Соживот

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
ej, aj ne plachi ti se molam. Dosadna stana so tvoite "kukanja" kako albancite ti pravele nepravdi, dodeka ti sekogash so Golub na racete si sedela, kako symbol na Mirot.
So samiot tvoj iznesen stav (baziran na izolirani sluchai)deka ne postoi sozhivot , ni dade do znaenje deka ti vsushnost poima nemash za prirodata na interakcijata pomegju lugjeto. Zatoa i sekoj tvoj komentar na temata e neosnovan.

Pozdravche :)
Абе остај ме ти мене...

Кажи ми ајде дали не е точно тоа што го пишав?
Дали не е тоа фактичка состојба?

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Се надевам некогаш ќе се видиме во живо,па ќе ти учукам една десна, така добро што ќе ја памтиш цел живот и ќе ја прераскажуваш. Не заради друго, туку затоа што ти ми рече да те удрам.

Најди бе муљо еден издркан, КАДЕ ЈАС НА ТЕМАТА НАПИШАВ „НЕ Е МОЖЕН СОЖИВОТ“. Кажи каде! Не куров ми ставај зборови во тастатура кои што не сум ги напишал. Не биди типична комуњарска пичица туку одговори на тоа што си прашан ако знаеш, ако не, одјеби и не ми накалемувај нешто што не сум го напишал, за стварно некогаш да не ни се сретнат патиштата.
Трнче бате.
Токму по тоа јас и се разликувам од такви шупци како тебе.
Ете гледаш....поминаат 10/15 минути.
Запалив цигара, испив едно кафе, за да си го контролирам бесот и не те терам у три фине.
Тоа е и мојата доблест.
А ти, продолжи да жвакаш.....колку ти душа сака.

Познати ми се твоите постови за "соживот" уште од поодамна.
И тоа не со албанците.
Туку со оние кои ги праќаше на Градски.
Ти текнуе ?
Или треба да барам за да се потсетиш.
Па ти бе трн со Македонци неможеш да најдеш заеднички јазик и да имаш соживот. Нели па со Албанци.
Затоа немој и ти и компанијата твоја тука да глумите лудило.
До вчера повикувавте на јавен линч против вашите браќа.

Доколку не сум јасен, со задоволство сликовито ќе ти дообјаснам ообјаснам.

M

marsovka

Гостин
ej, aj ne plachi ti se molam. Dosadna stana so tvoite "kukanja" kako albancite ti pravele nepravdi, dodeka ti sekogash so Golub na racete si sedela, kako symbol na Mirot.
So samiot tvoj iznesen stav (baziran na izolirani sluchai)deka ne postoi sozhivot , ni dade do znaenje deka ti vsushnost poima nemash za prirodata na interakcijata pomegju lugjeto. Zatoa i sekoj tvoj komentar na temata e neosnovan.

Pozdravche :)
заборави да додадеш дека тие изолирани случаи имаат преголемо медиумско внимание и се пренапумпани се со цел да се зголеми поделбата и стравот од ,другите" помеѓу луѓето,за да потоа да може некој политичар да ги манипулира

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Иначе за докажување на соживотот утре одам на чај кај Принц во Кондово, сам со јавен градски превоз.
А, кој вика дека секој од нас нема по неколку пријатела како Принц?

Да не се повторуваме..НЕ се работи за лични интеракции помеѓу 2/3 луѓе.

Ти зборам за цела една политика на државно ниво.

заборави да додадеш дека тие изолирани случаи имаат преголемо медиумско внимание и се пренапумпани се со цел да се зголеми поделбата и стравот од ,другите" помеѓу луѓето,за да потоа да може некој политичар да ги манипулира
Да, да изолирани случаи.
Све тоа напумпано.

Абе кого лажете? Сами себе?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
А, кој вика дека секој од нас нема по неколку пријатела како Принц?

Да не се повторуваме..НЕ се работи за лични интеракции помеѓу 2/3 луѓе.

Ти зборам за цела една политика на државно ниво.
Ко што би рекол Мето Јовановски во Тетовирање (почетната сцена кај што пијат пиво со дедо му)
Па систем така се руши, малце по малце цк цк цк цк и ООООООП

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
сакаш да кажеш дека имаме објективни медиуми?:icon_eek:
леле дедо мраз ми ја исполни желбата
Која е лагата за Карпалак?
За протестите кои ги имаа завчера?
За децата у Струшките школи?

Не разводнувај муабет.

Ко што би рекол Мето Јовановски во Тетовирање (почетната сцена кај што пијат пиво со дедо му)
Па систем така се руши, малце по малце цк цк цк цк и ООООООП
Абе и Офчар така не убадуваше за 20-те му пријатели Грци.
Демек не сеа, али за еден век, два, ќе ја биде и со нив.

Ја неам време за чекање и сакам вистински соживот шо побрзо, а не оваа лага која ме понижува.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Годинава, ко шо беше евидентно, на највисоко ниво се одржа манифестацијата за 100 години албанска азбука.

Плус, ви се отстапи спрат од Чифте Амам за културен центар.

Ние, борците не може да си ги чествуваме, и уше им го поганите скромниот спомен.

Гледаш дискрепанца помеѓу давање и земање?

Тоа НЕ е соживот.
И на таквата лага треба да и дојде крај.
Грешког...

На најниско ниво... Нема да коментирам, за тоа... Него сакам да кажам, пред некој ден брат ми го зедоа НТШ, полиција секако... Го скапаа од кјотек... Мамата албанска му ја караа... Со него земаа и други и нив им караа, ама не мамата албанска...
Институционализација ли... ?

Изгледа треба да бидеш албанец во Битола, и да ти ебат мамата албанска и да знаеш како тоа оди... Не го правдам брат ми... Ѓубре е, ама исти курац...

Член од
10 ноември 2008
Мислења
21
Поени од реакции
3

Не разводнувај муабет.
"whats the use of lying", koga vistinita servirana na "adekvaten" nachin, mu sluzhi na istata cel???

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ок, ајде објасни ми го ова:

КОЈА Е ФОРМУЛАТА ЗА СОЖИВОТ?
Нема соживот...!

Се додека во една држава има Албанци и Македонци нема... Можда во Југославија.... Југословен... Да... Инаку нема соживот... Лаги со опашки... Не се надевајте...

M

marsovka

Гостин

Не разводнувај муабет.
карпалак е карпалак тоа е војната збориме за случаеви како македонци претепани итн или искршени гробни плочи ставени како главна вест кога ние имаме сериозни економски,социјални па и психолошки проблеми а ние се фаќаме дека сите албанци се мнооогу лоши и дека треба да се стави кинески ѕид помеѓу нас
и друго овие случаи кои се ставени главна вест се направени или од деца во пубертет(струшки школи) или пијана работа

П.С ќе можеш да ми кажеш нешто повеќе за протестите

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Нема соживот...!

Се додека во една држава има Албанци и Македонци нема... Можда во Југославија.... Југословен... Да... Инаку нема соживот... Лаги со опашки... Не се надевајте...
Ja voll mein herr :salut:

Член од
10 ноември 2008
Мислења
21
Поени од реакции
3
Ок, ајде објасни ми го ова:

КОЈА Е ФОРМУЛАТА ЗА СОЖИВОТ?
ne znaeme, prashaj go Einstein :), i toa za tebe ako ti sluzhi neshto (vo shto se somnevam), bidejki na "normalnite" lugje so bistra glava, ne im treba nikakva gotova formula, bidejki tie vekje ja najdele, sekoj na svoj nachin, samo... ne mozhat da ja "oficijaliziraat", bidejki takva ravenka ne postoi vo matematikata.

Kajgana Shop

На врв Bottom