата в зоолошка не му е јасно дека сезонава е пола со монтирани резултати. Значи материјали за реванш има. Ме интересира дали има мотив или ќе се договори со морати во четири очи како ќе продолжи случајов.

мхм..Во право си за тоа..Само што сака да му се одмазди не само на Морати туку тука спаѓа и Проди..

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=610354

Буфон за поразот.Вика дека самите се криви и обвинува дека после победата над Рома премногу се опуштиле....

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=609959

Шпекулации(или вистина) околу Лампард

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=610164

Фламини вика не за Јувентус....

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=610203

Отпуштањето на Раниери е шега..Секо

Целава финта е кога ќе одите на некоја web страница за типувањата на најголемите кладилници во светот....слободно пишете ги обратно типовите кога ќе отидете да се кладите.....

Е сега финтата е што сеуште држи најголемата мисла што сум ја слушнал во врска со фудбалот:
-"Додека постојат кладилници,вистинскиот фудбал нема да постои".

А тоа е од проста причина што сите големи клубови имаат свои синџири од кладилници така да тоа е тоа.....

А за Јуве тоа е јбг....се што кажавте погоре за грешките на Јуве е точно.
:smir:

Штета...Кладилниците влегуваат во секоја пора на фудбалскиот живот..Почнаа да станваат главни спонзори на клубови што сметам дека не е во ред, мада и за Јувентус да би се работело..

New Holland....Ако сакате да купите нова машина, а навивате за Јувентус ваш избор мора да биде....

pala_gommata.jpg

New Holland....Ако сакате да купите нова машина, а навивате за Јувентус ваш избор мора да биде....

pala_gommata.jpg
WOW ке му го купам на татко ми за роденден:pos2::pirat:

Јувентус тргнува по Мајка Ричардс од Манчестер Сити. Управата на Јувентус изјавува дека нема да штедат пари за овој играч кој важи за голем талент и игра во одбраната.мислам дек аке биде добро освежување типчето.АЈ со Срека на управата да го лапнат и него и диего :vozbud:

Јувентус тргнува по Мајка Ричардс од Манчестер Сити. Управата на Јувентус изјавува дека нема да штедат пари за овој играч кој важи за голем талент и игра во одбраната.мислам дек аке биде добро освежување типчето.АЈ со Срека на управата да го лапнат и него и диего :vozbud:
Друже одкаде оваа информација???:pirat:

Формација на Јуве според Газета дела Спорт за мечот со Генова...

----Buffon---

Zebina--Legrotalle--Chielini--Salihamidzic

Camoranessi------Sissoko-------Zanetti-------Palladino

Trezeguet---Del Piero

Уфффф топ МОлинаро е повреден првпат да се радувам на повреден играч на ЈУве идеме не победаааааааааааааааааа:vozbud::vozbud::pirat:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom