- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
grevcinja tie....nego istoto ne ceka i nas,iskreno me raduva sto procentot na lugeto sto sakaat da ja vidat makedonija vo eu poleka no sigurno pagja
Европска унија е една голема паланка, земји собрани за интерес, кои меѓусебно не се поднесуваат, политичари лицемери... ништо подобро не ни можеш да очекуваш од такви дебили.grevcinja tie....nego istoto ne ceka i nas,iskreno me raduva sto procentot na lugeto sto sakaat da ja vidat makedonija vo eu poleka no sigurno pagja
:back:....pametno toa:smir:Европска унија е една голема паланка, земји собрани за интерес, кои меѓусебно не се поднесуваат, политичари лицемери... ништо подобро не ни можеш да очекуваш од такви дебили.
ti drugar kazi iskreno kako se custvuvas posle vakviot odnos na vasite evropejci:smir:Ова инсталациа е модерно искуство. Човекот е сакал да правокира.Бугариа турска тоалетна , Холандиа с исламски минарета , Полска -попове с геjско знаме , Германиа с фашистки крст..
sreca so nemozat da ne zamislat....ti teknuva:wink:Paaa, ako sakame po pravo...ne se EUropejci.. Cesi se !! , a tie odsekogas imale averzija prema odlukata na svojot knez Vladislav (taka li se vikase????).....da gi vikne Makedoncite da gi napravat lugje... navodno po inercija, a vistinski zaradi ZAVIST sto nemale srekja da se Makedonci... gi mesaat..isto ko Slovencite na primer .. SITE DOMORODCI NA JUGOT.... taka da... Bog znae za kakov kenef pa nas ne zamisluvaat....
Какви европејци? Този с'штија чех самодеец се оказа измамник. Взел пари за проекта, за којто е трјабвало да покани скулптори от всички срани членки, но решил сам тој да изработи всички творби (и естествено да прибере и парите ). Чешкото правителство сега се извинјава за този гаф.ti drugar kazi iskreno kako se custvuvas posle vakviot odnos na vasite evropejci:smir:
samo ova te razbrav pa na toa ce ti komentiram...ja znaes li ona a narodnata:Чешкото правителство сега се извинјава за този гаф.
.
e bravo be on te siba a ti cvrkuces...okolu celtaсеки се чуствува различно,според интелектуални и мисловни качества.Аз лично го приемам со чувство на хумор.:wink:
Се пак сметам дека човекот е постигнал своата цел.
Оооо другар...не можат? Па глеј го ова, изгледа мават ташак на нас, комплекс сме им, чим не има и во реклами.Кретенска работа.sreca so nemozat da ne zamislat....ti teknuva:wink: