DracevoTheCity
Чиста Македонија !
па се рекламираат сакаат да си дигнат рејтинг за сеа глеам им успева,е сеа овие другиве се лутат на нив а поише на себе зошто они не праеле така коа биле на власт можда подолго ќе останеле
али и едните и другите си играат мајтап со народов као сакаат
али и едните и другите си играат мајтап со народов као сакаат
Гвујо
rvo se rodiv ko covek a toa sto sum francuzin toa e slucajnost. i dosta mi e od takvi makedonci na forumov ko vas vmrovcite demek samo vie ste za makedonija i gwujo drugite ne ja sakaat:salut:
.Пошто како опозиција (власт) не ја бива СДСМ ,го остави народот во задолжително едноумие , па Грујо во ваква ситуација кога единствено го има народот пред себе знае дека само со добра реклама може да си го држи рејтингот и да владее. Најголемиот проблем е уствари што поради гнилоста на СДСМ , одстварувањата на ДПМНЕ во секоја држава со квалитетна опзиција ке бидат повеќе од смешни .И наместо да превземат нешто за да застанат на нозе да сменат нешто во партијата , тие се враќаат на гробарот Бранко , е па АМИН :pop:И нека се лутат , кој се лути нека му стои ... А со ваква опозиција Грујо уште малку па и на Путин може да му каже дека јаде г..на :helou: