Колку често се бричите и на колку време?

• Креатор на темата Креатор на темата јузер
  • Време на започнување Време на започнување
Се бричам речиси секој ден. Само за викенд сум брадосан. Постапката трае од 5 до 10 минути.
Нема ништо подосадно од бричење, а како дете едвај чекав да дојде тој фамозен ден кога ќе можам да се бричам.

2 пати неделно...........ритуалот трае околу 5 минути

Секој ден, ретко знам да ја оставам 2,3 дена викаат посекси било така :pos2: 10тина минути ми се потребни

Нема ништо подосадно од бричење, а како дете едвај чекав да дојде тој фамозен ден кога ќе можам да се бричам.

Ахх кои будали сме биле. Брада. Најгрдо нешто.
Имам многу брада и дебело влакно ..... со еден збор ужас!
Се бричам секој 2 ден.

Иначе сеа не сум бричен 2-3 недели и имам реални шанси да ме примат у вахабити.

Во тек на школска година еднаш неделно и отрпилика бричењето ми трае некои 15 минути максимум пошо неам густа брада. Преку лето знам да си се забораам и цел месец да не се избричам, а сепак немам многу брада:)
На почеток ми беше многу интересно, ама сега ептен ме мрзи.

Веќе почнав на секој втор ден да се бричам, и тоа ми трае околу 5-10 минути.

Веќе почнав на секој втор ден да се бричам, и тоа ми трае околу 5-10 минути.
Хах... таман да пишам нешто... исто на ова :D слично ќе беше мал збор, е да, секој втор максимум трет ден и тоа 5-10 минути :) нормално, лицево уште ми се привикнува на оваа нова појава за него и некако се обидува да ми отежне со тоа што често ми зараснуваат некои влакна од брадата... имам осетлива кожа која брзо зараснува.

Еднаш неделно, со машинка. Порано со брич, ама последнава година само со машинка. П.с само што се избричив :)

На распуст се немав избричено месец и пол. Можев комотно да конкурирам за муџахедин xD Иначе се бричим еднаш у две недели. Стварно ептен ме мрзи, а ми расте многу брзо брада, така да лошо е (=

Сега ко сум на одмор на 3 дена, ко четник (само зае*аваат беливе влакна на брада, мамата) :)

Секоја година,трае околу 2 саата.:nenene::nenene::nenene:

Пред 3 дена си купив машинка за бричење од Топ Шоп и со неа се бричам секој 3ти ден...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom