- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Каков човек...:nesvest: Побарај дефиниција за курва.
Што е? Сакате да сесехате а да бидете поштени. Епа не оди така тоа. Не можеш да седиш на две столици.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков човек...:nesvest: Побарај дефиниција за курва.
Ти си се сексал некад? Ај почни, ти треба. Поштени еееј! Што ја прави девојката поштена? Тоа што живее до пошта можда?Што е? Сакате да сесехате а да бидете поштени. Епа не оди така тоа. Не можеш да седиш на две столици.
Немој молимте. Кој, кога и каде го напишал ова правило, да ми објасниш? Или, по дифолт ви е арно кога знаете дека дечкото ве посакува (или му се ебе, едноставно), па сеа ќе изигравате пи*ки и ќе покажувате колку сте тоа вие карактерни, за да добивате се повеќе внимание. Ова околу болдираното...
Добро, го болдиравте делот напишан за тоа дека машките по дифолт треба да чекаат, ама ја занемаривте реченицата после него.Поради вакви мислења Македонија не оди напред.
Значи, не сакав да кажам дека машките треба да ја чекаат девојката со месеци или години, туку дека треба да се стрпат малце се` додека таа не биде спремна. Ако девојката се даде, а не го посакува тоа, тогаш сексот нема да биде взаемно задоволство како што треба да биде, затоа што таа ќе се чувствува стегната.Сепак, машките по дифолт треба да си почекаат за секс. Не да ја молат, ама кога и таа ќе се согласи на тоа, тогаш.
Значи, не сакав да кажам дека машките треба да ја чекаат девојката со месеци или години, туку дека треба да се стрпат малце се` додека таа не биде спремна.
Ти си се сексал некад? Ај почни, ти треба. Поштени еееј! Што ја прави девојката поштена? Тоа што живее до пошта можда?
Аха, значи и ти не си по твојата категоризација на ,,поштеност" , поштен. Така? Не си се сексал со една само викаш...Поштена е да се пегла со еден партнер. Тоа се вика љубов. Чим тебе не те задоволува едне партнер тогаш си курва. Јас до сега сум сехал само курви. Никад не сум имал поштена што значи не сум нашол љубов.
Аха, значи и ти не си по твојата категоризација на ,,поштеност" , поштен. Така? Не си се сексал со една само викаш...
Што има врска тоа за машко не важи. Кога ќе сватите вие жените дека вие сте срамот на фамилијата. Ама изгледа и од дома така ве учат па круша под круша паѓа.
И Мајките се жени, дали и за нив важи тоа правило? дека се Срам на фамилијата?
Поштена е да се пегла со еден партнер. Тоа се вика љубов. Чим тебе не те задоволува едне партнер тогаш си курва. Јас до сега сум сехал само курви. Никад не сум имал поштена што значи не сум нашол љубов.
Па ако биле такви кога биле млади тогаш ги земал некој слепец. Обично така оди тоа ќе се испеглаат со пола скопје како дна од мое мало па псоле зема еден мутав и го излажа.
Поради вакви мислења Македонија не оди напред.
Никако, во една врска треба само да се држиме за рачиња. Иако темава е тотално тинејџерска и смешна, гледам дебата, па ќе се приклучам на партијата џамлии...
Кога веќе влегуваш во континуирано гледање со една личност, значи повеќе од еднаш веќе имаш врска. Затоа имаш пријателска врска, и љубовна врска. Оваа вторава едноставно не може да се ограничи на муабет, па кога погледите ќе се врзат во чвор, кога здивот ќе застане па продолжи, сексот е неизбежен. Е сега, ако многу се мисли човек дали треба или не треба, тогаш подобро и на пешачки не поминува, ризик е, кој знае од каде ќе налета нешто.
Освен тоа, во ситуација каде еден ќе се помисли дали е исправно, или едноставно нешто друго ќе му одвлече внимание, од тој секс останува само механика ако воопшто се случи. Филинг - 0.
Од себе ако тргнам, девојка која ќе ми рече не ме допирај или чекај, веќе нема шанси да остане со мене подолго. Од друга страна, иако јас делувам ненаситно од самиот старт, вистинско уживање добивам малку подоцна, не ми лежат one night stands. А толку многу сакам да сум како другите дечиња... :cry:
Не, поради вакви ^ мислења Македонија не оди напред.
Дека некој човек рекол така, тоа значи дека напредокот на Македонија се засновува на тоа што една девојка треба да почека за секс, а нејзиниот партнер да ја почека неа? :nesvest:
Темава е тинејџерска, кога деца од 16 години стапуваат во врска, несвесни за тоа дали треба машкото да ја фати за газ или за цициња, а оваа дали треба тоа да го прифати.
Во подоцнежни години, сексот си иди спонтано, без многу преправање и глумење. Без „барање“ од машка страна, и без „давање“ од женска страна.
Некогаш и самото женско може да биди иницијатор за почеток на играта (сексуалната де).