Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Pred se bravo za Buffon. ZAKONNNNNNNNNN! Na 2:1 za juve imase fantasticna odbrana i go spasi natprevarot.
Me iznenadi zanetti dve topki mu dade na del piero koi "letaa" recisi 50 metri, vo noga go pogodi. A Del Piero piokazuva deka e vo top forma . Forza Juve

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
По супер не можеше да испадне! :je: Ем си ги исплескавме, ем Гочето брцна 2 гола.
Секоја чест Пандев! :eek:lee:

Bravissimi BIANCONERI!!:eek:lee:

Браво и за татко ми, сабајле ми го кажа резултатот и стрелците :pos:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
I sto ako dade?Koga tepavme 3-2!!! Alessandro Del Piero!!!!!!!!!!!!!Se raduvam sto i Tiago dobi sansa da zaigra, moze sega Ranieri ke sfati deka treba Tiago mn pocesto da igra!

не се нервирај честито на победата заслужено си победивте дефинитивно јас така си пишав зашто си се израдував за Пандев! а и резултатот ми се свиѓа, со тоа што можеше да биде и 4.3 за јуве така да Горанчо ќе постигнеше хет трик:vozbud:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
не се нервирај честито на победата заслужено си победивте дефинитивно јас така си пишав зашто си се израдував за Пандев! а и резултатот ми се свиѓа, со тоа што можеше да биде и 4.3 за јуве така да Горанчо ќе постигнеше хет трик:vozbud:

Малку offtopic:

Обожавам девојки што гледаат фудбал :kesa: Баш е симпатично...

Д

Демијан

Гостин
Ама се нервирам затоа што Пандев им дава голови само на Јуве и на послаби екипи, ќе се радувам ако им даде на Милан,Интер,РомА...Од вчера некако почна да ме нервира,глумеше некоја ѕвезда рога фудбали,се кара со судијата!!Ај нека иде у Германија да не ме нервира повеќе!!

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
A be juventus se zivo osilo samo cekaat da se zaletaat nakaj korner znamenceto.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ама се нервирам затоа што Пандев им дава голови само на Јуве и на послаби екипи, ќе се радувам ако им даде на Милан,Интер,РомА...Од вчера некако почна да ме нервира,глумеше некоја ѕвезда рога фудбали,се кара со судијата!!Ај нека иде у Германија да не ме нервира повеќе!!
А јас се нервирам па од такви како тебе кои не признават ништо и плукат по се Пандев е страшен играч штета што го ценат повеке во Италија отколку во Македонија лани даде 14 гола во цела сезона оваа веке има 12 а сме половина Декември го бара половина европа а еве има во неговата земја луге кои Пандев ги нервира и кои го подценуват

Јас да играа со Интер и да изгубат а Пандев ни ги дадеше головите ич немаше да ми биде жал ке бев радосен бидејки јас сум Македонец на прво место

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Пандев може и пет гола да даде ама победа си е победа

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Супер резултат. Пред се, одлични топки на Занети, ме изненади право да кажам, потоа одличните Дел Пиеро и Буфон, секоја чест. Се на се, добра игра, ама не бевме многу подобри од Лацио тоа мора да се признае. Ме радува што Пандев ги даде двата гола за Лацио. Следно коло со Сиена, очекувам рутинска победа.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Juventus mi e pred mnogu drugi raboti vo zivotov. A za Pandev da se raduvam toa so dal gol ?! NEMA SANSIIIII. Ako saka brat neka mi e :) , a ne pa Makedonec

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Најдобро не можеше...Пандев двоен стрелец а бодовите за Јуве :je: немаше да ми биде криво и 3 гола ако дадеше,сепак Пандев и Македонија ми се пред се
П.С.Дел пиеро играше како да има 20 години,сеуште е закон :eek:lee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom