Впечатоци од пречекот на ракометарите

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тие што ќе одите, немате некој шатор од дома за кампување?Составете го и готово.Апартманите ви се само дополнителен трошок.Најдете некој парк и готово:)

p.s. zaborajv.. najaveno e deka ke se iznajmi i brod za navijacite za vecerni zabavi...

i da.... ako nekoj patuva so kola.. pobrzo i poevtino e da patuva preku crna gora.. i dubrovnik.. nego preku belgrad... zagreb pa da se spusti dolu do zadar..
ispitano ;)

Тие што ќе одите, немате некој шатор од дома за кампување?Составете го и готово.Апартманите ви се само дополнителен трошок.Најдете некој парк и готово:)

da be to skopje e :) karsi sobranie ke najs park i klavaj satorite odma :)
tamu se plakja kazna za se , duri i da izvajs klima na prozorec..a ne kamoli sator vo bilo koj park :D hahaha probajte.. mozi ke prespiete vo policija :) i to ne e losa ideja :)
p.s. se plakja i golema kazna ako se pusi vo zatvoreni prostorii... :drk:

Јас би идел со воз (дека е поевтино) а таму ако има шатор може да ја поминеме ноќта таму.

Пургер ти напраи ко ова Виена да е :pos2: :pos2: Ако има некој што ќе прифати да не носи со кола да му искешираме нека пише..Ќе си земам јас шатор па што биде нека биде....Давајте идеиииии

Јас би идел со воз (дека е поевтино) а таму ако има шатор може да ја поминеме ноќта таму.

Воз ти е 4000 повратна..Со кола поефтино ќе те фати

Пургер ти напраи ко ова Виена да е :pos2: :pos2: Ако има некој што ќе прифати да не носи со кола да му искешираме нека пише..Ќе си земам јас шатор па што биде нека биде....Давајте идеиииии

Воз ти е 4000 повратна..Со кола поефтино ќе те фати

ahahah abe smej se i jas se smeev haha ama iskesirav na nekolku kazni pa sega se pazam :D

i vi kazav... imate 50% popust na vozojte ako imate karti.. taka da na vrakjanje plakjate samo pola.. to go napraja da privlecat pokje navijaci..

i ne zaboravaj ako idis so kola pa zelen karton so vo mkd e najskap od ela evropa.. tamu ke iskesiras 50 evra :D patarini 100 :D pa benzin hmm mislam deka ne se isplakja bas ... osven ako ne odite 5 dusi ili da iznajmite kombe .. jas ko studirav bugarija ko ke se soberevme 10 dusi iznajmuvamve kombe...kulturno...

ako treba nekoja pomos tamu slobodno neka se javi... :)

Purger samo ti ako gi oprais nasive hahaha :D kazi im so kako inace otide hrvatska :) poz za tie so ke idat ! !

скап е патот и смештајот преку агенција најдобро е организирано да се иде со воз со кола или нешто слично вака е многу за наш стандард.

скап е патот и смештајот преку агенција најдобро е организирано да се иде со воз со кола или нешто слично вака е многу за наш стандард.

Многу се фаќа и со кола.Ти треба зелен картон кој чини околу 40-50 евра,гориво а исто така рачунај дека патарините во Србија се многу скапи,до Белград имаш околу 50 евра патарини.Едино да се соберете пуна кола.

За сите што ќе тргаат нека им е со среќа патот и да ја бодрат Македонија и во победа и во пораз!!

Вака сеа...таткоми е превозник, имаме минибус, 18+1...така да..ако има заинтересирани пишете, за цена ке го прашам. Значи само превоз, нема смештај, карти итн. :wink:

Eве ви точна информација.....ХОЛИДЕЈ КОМПАНИ тел 3212 255 - работам у Спортско радио 90.3 иде реклама за аранжманот за подетални информации јавате се во агенцијата на бројот погоре...Знам само дека во аранжманот е вклучен патот и билет за натпреварите...значи кој сака нека се јави и нека провери....

Понудата од ХОЛИДЕJ КОМПАНИ е :

125евра =Превоз + две карти за мечевите со Норвешка и Данска + едно ноќевање во хотел.
Значи се трга вечер, гледаш утакмица во сабота, спиеш во хотел, недела гледаш утакмица и после се враќаш дома.

Понуда на Орфеј:
Истата од погоре, само што е 168евра.

За трите утакмици тешко да најдеме понуда. :(

Би требало да има приватни автобуси за 50-70евра само превоз.

Ете таткому на Mari0 организирал само превоз до Задар...па чекаме да пише цена.

Е тоа не знам.
Малолетна си најди некој да те носи.

Јас можам и сама да отидам :)
A не одговарам за тебе да си знаеш:icon_lol:

Плус мала си ај седи си дома :pos:

Инаку утре ке отидам до агенцииве да видам цениве, па ќе видиме... ама тешко прескапо ми е некако.
Напумпани се цениве :cry:

Инаку џабе броеви сега, кога ништо нема до утре да се знае.

Кико коа ке се вратиш пиши ми порака да знам ако идеме да интервенирам кај татко ми:pos2:А ако не одговараш за Маца за мене ке одговараш нели?:smir:

П.С На сајтот на Орфеј мислам има ефтини цени.

Понудата од ХОЛИДЕJ КОМПАНИ е :

125евра =Превоз + две карти за мечевите со Норвешка и Данска + едно ноќевање во хотел.
Значи се трга вечер, гледаш утакмица во сабота, спиеш во хотел, недела гледаш утакмица и после се враќаш дома.

Понуда на Орфеј:
Истата од погоре, само што е 168евра.

За трите утакмици тешко да најдеме понуда. :(

Не е истата понуда во Холидеј Компани сместувањето е во Хостел а не во Хотел. Што значи спиење по 4-6 души во соба без јадење.
Во тоа е разликата

Би требало да има приватни автобуси за 50-70евра само превоз.

Ете таткому на Mari0 организирал само превоз до Задар...па чекаме да пише цена.

Aјде и ја чекам пишете ние сме голема бројка сакаме да одиме:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom