Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам, не сум шовинист, никако, да не бидам сфатен грешка но факт дека мозокот на жената е помал од мозокот на мажот, а и факт е дека size matters.

И факт е дека најглоем процент од личностите кои имаат огромен придонес за човековата цивилизација се од машкиот пол...
Но факт е дека неможеме да постоиме без жените и многу си ги сакаме.
ОК, може да постоиме без нив но тешко ќе ни оди малце а башка нема да има репродукција.
Воа болдираново ме потсети на нешто што го знаеме само ние, и уште два-тројца други :pos::pos::pos:

А за она со репродукцијата не се коси толу, ќе напрајме машинка за сериско, масовно производство еден ден. :icon_lol:

Дека без жени не се може, ќе ви раскажам една дешафка од војска, далечната 2004та во Велес.

Дремеме во дежурана да извршиме примопредавање на дежурства во недела наутро. Во касарната минимален број на војници и старешини. во дежураната влезе водничка од санитетска чета, една кршна мома, тоа бујни гради, стегнат задник, полни усни, црна коса ко ноќ, сјајно плаво око, Laura Angel во македонска верзија. Еден од старешините со ентузијазам извика на неготински дијалект: Бреј шо убава работа шо донесоа жени у армијата, мнооогу се дигна морало на војската!

Воа болдираново ме потсети на нешто што го знаеме само ние, и уште два-тројца други :pos::pos::pos:

А за она со репродукцијата не се коси толу, ќе напрајме машинка за сериско, масовно производство еден ден. :icon_lol:

Пшшшт некој ќе сфати грешка ! :pos:

Не ве научиле дека не се шепоти во друштво ? :pos:

Ме тераш пак да пишам тука.... Не ме копирај!!!:pipi:

ne te kopiram, samo prashuvam
WHY DO WOMEN RUB THEIR EYES WHEN THEY GET UP IN THE MORNING?

Because they don't have balls.

:pos2:

WHY DO WOMEN CLOSE THEIR EYES DURING SEX?

They can't stand to see a man having a good time. :helou:

ne te kopiram, samo prashuvam
WHY DO WOMEN RUB THEIR EYES WHEN THEY GET UP IN THE MORNING?

Because they don't have balls.

:pos2:

WHY DO WOMEN CLOSE THEIR EYES DURING SEX?

They can't stand to see a man having a good time. :helou:

1. Is better to rub eyes than touch balls in the morning.:)
2. Because they enjoy it in that way!

Изгледајте го видеото убаво, ја отсликува вистината толку добро во разликите помеѓу двата пола. :pos:

Како девојките си ја честитаат Новата година:pos2::toe:
НИКАД маж на свои пријатели не би НИ помислил на ваков начин да им честита, а не пак да го стори тоа :pov:
girls_kissing_21.jpg

останатите погледајте ги на http://acidcow.com/girls/16198-girls-kissing-at-new-year-parties-91-pics.html

Како девојките си ја честитаат Новата година:pos2::toe:
НИКАД маж на свои пријатели не би НИ помислил на ваков начин да им честита, а не пак да го стори тоа

Па, нели вие машките имате полиберални ставови?! Читај ги машките на темава! Имаш мислења од момци Македонци со напредни сфаќања. :smir:

Па, нели вие машките имате полиберални ставови?! Читај ги машките на темава! Имаш мислења од момци Македонци со напредни сфаќања. :smir:
i ja bi u trojka ili petorka
MOZAM jas SAM SO (il protiv ) site VAS:vozbud:

Ма какво нервно попуштање, нема потреба да се коментира повеќе тука зашто постојат 2 различни ставови од машка и женска страна, и кога ќе видиш некој на крај ќе мора да попушти зашто ова никаде не води.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom