- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Оваа втората женска на Шекил е 180+ вака изгледа ниска поред него ама тој со 2.20 тешко се мери со останатите.
ОК :smir:
--- надополнето ---
Во право си. Се читаме поикасно
На 25 години ли порасна? :OВисока сум 168цм, а дечко ми е 175 висок...
Најсмешно ми е тоа што кога станавме дечко и девојка, бев повисока од него
Ама нели машките си растат до 25 години, ме надрасна и сега сме ОК
А не би ми сметало и јас да сум повисока од него
која глупост! тоа ти си го заклучи или научниците утврдиле? незначи ако тие диктатори кои биле ниски и биле злобни дека се сите такви, тие биле злобни бидејќи им била власта во раце, таа го изобличува човекот. А сите ниски неможеш да ги наречеш злобни бидејќи сите тие неможат да се такви нема логика!!!Ниските луѓе се полни со злоба и завист. Сите диктатори во историјата како на пример Сталин, Хитлер, Черчил ... биле со низок раст и склони кон зло.
тој што неможеш да го најдеш во гужва и те нервира поради нискиот раст ќе го најдеш некогаш на највисокото место! таквите високи идоти кои од високо гледаат и покрај тоа што се вискои многу ниско паѓаат секогаш! немој да мислиш дека тоа е само клише или обична поговорка!Отсекогаш сум имала критичен став кон ниските луѓе, затоа што сите ниски кои ги познавам се големи инаетчии со кои на крај не може да се излезе. Не дека тоа е пресудно,ама едноставно ме нервираат ниски луѓе. Висината дава посебен шарм на личноста. Ги истакнува, ги дели од толпата. Не некој таму со 155цм да не можеш да го пронајдеш у гужва.
Добро кажанокоја глупост! тоа ти си го заклучи или научниците утврдиле? незначи ако тие диктатори кои биле ниски и биле злобни дека се сите такви, тие биле злобни бидејќи им била власта во раце, таа го изобличува човекот. А сите ниски неможеш да ги наречеш злобни бидејќи сите тие неможат да се такви нема логика!!!
--- надополнето ---
тој што неможеш да го најдеш во гужва и те нервира поради нискиот раст ќе го најдеш некогаш на највисокото место! таквите високи идоти кои од високо гледаат и покрај тоа што се вискои многу ниско паѓаат секогаш! немој да мислиш дека тоа е само клише или обична поговорка!
Da,i jas mislam deka ova e idealna visina.Nitu mnogu visoka ni niskaСакам високи луѓе.За женско идеална висина ми е 170-175.