Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ма какво нервно попуштање, нема потреба да се коментира повеќе тука зашто постојат 2 различни ставови од машка и женска страна, и кога ќе видиш некој на крај ќе мора да попушти зашто ова никаде не води.
ne moj bit sigurna:wink:
jer od prvoga minuta
Znash da ovo vodi
do kreveta,......
VREME: oko ponoci; MESTO: tvoj(il moj krevet); ZRTVA: ti; POCINITELJ: ja; MOTIV: strast.

ај бре направете си вие женските тема за вас и занимавајте се.....ако не ви чиниме што се замарате со нас? :tapp:

уште еден доказ зашто е подобро да си машко.....зашо сме си газди )))) криво ви е? )))
women_dont_belong_on_the_internet.jpg
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Те молам, немој ме зезат! :smir: :pos: :pos: :pos:
Сега ако се јави некоја девојка одма добива етикета нимфоманка. :pos:

Тоа не е етикета, тоа е титула, само во заостанато општество ко нашево не проаѓаат такви титули меѓу пошироката јавност, ама пак сите врати им се отворени доколку клучот за вратата го има маж.
Но да не забегуваме во сексуална манипулација.

Патем да прашам, како се вика дечко кој два саати без престан може да ебе?

како се вика дечко кој два саати без престан може да ебе?
Тоа е дечко кој тренирал под строг режим. Он е уствари полу-црнец, со присилна пигментација предизвикана од процес на стерилизација. Вистинска реткост е на нашата планета, неговиот вид е во изумирање веќе.

Тоа е дечко кој тренирал под строг режим. Он е уствари полу-црнец, со присилна пигментација предизвикана од процес на стерилизација. Вистинска реткост е на нашата планета, неговиот вид е во изумирање веќе.
Кој е овој чиче? пак ќе ме издупите као она со "запаличу пола зграда" кога мислев дека .... :vozbud:

Рекорд кај жени е една постара глумица Ме Вест. Велат се плескала 15-20 саати без одмор. Е сеа, нејзиниот партнер (ако е еден) ваљда е рекордерот.

Него, што ми беше зборот. А...добро е што сум машко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom