Јас сум најубава :)

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Јас обично имам една реченица кога станува збор за вакви карактери, без разлика дали е најубава, најпаметна или најнештодруго. Во разговор со такви ликови викам дека ако човек сам за себе не си мисли дека е најубав, тогаш никој друг за него нема да мисли. Секој од нас ги доживува нештата на различен начин.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
нема тука нервози.. ке и ги покажеш фактите (едно огледало) и ке и стане јасно... доколку не.. онда ке се послужиш со сила

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Јас сум најубав....па ако не се сметам за таков, како би рекол дека некоја цура е убава и слично?...:icon_lol: Шала на страна, сите сме самобендисани, без цензура..секој смета дека си е најубав/а и тоа е, зависи кој колку го истакнува и дали! Мене не ми сметаат таквите луѓе, бидејќи како што пишав погоре сите сме на некој начин такви, па што има да драматизирам сеа? Без фолирање, опуштено :wink:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Абе нарцис си е нарцис, кој поголем кој помал. Само не треба да се претерува пошо сето тоа ке испадне мн смешно, а човек се мисли дека е најубав од сите се додека некој не го увери во спротивното ( под тоа се подразбира човек без влакна на јазикот и го*мнојадач кој ке ја спушти на земја во рок од 1 минута:smir:)

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Секој има право да мисли за себе дека е најубав,колку и да не ти се свиѓа тоа!:pipi:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Ахх колку неможам да излезам на крај со нарцисоидноста (покрај сите други нај работи) на луѓево што се околу мене. :jaj:

Кога ќе почнат за тоа колку се нај нај во животот или ја менувам темата зошто сум го слушала тоа исто едно двеста пати или ги прекинувам уште од старт.

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
ima mnogu takvi koi gi poznavam ... deca se zanesuvaat , ama ako , so vreme ke svatat kolku samo gresele :pos2:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.074
Битна е дружбата. На темно сите се убави. :))))

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
У главно коа некој мисли дека е најубав/а му кажувам грд/а си спушти се малку на земја, а кога несакам да ја повредам личноста пробувам одоколу некако да му/и го кажам истото

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Си се киксаат само без потреба.Сите се убави на свој начин,неможе некој да биде најубав и да се издвојува од другите.Мене не ме нервираат вакви работи,туку само кога ќе ми каже вакво нешто се насмевнувам у смисла „ да да,верувај најубава си“.Нејќам да скршам нечиј филм,а го правам тоа само кога стварно ќе ми дојдат преку глава.:icon_lol:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Убаво е да се сакаш себеси. Но! До границите на нормалата, прибидејќи едно е да си задоволен од својот изглед и да не се потценуваш пред останатите, друго е да бидиш претерано заљубен во својот лик (не карактер) и да покажуваш пред истите колку никој не ти е на ниво. Ретко кој може да излезе на крај со таквите.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Мое мислење е дека тие луѓе се преценуваат самите себеси. Ми делува дека таквите личности имаат пренахрането его... Што на крај испаѓа смешно.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom