Дали Срѓан Керим е на прогрчки позиции?!

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Абе. А шо праиме доколку на крај испадне Керим да биде кандидат на дпмнето, а ?:vozbud:
Ќе лижеме кај што сме плукале ?
Па што има врска ако застане Керим позади дпмнето. Тоа е глупото кај нивното членство што чекаат Грујо да им каже за кого да гласаат.

Па што има врска ако застане Керим позади дпмнето. Тоа е глупото кај нивното членство што чекаат Грујо да им каже за кого да гласаат.

Токму тоа ми беше и прашањето :)

Абе. А шо праиме доколку на крај испадне Керим да биде кандидат на дпмнето, а ?:vozbud:

Хи :pos2::baeh: хи - нема да лижеме - ќе почнеме да се разочаруваме во Грујо.

Ама сега за сега мислам дека Грујо е многу свесен дека позицијата на претседател е многу важна, за да му ја препушти пак на СДСх. А факт е дека Керим е поблизок до СДСх отколку до ВМРО. И популарноста на Керим е во моментов голема затоа што Грујо мудро молчи и не го истакнува својот кандидат. Во моментот кога Грујо ќе каже кој е негов кандидат - тогаш популарноста на Керим ќе се издише како балонче (или како ку*тонче - хе хе).

Ама сега за сега мислам дека Грујо е многу свесен дека позицијата на претседател е многу важна, за да му ја препушти пак на СДСх. А факт е дека Керим е поблизок до СДСх отколку до ВМРО. И популарноста на Керим е во моментов голема затоа што Грујо мудро молчи и не го истакнува својот кандидат. Во моментот кога Грујо ќе каже кој е негов кандидат - тогаш популарноста на Керим ќе се издише како балонче (или како ку*тонче - хе хе).

Епа токму тоа бе друже, никој од дпмнето(членството и симпатизерите) не знаат за кого да гласаат, и кога на сцена ќе настапи "фирерот" и ќе каже за кого да се гласа односно кого подржува он, сите ајдеееееее, ко селска буна. А и кои ингиренции ги има Претседателот сите закони ги смени овој.

Абе за тебе знам.
Ти беше оној кој го следи Гвујо во чекор, па знае дури кога оди дома на спиење :vozbud:
Таман работа да не го послушаш шефот.

Edit:
А за тука не е проблем.
Ќе смениш ник како и обично.....и готово.
А гледам дека многу си загрижен за останатиот дел од граѓаните. Да не сакаш да не’ убедиш дека ти си позагрижен за останатиот дел од граѓаните отколку Грујо кој си оди дома само за спиење?
Туку за другите прашувам.

Епа токму тоа бе друже, никој од дпмнето(членството и симпатизерите) не знаат за кого да гласаат, и кога на сцена ќе настапи "фирерот" и ќе каже за кого да се гласа односно кого подржува он, сите ајдеееееее, ко селска буна. А и кои ингиренции ги има Претседателот сите закони ги смени овој.

Е токму бе тоа друже. За да ја стекне кај мене до толку довербата, Грујо нешто работел во претходните 2.5 години. Плати па клати: работи за народ и стекни доверба, па барај да те поддржиме.

Абе за тебе знам.
Ти беше оној кој го следи Гвујо во чекор, па знае дури кога оди дома на спиење :vozbud:
Таман работа да не го послушаш шефот.

Ignore realen_07 :bip:

Е токму бе тоа друже. За да ја стекне кај мене до толку довербата, Грујо нешто работел во претходните 2.5 години. Плати па клати: работи за народ и стекни доверба, па барај да те поддржиме.

Ти го испрале мозокот друже, немам што да коментирам повеќе.
Толку од мене. Поздрав:helou:

Не би гласал за Керим ма чиј сака нека биди кандидат.

Ти го испрале мозокот друже, немам што да коментирам повеќе.
Толку од мене. Поздрав:helou:

Алал да им е како ли успеале да ми го исперат мозокот. Алал да ти е тебе што не се даваш. :baeh:

А за темата - за да не не банираат: Може ли Керим да го поддржиме на „вересија“. Ете ќе вети тој и СДСх дека мнооооооогу ќе работи како претседател за Македонија.

Одг: Не може. Ај мрш у п.м. Не давам поише глас на вересија.

Добро бе мајке му га , па зашто да веруваш на политичар.Ти немаш ли своја глава да размислиш и да го оцениш понуденото, во овој случај кандидат за претседател???? Имаш да речеме Бошковски, Ставревски, ќерим ! и ти.....не се нафаќаш да размислиш и самиот да г иоцениш кандидатите, туку му веруваш на грујо????? Па можда нешто направил у протекли 2 год ама не е ни приближно до толку многу па слепо да му верувам.

Добро бе мајке му га , па зашто да веруваш на политичар.Ти немаш ли своја глава да размислиш и да го оцениш понуденото, во овој случај кандидат за претседател???? Имаш да речеме Бошковски, Ставревски, ќерим ! и ти.....не се нафаќаш да размислиш и самиот да г иоцениш кандидатите, туку му веруваш на грујо????? Па можда нешто направил у протекли 2 год ама не е ни приближно до толку многу па слепо да му верувам.

Уф скраја да е - не му верувам јас слепо. Ако почнам да му верувам слепо, т.е. ако тој свати дека луѓето почнале слепо да му веруваат - ќе се расипе и тој како и другите пред него.

За секоја работа што ќе ја побара од гласачите да го поддржат ќе мора да одработи (поголеми плати, поголеми субвенции за земјоделците, поголеми пензии за старите мои, ...). НЕМА НА ВЕРЕСИЈА. ПЛАТИ ПА КЛАТИ! ЕГОИСТИЧКИ. Ако за секој политичар важи дека е егоиста - зошто за мене како гласач да не важи исто така дека сум егоиста?

Е сеа - СДСх се нервираат зошто Грујо е во позиција така да се пазари со најголемиот број на граѓани - ама нив кој им е крив - имаа и ги прокоцкаа дадените шанси. А трета шанса ним на вересија не им давам па нека се е*ат од мака.

Тоа е комуњарска особина. Да не треба да елаборирам?

за овој горниов над тебе на страната што спомнуваше куртончиња, тој чека грујо да му каже дали да користи durex или sportex или lifestyles или sure или да ебе без куртонче, ако не му каже кутриот ќе си го :drk:

Па во тој случај тоа важи и за вас. Уште не сте виделе кој ќе кандидира фирерот а одма плукате по него и го рекламирате Керим. Стрпете се малку па може ќе имаме подобар кандидат а ем ќе биде и Македонец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom