Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mora da se vrati pobednickata atmosfera vo klubot.... ne tipuvam nisto samo sakam pobeda...kolku i da bide rezultatot. Forza JUVENTUS!!!!

Ајде затишје пред бура за точно 2 часа и 45 минути почнува мечот:vozbud:

Мислам дека ќе победиме без проблеми. Ај да пробам да го прогнозирам првиот состав :

Буфон

Зебина Легротаље Стендардо* Молинаро

Каморанези Занети Сисоко Паладино

Дел Пиеро Трезеге

* Moжеби Григера на местото на Стендардо

Мислам дека ќе победиме без проблеми. Ај да пробам да го прогнозирам првиот состав :

Буфон

Зебина Легротаље Стендардо* Молинаро

Каморанези Занети Сисоко Паладино

Дел Пиеро Трезеге

* Moжеби Григера на местото на Стендардо

Е голем избор имаш па да одбираш тим :) Мислам и салихамиџич ќе биди во тимот. (место зебина).
За григера се сомневам.
А исто така можеби ќе го видиме и Тиаго ;) некоја комбинација со сисоко.

Инаку на трач.ком пиши дека Занети е суспендиран :pos2:. Мислам дека му помина суспензијата.

Е голем избор имаш па да одбираш тим :) Мислам и салихамиџич ќе биди во тимот. (место зебина).
За григера се сомневам.

Инаку на трач.ком пиши дека Занети е суспендиран :pos2:. Мислам дека му помина суспензијата.
Абе на трач.ком може да пишува и дека завршил натпреварот 5-0 за јуве слушајте си ја вие официјаланта страна:helou:

За григера се сомневам.

Занети беше суспендиран али му ја укинаа суспензијата. Трач.ком се базад во времето и просторот али затоа се многу напред со шпекулациите :pos2:

Ја мислам дека 5 човек од 2риот ред кај мене на поптис ке им го плесне

цццццц Григера прва постава официјално. ( другите се сите така ко со ги напишав ). Многу ми е трапав овој Григера .... ич не го сакам

Абе на трач.ком може да пишува и дека завршил натпреварот 5-0 за јуве слушајте си ја вие официјаланта страна:helou:

Занети беше суспендиран али му ја укинаа суспензијата. Трач.ком се базад во времето и просторот али затоа се многу напред со шпекулациите :pos2:

Да не помисли некој дека му повервав нив? Шо ве гледам чудни.:helou:
Ајде почнуват. Мислам дека можиме да ги смачкаме Виола.

ВИОЛА ТЕ ОДИО!!!

Лелелел, изгубивте... :vozbud:
Сепак добро игравте...
Или пак ќе викате дека нешо Морати "замрсил" прсти!?

Како можеше бе на крај да изгубите ccc

kakvi idioti - nemam drugo so da kazam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom