Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
Љубчо е цар над царевите.

Со самото кандидирање покажа дека е цар!

Кога на сите изборите им се спрдачина, зошто да не се спрда со нив и тој самиот???

Или тоа е резервирано само за Б.Ц и Гвујо??:nenene:
car RAMZES -14-sti:pos2::pos2::pos2:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Љубчо нека се кандидира за градоначалник на Благоев Град сега ако сака, а кога ќе стане и Пиринска Македонија дел од цела Македонија и од таму ќе го снема, такви продадени души никаде не требаат ниту сака некој. АЈТ!!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Кандидатурата на ЉуБчо, заедно со кандидатурата на Фрле, се директно понижување и исмевање со македонскиот народ, а и со институциите претседател и градоначалник.

И да не беше у суштина тажно, односно да не се праевме сами кловнови, ќе беше за смеење.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Кандидатурата на ЉуБчо, заедно со кандидатурата на Фрле, се директно понижување и исмевање со македонскиот народ, а и со институциите претседател и градоначалник.

И да не беше у суштина тажно, односно да не се праевме сами кловнови, ќе беше за смеење.
за мене кандидатурата на љубчо воопшто не ми е понижување, бидејќи тој како и секој граѓанин на Републикава има право да се кандидира (без разлика дали има двојно или тројно државјанство, тоа впрочем нашиот устав го дозволува)

а понижување не може да ми биде бидејќи јас сум национално освестен и можам да проценам кој работи за интересите на мојата нација, а кој не, па тој што не работи за нив, нема ни да го гласам

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тоа велам од почеток, овие избори се претворија во тешка парадигма на прдачење!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
за мене кандидатурата на љубчо воопшто не ми е понижување, бидејќи тој како и секој граѓанин на Републикава има право да се кандидира (без разлика дали има двојно или тројно државјанство, тоа впрочем нашиот устав го дозволува)

а понижување не може да ми биде бидејќи јас сум национално освестен и можам да проценам кој работи за интересите на мојата нација, а кој не, па тој што не работи за нив, нема ни да го гласам
Браво за тебе, твојата национална освестеност и твоите демократски начела.

Али самиот факт дека две вакви фигури, како Љубчо и Фрле, после се, се дрзнуваат да искочат на избори, укажува на тоа колку се цени и сфаќа сериозно кандидатурата, а и колку се рачуна на тоа дека народот има меморија на винска мушичка.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Јас затоа велам дека народов е уште мирен (тоа е епитетот), а сосема оправдано би го споредил со заспан!
Срамота е што овие фаци мирно спијат, туку ајде во името на демократијата, нека се кандидираат и кој ќе ги гласа негово право исто така. Ама да ти ги кандидира партија која ветува дека се бори за доброто на Македонија, па контра тоа поставува предавници на функции и ние си лежиме си мрмориме во сон... Колку Слатко :tapp:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062

Али самиот факт дека две вакви фигури, како Љубчо и Фрле, после се, се дрзнуваат да искочат на избори, укажува на тоа колку се цени и сфаќа сериозно кандидатурата, а и колку се рачуна на тоа дека народот има меморија на винска мушичка.
Ада, болдираното гордо звучи. Мњај во народец со мали букви.

Оти да беше народ, досега ќе попалеше се живо и диво и немаше да дозволи кој стигне да си поигрува со него!

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43

збориш за нив дека рачунаат или така го квалификуваш народот

инаку винската мушица и нема баш така лоша меморија, може да се провери на било која search engine со типкање на drosophila melanogaster, туку кај нас сите се експерти за се

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Љубчо да ја молчи најубо ќе биде.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Jas neznam zosto ne se protera TATAROV od Makonija, a ne uste mu se dozvoluva da jadi gomna pickalimu od sneska

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
ima LJubco uste mnogu da zboruva,no malku se tie sto ke razberat sto vsusnost kazal
ja ima mojata podrska.

Kajgana Shop

На врв Bottom