Јас сум најубава :)

• Креатор на темата Креатор на темата tavCHe
  • Време на започнување Време на започнување
..имаме и мие една таква. екс-школска другарка на мојата другарка. И не само што се трипа со тоа најубаа, најпаметна а не е нишо од тоа, најтрагичното е тоа што лаже. Сета таа нејзина фантазија ја кажуа и тоа на сите ќе им раскаже и мисли дека е вистина а уствари тоа е само у главата нејзина, во нејзините мисли, нејзина фантазија =( Жалосно ама претставуа неверојатен предмет за исмејување. Сама тоа го рпае
Не вреди за таквии да се нервираш, само губиш од лепотата :pos2::pos2:

garant nema nitu edna drugarka ili drugar , a kamoli drustvo ..

garant nema nitu edna drugarka ili drugar , a kamoli drustvo ..
зашто бе да нема? може си нашла истомисленички..таквите обично имаат некој позади нив кој им потврдува дека се најубави и сл. гледај малку американ тиини филмови.

зашто бе да нема? може си нашла истомисленички..таквите обично имаат некој позади нив кој им потврдува дека се најубави и сл. гледај малку американ тиини филмови.

A mislis na onie bezmozocni , bezrbetni , nistosni , mali , nikakvi , bezzivotni kreaturi ? Toa se istomislenicki ?? Zamena na chivava ? trckaat kako mali dzukeli i se vrtkat okolu liderot ? Tie istomislenicki ?

Bravo za niv !! Imaat tie svoj zivot koj vredi , kolku sto vredi upotrebenata toaletna hartija po 15 min sedenje na solja na taa nivna liderka ..

E tie ne mozam da gi digestiram .. dzabe potroseni spermatozoidi ..

иначе, ве гледам, одите сите офтопик. овде за елки се прави муабет! не ја тргајте темата на страна!

Јас сум најубава,дури поубава и од мојата елка мада она е најубава :pipi:

п.с. и од јове сум била поубава (кој би рекол) :vozbud:
кхм, иначе, значи, мојата е најубава и неможе да има поубава, бидејќи мојата е најубава. преубава! поубава немало, нема и ќе нема на форумов!
целата е таква, грациозна, отмена, непренатрупана(кичовска), висока, згодна, сјајна, волшебна, каква што секој би посакал. значи, јасно е.
мојата елка е најубава, на прво место е пред сите други!

Дејче серадуе.И ја мрзим такви али јебига има свакакви на светот.За нив нема помош!

Тогаш извини, и не се замарај многу секој си е убав сам за себе, а не за другите.
Па ако се чувствуваш убаво не им обрнувај внимание на оние кои летаат во облаци и не се нервирај бе :back:

Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....

Зошто се трудиш да и објасниш ?
Личности како неа никогаш нема да сватат дека се преценуваат и дека изгледаат многу лошо во очите на другите. Затоа мој совет не се труди мн, можеби ама МОЖЕБИ еден ден ќе свати дека претерува.

Нема шо да ме нервира, само неколку збора би и посветил : "Ти срце, колку шо не си најуба, то чудо е."

Имала среќа шо сум се родил машко...

takva nemam zapoznaeno ali bas bi sakal da sretnam, da i gi skratam krilcata .... auuuu so kejf ...... mozebi nejzinite od doma postojano i vikat " na mama ti si najubava" i devojceto toa taka si go ima svateno. Alexandra nema potreba da i objasnuvas, kaj i da e ke sfati, desnes, utre, zadutre ali sepak ke mirisa na mleko

Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....

Ако се замараш си будала... едино ако не ти е некоја ептен важна личност... друго нема за што да се замараш нема што да и објаснуваш ... нека си мисли.. кој високо лета ниско паѓа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom