Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може многу работи да се нарачаат, само ќе треба да си побараш продавници со достава до Европа и што не наплаќаат премногу за достава, а таквите иако не се многу чести, сепак ги има. Може да се нарача скоро се, мислам дека само премногу големи предмети нема да успееш да нарачаш, односно дури и такви може, но доставата би била прескапа. Од облека, накит, компјутерска опрема, разни електронски уреди, часовници, фото опрема, спортски реквизити, играчки, нормално книги и дискови, се може да се порача. Под 45 евра вредност на пакет не се наплаќаат царински давачки, само поштарина, а над 45 евра царинската стапка е различна зависно од тоа што има во пакетот, а можеш да ги најдеш бројките на сајтот на Царина, и се плаќа ДДВ кој може да биде 5 или 18%.Што може да се нарача во Македонија со пари соберени преку mturk? Да знам дали ми се исплати да кликам. И царина за производи под 45 $ и компјутерска опрема не се наплаќа а за над 45$ e 18% така?
Нуб сум.
Со Мастер кард од Стопанска можам да купувам?
И дали овде во шипинг дестинејшн треба да има европа за да можам да го нарачам?
Shipping Destination
Standard
Continental US Street 12/15/2010
Continental US PO Box 12/13/2010
Alaska and Hawaii Street 12/13/2010
Alaska and Hawaii PO Box 12/13/2010
US Protectorates Street 12/10/2010
US Protectorates PO Box 12/10/2010
APO/FPO Street
И кои акаунти ми требаат да ги напраам?
Сите пари што ќе ги префрлиш идат у ист сертификат, а коа купуваш нешто одбираш опција да платиш со твојот gift balance.
шо сакаш да земеш ?Дајде некој продавачи што сигурно носат во Македонија, да разгледам да си земам нешто..
Па незнам ни ја шо сакамшо сакаш да земеш ?
јас знам неколку што пракаат во македонија со мал шипинг ..можеме ако знаете вие некој да размениме ?