H
HITCH
Гостин
Нема шанси јас сум против
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти мислиш дека дневно-политичка изјава е идната подршка на претседателски кандидат Албанец од страна на "најпатриотската" партија во Македонија ?Муабетот е дека секоја изјва што ти одговара за дневно-политичка пропаганда како оваа на Ахмети ја употребуваш за просеравање по форумов.
Не ни мислев дека ќе одговориш.Не се напрегај да поентираш партиски. Ќе прднеш од возбуда.
Јас го напишав моето лично мислење, тоа е доволно јасно и читко напишано.
Поздрав другар. Супер сум, фала на прашање. Инаку искрено незнам на што да ти реплицирам, бидејќи во претходните постови одговорив на твојата реплика.Kако е пријателот опозиционер?Е ај да се поконтраме малце и на оваа тема а?
Проблемот е во шест-годишното сеење на национализам и популистичко поентирање, за да после 6 години на некој му текне, дека всушност така и требало да биде, бидејќи така било најдобро за државата.Ако ВМРО коалицира со ДУИ тоа е лошо?Или знам ќе речеш нее во тоа проблемот проблемот е што ВМРО ветуваше дека никогаш нема да коалицира со ДУИ.
Ти мислиш дека дневно-политичка изјава е идната подршка на претседателски кандидат Албанец од страна на "најпатриотската" партија во Македонија ?
.......... по однос на една национална стратегија која би требало да содржат сите политички фактори.
........................
Не врти.
Конкретно прашање:
Дали го подржуваш идниот потенцијален договор помеѓу ДПМНЕ и ДУИ во врска со взаемната подршка ?
А извини, ама ти во Македонија живееш ?Судејќи според тоа кој ја изјавил, да, апсолутно за дневно политчки цели е изјавено. Треба да му се објасни на албанскиот електорат зошто го поддржуваат кандидатот на ВМРО и дека нешто им е ветено за возврат.
Па Груевски до некни криеше дека постоел мајски договор помеѓу него и Ахмети. Па потоа велеше дека постоеле 5 а не 6 точки. Со неизгласувањето на законот за браните на видело испадна и шестата точка.Ти сега можеш да се правиш на удрен, ама факт е дека муабетот го изврте како ВМРО да го изјави ова, и така си го тераш. Затоа ти викам дека си партиски агитатор, така наречено лево сметало, кое одработува некоја глупава агенда. Кога ќе го изјави ова Груевски, тогаш да брмчиш тука и тогаш да биде со причина. Па да кажеме сите дека конечно си го достигнал идеалот што си го наметна со никот.
Ти мислиш дека дневно-политичка изјава е идната подршка на претседателски кандидат Албанец од страна на "најпатриотската" партија во Македонија ?
Не ни мислев дека ќе одговориш.
А знаеш зошто ?
Кога си во теснец со аргументи, секогаш одиш со варијантата "партиско поентирање".
Поздрав другар. Супер сум, фала на прашање. Инаку искрено незнам на што да ти реплицирам, бидејќи во претходните постови одговорив на твојата реплика.
Али за тебе, мора да се најде нешто
Проблемот е во шест-годишното сеење на национализам и популистичко поентирање, за да после 6 години на некој му текне, дека всушност така и требало да биде, бидејќи така било најдобро за државата
Но од твоите постови добро се гледа дека ВМРО како ВМРО не ти ги боде очите колку што ти ги боде Н.Груевски.А ако ја погледнеш добро поставата на Груевски ќе видиш дека нема ама баш ни еден од тие што се чукаја вгради као ова ќе направиме канџи ќе кинеме.Напротив сега во моментов кога "комуњарите'" се во агонија повеќе личат на сеачи на магла.За ова време на Грујо јас не сум слушнал тој некого да навредил или да ширел како што велиш национализам.Сите етикети му се залепени од неговите пол.противници и едно со друго нема благе везе.И патриотизмот кој му е закачен е куван во СДСМовските кујни.Дали е патриот само затоа што ги побара правата на Македонците во Грција?Или името?Што е.И тој договорот со Ахмети е чиста шпекулација која денес е демантирана.И дај вратисе малку назад па да видиме кој правеше такви договори.Колку да се сетиш ај да ја спомнеме СТРУГА.Па КИЧЕВО.Правењето такви договори е во крвта на други.
А извини, ама ти во Македонија живееш ?
Брат-от, зарем веруваш дека имаат капацитет за таква комплицирана игра????
Може грешам , ама до сега се невиден пацерај, само зборуваат , ветуваат , а реално на терен нема веза......ЗБОРОВИ И ВЕТУВАЊА ни се јадат ни се пијат...![]()
Не ни мислев дека ќе одговориш.
А знаеш зошто ?
Кога си во теснец со аргументи, секогаш одиш со варијантата "партиско поентирање".
Поздрав другар. Супер сум, фала на прашање. Инаку искрено незнам на што да ти реплицирам, бидејќи во претходните постови одговорив на твојата реплика.
Али за тебе, мора да се најде нешто
Проблемот е во шест-годишното сеење на национализам и популистичко поентирање, за да после 6 години на некој му текне, дека всушност така и требало да биде, бидејќи така било најдобро за државата
Но од твоите постови добро се гледа дека ВМРО како ВМРО не ти ги боде очите колку што ти ги боде Н.Груевски.А ако ја погледнеш добро поставата на Груевски ќе видиш дека нема ама баш ни еден од тие што се чукаја вгради као ова ќе направиме канџи ќе кинеме.Напротив сега во моментов кога "комуњарите'" се во агонија повеќе личат на сеачи на магла.За ова време на Грујо јас не сум слушнал тој некого да навредил или да ширел како што велиш национализам.Сите етикети му се залепени од неговите пол.противници и едно со друго нема благе везе.И патриотизмот кој му е закачен е куван во СДСМовските кујни.Дали е патриот само затоа што ги побара правата на Македонците во Грција?Или името?Што е.И тој договорот со Ахмети е чиста шпекулација која денес е демантирана.И дај вратисе малку назад па да видиме кој правеше такви договори.Колку да се сетиш ај да ја спомнеме СТРУГА.Па КИЧЕВО.Правењето такви договори е во крвта на други.
Не знам. Црнцине не биле баш милувани во двата века заедничка историја со белците. А нашиве качаци машала, не пропуштиле прилика да не се стават на страна на некаков завојувач за да можат непречено да зулумат! Поентата ми беше дека нема никакви допирни точки изборот на Обама во САД и изборот на Албанец за Претседател на Македонија.Секаде постојат “сонувачи“ од тој тип Светко, па и во САД.
Но сепак, треба да се создаде македонско национално чувство кај нашиве албанци.
А тоа неможе и без наша помош! :smir:
Не знам. Црнцине не биле баш милувани во двата века заедничка историја со белците. А нашиве качаци машала, не пропуштиле прилика да не се стават на страна на некаков завојувач за да можат непречено да зулумат! Поентата ми беше дека нема никакви допирни точки изборот на Обама во САД и изборот на Албанец за Претседател на Македонија.