Впечатоци од пречекот на ракометарите

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака сеа...таткоми е превозник, имаме минибус, 18+1...така да..ако има заинтересирани пишете, за цена ке го прашам. Значи само превоз, нема смештај, карти итн. :wink:

Пиши чим ќе договориш со татко ти...За повратна карта збориме....

ова сстига на Фејсбук

Pocituvani,
Site onie koi sto ste zainteresirani da ja bodrite nasata SUPER maska rakometna reprezentacija ima organiziran prevoz.
Cenata iznesuva 170 evra, vo koj se vkluceni karti za sabota i nedela, prevoz i smestuvanje.
Trgnuvanjeto za Hrvatska e denes vo 9 casot navecer.
Za podetalni informacii kontaktirajte vo T.A. Orfej.
Pozdrav.
Инаку има и еден автобус од Прилеп со навивачите Мајмуни

Дали некој од Битола слушнал нешто за шпекулацијата... дека имало организиран превоз. Тргнување од Епинал во 16 ч?

Aј нека пише некој цена за превозот. Зашто уште малце време има.

Јас само што се вратив од Вараждин. Задар ќе ми дојде премногу :smir:

Organiziran e avionski carter so trgnuvanje vo 13.00h utre,a vrakanje utre vo 21.30..Cena 300e (pat,vleznica,aerodromski transfer i taksi!)..Prijavuvanje do vecer do 21h...Ova odeshe na tv 5 plus sega!

И на Ексклузив ке даваат карти за во Задар. По некоја логика би требало со картите да има и превоз и сместување.
Јас е дивам пратив тоа порака што беше сеа чекам (дај боже) да соберам нешто.
Како ми се иде :vozbud:

Aј нека пише некој цена за превозот. Зашто уште малце време има.

Ima prevoz od 6 satot denes ke odam jas samo neznam od kade se trgnuva pokasno ke se javam da prasham.

Cenata e 65 evra za povratna karta samo ama se vrajkame duri posle natprevarot srbija. smestuvanje ke si barame site zaedno vo nekoj od okolnite mesta vo zadar kade shto smestuvanjeto ke bide 15 evra max od kade shto site zaedno ke odime na natprevarite so avtobusot.

A zosto nioj ne gi kontaktiral ministerstvo za mladi i sport tie treba da organiziraat besplaten prevoz do Zadar????

A zosto nioj ne gi kontaktiral ministerstvo za mladi i sport tie treba da organiziraat besplaten prevoz do Zadar????

Е ова е правото прашање!!! Јас разбрав дека ако Македонија стигне до полуфинале влада на РМ и АМС ќе организирале бесплатен превоз со авион-чартер лет!! А за утакмициве со Норвешка,Данска и Србија не отганизираат гратис..Мајку им ебам

abe druze ima organizirano besplatno od agencija za mladi i sport,sto mislish ti trite avtobusi za komiti,avtobusot za majmuni,ckembari,ajduci,koj go plaka!!plus i karti i smestaj!Jas ne znam sto barame poveke!!a daj boze do polufinale da stasame,ne se vrakam makedonija!:)direktno za zagreb!:)

Gratisite se delat od AMS se delat pred sala ... i vo kolkav broj se ili toa e samo chita laga?

abe druze ima organizirano besplatno od agencija za mladi i sport,sto mislish ti trite avtobusi za komiti,avtobusot za majmuni,ckembari,ajduci,koj go plaka!!plus i karti i smestaj!Jas ne znam sto barame poveke!!a daj boze do polufinale da stasame,ne se vrakam makedonija!:)direktno za zagreb!:)

Друже комити сами си плаќаат..Им понудиле гратис превоз за 150 души ама не прифатиле..Рекле или сите или никој!! А за мајмуни чкембари паткари не сум упатен...А за гратис карти и смештај ќе ми извиниш..КОЈ ТЕ ЛАЖЕЛ? ти мислиш ние ко шкотите сме

Сега е ефтин бензинот, со кола преку Дубровник по Јадранска магистрала би коштало не повеќе од 100 евра за бензин во двата правци, значи ако одат 4ца по 25 евра. А патарини нема плус сеа вон сезона нема гужви.. ние сакавме да идеме од маало али јебига, ништо..

Ова преку агенцииве за 150-200 евра со едно ноќевање е многу..

Туку.. најважно да победуваме и зошто да не и во полуфинале :oeoeoe:

Со верба во бога стискајте палци да лапнам карти за Задар :)
А за тоа гратис смештај и карти знаеш тепаат кој нема да земе. Тоа гратис ако си у тимот и башка карти за доле на паркет ке земеш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom