Кој е најспецифичниот дел од вашето тело?

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Како ја постави темата, по што ме препознаваат или што е специфично на мене?
Пошто повеќе ме препознаваат по големината на градите него по тиркизната боја на очите.:pos:

Па и двете иако мислам дека пак некако у едно се преклопуваат пошто ако едно нешто ти е специфично по тоа и ќе те препознаваат :smir: а инаку да совршено те разбирам за градите :vozbud: и кај мене некогаш очите поретко доаѓаат до израз !!!

Нема нешто специфично. Можеби насмевката некогаш.
А градите се постојано на увид.:toe:

Нозете ми се најспецифични...т.е Мускулите на нозете.
Можеби причината е што 10 години редовно тренирам фудбал а и една година потрошив на атлетиката:icon_lol:

прстите на рацете, имаат должина колку на чобек со над 1.95 m

Ништо посебно нема кај мене...
Имам забележано само дека се изненадени заради мојата коса, посебно тие што долго време не ме виделе.Како мал ми беше скроз права, а од пред 2 години целата ми стана виткана.И исто ми имаат кажано дека сум имал убави очи.Ама претежно ме знаат по карактерот, не по делови на телото:)

Зш јас немам вакво нешто?:nesum:
Можеби прсите на нозете ми се специфични...

хмм шознам.. усни и протези.... многу често слушам која кате? онаја со протезине? онаја со устана? стварно.... ваљда то е темава...

Зш јас немам вакво нешто?:nesum:
Можеби прсите на нозете ми се специфични...

Тебе ти се специфично то шо личиш со брачедана ( елена иначе со тебе во основно шо беше :) ):pipi:

Имам тешка рака. Специфично тешка рака.

Неопределената боја на очите некоја си сино-зелена нијанса и пегланата ми коса:smir:

Па ми имаат кажано дека очите ми биле единствени , искрено незнам што има посебно ама ај, и насмевката

Имаше ваква тема, ама мака ми е да ја барам.
Иначе мене најспецифичен дел од телото ми се влакната од косата. Толку се совршени и светкави и никогаш не се расцветуваат! Врискам од радост кога некој ќе ми ги пофали, бидејќи само за таквите моменти се живее, мамата.:vozbud: Лилааа:pipi:

Имам убава коса, цицки, очки да...ама најспецифични и спешл се една до две бемки:pipi:

Косата, влакната на нозете и рацете, како и веѓите.
Летото ми пожолтуваат, додека зимно време повторно стануваат кафеави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom