Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие што ќе одите, немате некој шатор од дома за кампување?Составете го и готово.Апартманите ви се само дополнителен трошок.Најдете некој парк и готово![]()
Јас би идел со воз (дека е поевтино) а таму ако има шатор може да ја поминеме ноќта таму.
Пургер ти напраи ко ова Виена да е :pos2: :pos2: Ако има некој што ќе прифати да не носи со кола да му искешираме нека пише..Ќе си земам јас шатор па што биде нека биде....Давајте идеиииии
Воз ти е 4000 повратна..Со кола поефтино ќе те фати
скап е патот и смештајот преку агенција најдобро е организирано да се иде со воз со кола или нешто слично вака е многу за наш стандард.
Eве ви точна информација.....ХОЛИДЕЈ КОМПАНИ тел 3212 255 - работам у Спортско радио 90.3 иде реклама за аранжманот за подетални информации јавате се во агенцијата на бројот погоре...Знам само дека во аранжманот е вклучен патот и билет за натпреварите...значи кој сака нека се јави и нека провери....
Понудата од ХОЛИДЕJ КОМПАНИ е :
Е тоа не знам.
Малолетна си најди некој да те носи.
Јас можам и сама да отидам
A не одговарам за тебе да си знаеш
Плус мала си ај седи си дома
Инаку утре ке отидам до агенцииве да видам цениве, па ќе видиме... ама тешко прескапо ми е некако.
Напумпани се цениве :cry:
Инаку џабе броеви сега, кога ништо нема до утре да се знае.
Понудата од ХОЛИДЕJ КОМПАНИ е :
125евра =Превоз + две карти за мечевите со Норвешка и Данска + едно ноќевање во хотел.
Значи се трга вечер, гледаш утакмица во сабота, спиеш во хотел, недела гледаш утакмица и после се враќаш дома.
Понуда на Орфеј:
Истата од погоре, само што е 168евра.
За трите утакмици тешко да најдеме понуда.![]()
Би требало да има приватни автобуси за 50-70евра само превоз.
Ете таткому на Mari0 организирал само превоз до Задар...па чекаме да пише цена.