car RAMZES -14-sti:pos2::pos2::pos2:Љубчо е цар над царевите.
Со самото кандидирање покажа дека е цар!
Кога на сите изборите им се спрдачина, зошто да не се спрда со нив и тој самиот???
Или тоа е резервирано само за Б.Ц и Гвујо??:nenene:
за мене кандидатурата на љубчо воопшто не ми е понижување, бидејќи тој како и секој граѓанин на Републикава има право да се кандидира (без разлика дали има двојно или тројно државјанство, тоа впрочем нашиот устав го дозволува)Кандидатурата на ЉуБчо, заедно со кандидатурата на Фрле, се директно понижување и исмевање со македонскиот народ, а и со институциите претседател и градоначалник.
И да не беше у суштина тажно, односно да не се праевме сами кловнови, ќе беше за смеење.
Браво за тебе, твојата национална освестеност и твоите демократски начела.за мене кандидатурата на љубчо воопшто не ми е понижување, бидејќи тој како и секој граѓанин на Републикава има право да се кандидира (без разлика дали има двојно или тројно државјанство, тоа впрочем нашиот устав го дозволува)
а понижување не може да ми биде бидејќи јас сум национално освестен и можам да проценам кој работи за интересите на мојата нација, а кој не, па тој што не работи за нив, нема ни да го гласам
Ада, болдираното гордо звучи. Мњај во народец со мали букви.Браво за тебе, твојата национална освестеност и твоите демократски начела.
Али самиот факт дека две вакви фигури, како Љубчо и Фрле, после се, се дрзнуваат да искочат на избори, укажува на тоа колку се цени и сфаќа сериозно кандидатурата, а и колку се рачуна на тоа дека народот има меморија на винска мушичка.
збориш за нив дека рачунаат или така го квалификуваш народотБраво за тебе, твојата национална освестеност и твоите демократски начела.
Али самиот факт дека две вакви фигури, како Љубчо и Фрле, после се, се дрзнуваат да искочат на избори, укажува на тоа колку се цени и сфаќа сериозно кандидатурата, а и колку се рачуна на тоа дека народот има меморија на винска мушичка.