Bidikov
Server guru
Луѓе олабавете со провокации и навреди - 2ца добија наградно патување надвор од темата (Мери и Србо) ... наредна мерка е патување „all included“ од форум :nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога им требаш одма лиз лиз по гузето![]()
А што требаше Кире да направи ?истите тие што ти даваа слатко и кафе пред некоја година копаа ровови и ги криеа убијците на македонските бранители
се дури во земјава има вакви давајга*и ко тебе че ни се случува вакви работи......
истите тие што ти даваа слатко и кафе пред некоја година копаа ровови и ги криеа убијците на македонските бранители
се дури во земјава има вакви давајга*и ко тебе че ни се случува вакви работи......
Кога им требаш одма лиз лиз по гузето![]()
чаре а,а бе ја кога учев у зеф љуш нон стоп си носе со менеИ сега чаре?
чаре а,а бе ја кога учев у зеф љуш нон стоп си носе со мене
1.шипка помала нели за да ми ја собере у ташна
2.нож обавезително
3.боксирач
4.спреј
само да не испадне дека ја нешто заговарам али поарно мајка му да плаче отколку мајка ми,за моја среќа не дојде до употреба само на ножот да му се заблагодарам на господ,а сето друго наброено беше во функција:uvo:
Edna narodna pogovorka veli: Kavgata e omrazija a tepackata e cista smetka!
Izgleda site ja znaat pogovorkata i ja primenuvaat...![]()
ја го носе стриктно ради самоодбрана пошто у школото беа 12 класа нивни наспроти 5 класа македонци и сега ти види а башка беа некако се јаки само кога одеа во чопор као џукелиI sto praime sea? upss Ne bile samo Albancite agresori.
Ako nosis oruzje vo skolo sigurno imas nerascisteni smetki so nekoj drug, barem jas taka gi svakam rabotite, osven toa upotrebil nekoi od niv, mu falilo samo kalasnikov i pravo vo planina, hehe ne be gi nosel samo za samodbrana.
ја го носе стриктно ради самоодбрана пошто у школото беа 12 класа нивни наспроти 5 класа македонци и сега ти види а башка беа некако се јаки само кога одеа во чопор као џукелитешки се али нема везе,а кога веќе напаѓаа си го наоѓаа незнам дали ме разбираш или треба да ти се нацрта
читај бе поубаво ти реков дека учев у ЗЕФ ЉУШ МАРКУ угуц учевме прва и втора год.а за тоа со законот,па забрането е и носење и поседување на огнено оружје па браќава имаат на тон,а за год ќе остане сепак тајна од разбирливи причиниCekaj, kaj rece si ucel sredno?
Koja godina si zavrsil sredno i koga bile vo pogolem broj na klasa?
Znaes li deka nosenje oruzje vo skolo e kaznivo so zakon?
odgovori na ovie prasanja ti se molam, i togas ne treba da mi nacrtas, posto ke dojdam vo nekoja konstatacija siguren sum vo toa.
читај бе поубаво ти реков дека учев у ЗЕФ ЉУШ МАРКУ угуц учевме прва и втора год.а за тоа со законот,па забрането е и носење и поседување на огнено оружје па браќава имаат на тон,а за год ќе остане сепак тајна од разбирливи причини
не се криви ни вие ни тие туку овој проблем е у институциите секој кој провоцира или се тепа треба да се санкционираја го носе стриктно ради самоодбрана пошто у школото беа 12 класа нивни наспроти 5 класа македонци и сега ти види а башка беа некако се јаки само кога одеа во чопор као џукелитешки се али нема везе,а кога веќе напаѓаа си го наоѓаа незнам дали ме разбираш или треба да ти се нацрта
Sto da demantiram be, sto da potvrduvam, samite postovi vo ovie 5 strani dovolno kazuvaat. Da citiram?ке замолам софорумџиите Албанци особено Кварк или Принц кој имаат желба за човечност вистинска или не не знам..да ме демантират
Kade toa se baraat neosnovano albanski paralelki? Kade?1.се бара формирање на Албански паралелки, дури и каде тоа е невозможно. Под закрила и притисок на сеправедната вавилонска блудница, потпомогната од внатрешни кодоши(службеници, функционери, партиски договори и коалиции,безрбетници кој секогаш успеваат мајка да продадат за фотеља)албански паралелки и се отвараат.Ова овозможува групирање и едукација (во посакувана насока) на младите неоформени Албанчиња.(во време кога цел свет создава заеднички паралелки се со цел Соживот и толеранција, ние свесно и планирано со некоја крајна цел - се делиме)
Kako seto ova go povrza ama apsolutno ne mi e jasno. Koga veke ima naselenie vo taa oblast nema potreba od otvaranje na paralelki za da se odviva proces na nekakvo si istisnuvanje.2.Откако паралелките се формирани Наставникот Родителите се координираат со партијата и локалните шерифи за понатамошните активности/акции се со цел истиснување на Македонскиот елемент од населбата.
Spomenav pogore, primeri milion ke ti naredam kade ucenici albanci bea zrtvi na makedonci. Ne retko bea vmesani i strukturi od policijata, a i nekoi soferi od JSP. I, sto so toa? ETNICKO CISTENJE NA ALBANCI?3.Поголема група на ученици Албанци се насочува да испровоцира или директно нападне помала група на ученици Македонци.Ова резултира со поголема или помала тепачка, групирања на двата табора, закани, демонстрирање на ладно оружје за време на одморите или на автобуските станици.Истиот или наредниот ден учениците Албанци добиваат засилување од десетина години постари криминални елемнти кој се логистика на целата акција.Откако случајот ескалира, на крајот се вмешува и Албанската партија која е на власт.
Vo mojata zgrada seuste ima mnozina makedonci be.4.Резултат. Загрижени за безбедноста на своите деца родителите Македонци одлучуваат или комплетно да се отселат од населбата или да ги запишат своите деца во друго училиште.За само десетина години имаме Албанска експанзија во одреден реон/населба комплетно менување на етничката слика во шоклите и населбите.
Ova ti e vrv na gluposta. Najiskreno. Dzamiite se koristat za nekakvi si koordiniranja?! Osven molitvi za nisto drugo ne se koristat, poveli da poglednes pa samiot ke se uveris.5.Џамиите. Изградени како бункери на неколку нивоа, со појачани армирани ѕидови, стратегиски распредени ни Скопје имаат за цел од турско останатата аверзија на арапскиот ислам кај Македонското население да создадат сверзија, чуство на инфериорност , потсвесно да потиснат и избркаат.Се користат за координација, едукација и насочување на активностите. Во Скопје има повеке џамии од многу Албански градови. Најнови и истовремено изградени. Катланово, Идризово, Чаир, Карпош.
Kakvo vrabotuvanje? Onaka na zimi majka kako sto se vrabotuvaa vo administracijata minatite 50 godini? Pa covece, 90% od administracijata e napumpana so nepismeni luge be? Ne e toa od ponovo vreme.... eheee od mnogu odamna e problemot.6.Квоти. И покрај неспособноста и неквалификуваноста со квота е загарантирано вработувањето во одредени сектори во државата.Позиции кој подоцна се користат за поткопување на државава и тивко етничко чистење на Македонците во неа.
Ние, вашите вечни комшии, пријатели и познајници от хубавото Крушево и неговите китни села, без разлика на вера, народност, пол и убежденија...
Ние не дигнафне пушка протиф вас - това би било страм за нас; ние не дигнафне пушка протиф мирнио, трудољубивио и чеснио турски нарот, шчо се прерануат, како нас со крваф пот - тој јет наш брат и со него сне живејале и пак сакаме да живејме...
Мили наши комшии! Како Турци, Арнаути и мусљумани, разбираме, вие се си мислите, оти царстфото јет ваше и оти вие не сте робје, шчом на царскио бајрак немат крст, а имат ѕвезда и месечина. Оти не јет така и оти грешите, вие брго ќе се сетите и ќа го разберите. Ама ако ви јет намуз да дојдите при нас и да се објавите протиф царската тиранија, ние, вашите по таткојна и по страданија браќа, немат да се докачиме и не ќа ве мразиме...