Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku zenite sakat da se mazi dovolno e da vidite deka zena ima najmnogu mislenja na ova tema :)

E sega dali e individualno ova, ili da generaliziram ne znam.

2146qhi.jpg
да ја спаси од маки од самата себеси и најважното тоа што е женско )))))

ne te zezam , OZBILNI SME :pos2:

1289328382_1.jpg

Ма дај, те молам, немој ме зезат!
Види го Обама на сликичката колку е „мускулест“ :pos: К`о скакулец е, само очите на него. Зар со ова се фали бе @cool@. Дај најдете слики од здрави прави мажи! Срамота е вака, ќе си мислиме дека сите мажи сте исти, а знаеме ние што е разлика, ако ништо друго има метро ќе се измери и ќе се утврди фактичката состојба. :smir:

Ау, вашиве рецепти многу економични, ве дрма рецесија ептен, па кратите на се`. Не знам колку е ова кул :(

Ма дај, те молам, немој ме зезат!
Види го Обама на сликичката колку е „мускулест“ :pos: К`о скакулец е, само очите на него. Зар со ова се фали бе @cool@. Дај најдете слики од здрави прави мажи! Срамота е вака, ќе си мислиме дека сите мажи сте исти, а знаеме ние што е разлика, ако ништо друго има метро ќе се измери и ќе се утврди фактичката состојба. :smir:
Јас би ставил слика од мене, ама се плашам дека ќе биде злоупотребена. Посебно откако ќе станам познат и славен. Енивејз, можеш да земеш метрото и да мериш наваму-натаму. Знам дека имаш слободно време :)

Јас би ставил слика од мене, ама се плашам дека ќе биде злоупотребена. Посебно откако ќе станам познат и славен. Енивејз, можеш да земеш метрото и да мериш наваму-натаму. Знам дека имаш слободно време :)

Ах, кога дошла работата да се шета со метро наваму натаму, тури пепел на се`. @cool@ давај од сликите какви се такви се!

Ау, вашиве рецепти многу економични, ве дрма рецесија ептен, па кратите на се`. Не знам колку е ова кул :(
nishto ne kratime- :nenene: greshka si
sve stavame -
i toa bez redosled- ide matenje, sukanje, grickanje(ima bolji naziv za ova :wink:) i na kraj #jadenje#

nishto ne kratime- :nenene: greshka si
sve stavame -
i toa bez redosled- ide matenje, sukanje, grickanje(ima bolji naziv za ova :wink:) i na kraj #jadenje#

Малку вулгарно отидовме :smir:
п.с. рецептот е малку бајат, познат е на мнозинството форумџии (некој чул, некој пробал...). :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom