Колку е битна висината?

• Креатор на темата Креатор на темата sajSiGa
  • Време на започнување Време на започнување
тој што неможеш да го најдеш во гужва и те нервира поради нискиот раст ќе го најдеш некогаш на највисокото место! таквите високи идоти кои од високо гледаат и покрај тоа што се вискои многу ниско паѓаат секогаш! немој да мислиш дека тоа е само клише или обична поговорка!

ха ха ха! Моето мислење си е мое, нешто кое никаква поговорка не може да го промени или пак некој комплекс... А она “таквите идиоти“ ќе го занемарам. Очигледно друга ти е поентата на муабетот, далеку од темата. Прашањето е битна ли е висината при избор на партнерот, јас одговарам ДА, за мене да... Ако тебе ти е сеедно, никој ништо не ти брани. Научи да прифаќаш мислења различни од твоите, без да се пронаоѓаш себеси или некој друг во истите. :helou:

јас имав девојка од 176, а јас сум 180 xD така да она воопшто не носеше штикли и добро беше :D:D

Колку е битна висината? Дури и најмалку битна, ако погледнеме што се` се нуди на пазарот :icon_lol:
Еве неколку ниски секси убавици:

Natalie Portman - 159cm.
small_002.jpg

Kylie Minogue - 154cm.
small_003.jpg

Scarlett Joansson - 160cm.
small_006.jpg

Elisha Cuthbert - 162cm.

small_008.jpg

Rachel Bilson - 157 cm.
small_005.jpg

Kim Kardashian - 160 cm
small_009.jpg

Hayden Penneter - 155 cm
small_010.jpg

Hilary Duff - 155 cm
small_011.jpg

Shakira - 150 cm
small_013.jpg

Tila Tequila - 150 cm
small_015.jpg

Salma Hayek - 158 cm
small_016.jpg

Јас сум висока 174 а имав дечко висок 172 и неможев да носам штикли така да битна е висината,тогаш скапав во патики ама па затоа сеа си носам штикли од едно 15 см:vozbud::vozbud:
За женско не одговара ниско машко а за машко одговара ниско женско :)
znaj so e vazno dobro da se vozi devojkata toa e bitno 175 da si ako si tip tip si dzabe ako si 190 a ligus si

Колку е битна висината? Дури и најмалку битна, ако погледнеме што се` се нуди на пазарот :icon_lol:
Еве неколку ниски секси убавици:

Natalie Portman - 159cm.
small_002.jpg

Kylie Minogue - 154cm.
small_003.jpg

Scarlett Joansson - 160cm.
small_006.jpg

Elisha Cuthbert - 162cm.

small_008.jpg

Rachel Bilson - 157 cm.
small_005.jpg

Kim Kardashian - 160 cm
small_009.jpg

Hayden Penneter - 155 cm
small_010.jpg

Hilary Duff - 155 cm
small_011.jpg

Shakira - 150 cm
small_013.jpg

Tila Tequila - 150 cm
small_015.jpg

Salma Hayek - 158 cm
small_016.jpg

Шо се воа бе дворфови? Знаев дека се ниски али волку....метар педесет јеботе пола метар надоле.

Хахахахаахахаххааха,1 повисок др понизок тоа во кревет не се приметува :))))))

1.86 сум висок и сум тотално задоволен со мојата висина и не би сакал да сум повисок затоа што потешко ми е да фрлам мускулна маса ! :D сеа сум 1.86 со 82 кг, цел ми е до летово 86 килограми за идеално тело ! и да женските сакаат високи машки, јас сум добивал комплименти од припаднички на понежниот пол нонстоп а и другари ми завидувале на висината, повисоко поубаво, и јас сакам височка женка .. 1.80 за да има фора 6ки да си облечит да е колку мене XD

1.86 сум висок и сум тотално задоволен со мојата висина и не би сакал да сум повисок затоа што потешко ми е да фрлам мускулна маса ! :D сеа сум 1.86 со 82 кг, цел ми е до летово 86 килограми за идеално тело ! и да женските сакаат високи машки, јас сум добивал комплименти од припаднички на понежниот пол нонстоп а и другари ми завидувале на висината, повисоко поубаво, и јас сакам височка женка .. 1.80 за да има фора 6ки да си облечит да е колку мене XD

Ретки се високите женЦки сето во просек е по 1.60-65 ;)

Не е битна и незнам оти си набивате комплекси повеќето од женските посебно ццц.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom