Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
де објасни ми де ако сакаш

Па не сакам да сум во негова кожа ко ќе му киксира молинаро. Кутриот незнај како да го истепа.Ај еднаш, двапати трипати ... ама со овај крај се нема го гледаш како се нервира. Баш ме интересира шо пцуе на терен

ахам.. претпоставувах ама сакав да ми објасниш подетално затоа ти кажав оти ми текна кога го видов смајлито.. иаку не би сакал да сум на буфон на местото :pos2: овој е невидено дрво ц ц ц

Toj molinaro e tapa, a so dvoecot legrotalje i grigera u odbrana imame najslaba zadna linija u italija. Mora da se promeni nesto da zivne i sredinata, eve za promena moze da igra TIAGO. Mislam deka zasluzuva sansa

Сега на радио слушнав дека Фиорентина била заинтересирана за Џовинко..Тој е на позајмица во Емполи а инаку е играч на Јувентус..Прандели изјавил дека Џовинко е редок талент кој ја користи техничката супериорност наспроти физичката, и му успевало тоа!Малку биле играчите како него, и затоа ќе се потрудел да го донесе во Фиорентина..Не знам само дали за ова би се сложил Јувентус, ама мислам дека одговорот ќе биде негативен, зошто вгодина Недвед впензија, па ќе требаат играчи од среден ред, а посебно таленти како Џовинко..

Abe ni treba lev bocen so ke igra so ke trca do napad ke centrira nesto kako CLICHY od Arsenal na mestoto na Molinaro definitivno ni treba kreativec vo sredinata so ke igra na mestoto play maker go imam nocerino sissoko ne znam Tiago kako moze da ne go isforsiraaat ne znam so ke gi koste realno ne mi se arese kako se vodi klubot nikakvi transferi nikakov trener spored mene lippi treba da bide ili mourinho

Giovanni Cobolli Gigli и Alessio Secco не предупредуваат дека лигата на шампиони нема да ни избега следната година за повеќе инфо тука тука и тука

Giovanni Cobolli Gigli и Alessio Secco не предупредуваат дека лигата на шампиони нема да ни избега следната година за повеќе инфо тука тука и тука

E ако тие така викаат тогаш да не берам гајле.:drk:

Сега на радио слушнав дека Фиорентина била заинтересирана за Џовинко..Тој е на позајмица во Емполи а инаку е играч на Јувентус..Прандели изјавил дека Џовинко е редок талент кој ја користи техничката супериорност наспроти физичката, и му успевало тоа!Малку биле играчите како него, и затоа ќе се потрудел да го донесе во Фиорентина..Не знам само дали за ова би се сложил Јувентус, ама мислам дека одговорот ќе биде негативен, зошто вгодина Недвед впензија, па ќе требаат играчи од среден ред, а посебно таленти како Џовинко..

Ко ќе ми текни на сите бисери на Секо ништо чудно да ги шитни и него.:nesvest:

Ко ќе ми текни на сите бисери на Секо ништо чудно да ги шитни и него.:nesvest:

Тоа не смее да си го дозволи Секо како и цел Јувентус како клуб..Многу би изгубиле со тоа...

Џовинко изјавил дека со нетрпение чека да го облече дресот на Јуве, и се надева дека он ке ја наследи 10ката на Алекс.

Исто така му заблагодарува на Прандели за интересот кон него, али истакна дека неговата иднина е во Јуве.

Тоа не смее да си го дозволи Секо како и цел Јувентус како клуб..Многу би изгубиле со тоа...
Многу јасно, ама ти текнува шо ќе се случеше со Киелини лани?

Остај него вид шо прај гуруто:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=609278
исто и овај артикл е интересен
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=608743

Џовинко изјавил дека со нетрпение чека да го облече дресот на Јуве, и се надева дека он ке ја наследи 10ката на Алекс.

Исто така му заблагодарува на Прандели за интересот кон него, али истакна дека неговата иднина е во Јуве.

Фала Диме, душа ми дојде:helou:

Многу јасно, ама ти текнува шо ќе се случеше со Киелини лани?

Имаше кавга со Раниери мислам..Ако не грешам....

Имаше кавга со Раниери мислам..Ако не грешам....

Проблемот е шо Секо не ми е многу сигурен и се плашам да не напрај глупост :(

--
Инаку фала шо го стави линкот за Моџи на другата тема ќе рипнат сега овие од интер.
Инаку мој став за Моџи е дека нема да ги добие предвидените 75% од гласовите бидејќи има многу нарушена репутација по скандалот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom