Десет Причини Зошто Вашиот-ВМРО ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата insaneivan
  • Време на започнување Време на започнување
Miren be ti :)...kako se vikame dosega,Turcija ili Abhazija da ne sme slucajno?Ne tresi gluposti.

Vo shto e pokvalitetno bre?Vo toa shto namesto da vnimavash na chasovi kje igrash Dota mrezhno ili kje pukash Kanter?

Prashaj ja babati i dedoti kolku im e pokachena i kolku im se odzema od penzijata,mal si ushte taa matematika da ja napraish.

И во зимно време во Прилеп има зелени па ги кинеш без проблем? :pos2::pos2::pos2:
Ако се навратам наназад и поразмислам подобро само ВМРО кога беше на власт се покачуваа пензиите,уште со првото доаѓање ги покачија 8% ама ти тогаш беше мал и не се сеќаваш?

И во зимно време во Прилеп има зелени па ги кинеш без проблем? :pos2::pos2::pos2:
Ако се навратам наназад и поразмислам подобро само ВМРО кога беше на власт се покачуваа пензиите,уште со првото доаѓање ги покачија 8% ама ти тогаш беше мал и не се сеќаваш?

Поточно кажано ..само им го вратија на пензионерите..она што премудриве им го (од)земаа..фамозните 8%..
:pos2:

dobro be ima li vo ova VMRO-vo normalni budaletinki...ili samo totalni glupanderi vireat...??? :)
imash bogat recnik najverovatno od knigi imash koristeno samo toalet papir

еве ги 10те причини зошто да бидете за сдс-комуњар
има грешки така да ако прочитате сочувување на националниот идентитед тоа значи губење на националниот идентитет итн да почнеме:
1.СОЧУВУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИОТ НАЦИОНАЛЕН ИДЕНТИТЕТ
2.ПОЛИТИЧКА СТАБИЛНОСТ НА МАКЕДОНИЈА
3.ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ, ЧЛЕНСТВО ВО НАТО
4.ВИСТИНСКИ ЕКОНОМСКИ ПРОГРЕС
5.ПОВИСОК ЖИВОТЕН СТАНДАРД И НАМАЛУВАЊЕ НА СИРОМАШТИЈАТА
6.КВАЛИТЕТНО ОБРАЗОВАНИЕ ДОСТАПНО ЗА СЕКОГО
7.ЗДРАВСТВО ЗА СИТЕ
8.ПЕНЗИИ ЗА ДОСТОИНСТВЕН ЖИВОТ
9.ЕВРОПСКО И ПРОФИТАБИЛНО ЗЕМЈОДЕЛСТВО
10.ПОДИГНУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ЖИВОТОТ НА СЕКОЈ ЧОВЕК
bi sakal da napravam mala korekcija;
11.partija proizlezena od narodot(narodna partija)

а двата месеци кај се,
ги заборави овој пат
Благодарам што ете ме подсети..со тоа е и завршена мојата ОБУКА овде..штом гледам дека реагираш ИСПРАВНО..
АПОРТ сега...и ФУЈ..разбира се

:tapp:

Киро Словенот(дојден во 6 век)убаво ни објаснуваше дека референцата ќе била привремена,за 2-3 недели.И навистина се испостави дека референцата е привремена....таа ќе стои се додека не ни го променат името.

Каков дијалог бе??? Дијалог и преговори се користат кога ќе победиш некого во битка и преку дијалог формално му ебаваш маме.Како мислиш да се постигне компромис...тие сакаат да си го смениме името,значи компромис би било кога би се самоотпишале.
Демечките провокации од нашата влада кои постојано ги спомнувате немаат ама никаква врска со инсистирањето на Гејлада да направиме нешто што никој нормален(па и ненормален) не би го направил....да се откажеме самите од себе.

Ај и за Љубчо.....иако не вреди да му се споменува името преварнтско.Тој јавно и недвосмислено кажа дека се чувствува Македонец,ова воопшто не е ни битно туку целта ми е да покажам само дека пласираш штабски глупотресини.

Киро Глигоров убаво кажа, т.е. кажа како што му беше кажано во Њујорк.Референцата остана поради моќта на Грција.А замисли ти да не влезевме во ООН кај ќе бевме сега.Баш сакам на ова да ми одговориш.

Додека беше СДСМ на власт ги немаше провокациите врз Гејците и тие ниту во еден случај дотогаш немаа спомнато никакви блокади ви вето, тоа е факт.Сегашните провокации имаат голема врска, едноставно им даваме причина повеќе за да не условуваат.Да те прашам, го знаеш договорот во Букурешт во 1913 ?

И за Љупчо имам реплика.Љупчо пред некое време самиот побара да го смениме името на А1, а кога новинарка од А1 го праша што е по националност тој му рече: Јас кога бев македонец, сите вие бевте срби.

П.С.

ОД ПИО-ПЖС ОЧЕКУВАВ РЕПЛИКА, АМА МОМЧЕТО ГО НЕМА.

1. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ исконски поврзана со традицијата на македонскиот народ и со неговата желба за самостојна, суверена и демократска Македонија.

2. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ партија со демохристијанска, народна и конзервативна идеолошка ориентација, која го почитува демократското достоинство на човекот и неговите слободи и права.

3. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ ги уважува потребите на другите етнички заедници во Република Македонија и се залага за постојано унапредување на меѓуетничката хармонија.

4. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ создава активен стручен и научен потенцијал за излез на Македонија од економска криза.

5. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, поддржувајќи ја пазарната економија, има формулирано реална програма за привлекување странски директни инвестиции.

6. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, како прва партија што предложи декларација за членство на Република Македонија во ЕУ има сила да ја одведе нашата Татковина во европското семејство на народите и во НАТО - алијансата.

7. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има изградено непоколеблив став и е подготвена за справување со корупцијата и криминалот, кои ја нагризуваат економската основа на Република Македонија.

8. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има свест за значењето на образованието и науката и верува дека треба да се даде силен поттик за понатамошна едукација, особено на младите во Република Македонија.

9. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, почитувајќи ја традицијата, има изградено свест за создавање на предуслови македонските пензионери, достојно да го поминат остатокот од животот.

10. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има историска одговорност за иднината на граѓаните и е решена со сите сили да истрае на тој пат!
32093365qo6.jpg

Добро бе не ти беше срам оваа глупост да ја постираш? Да не се изгуби ај иди лепи плакати не не замарај со овие глупости некои луѓе се подзагубиле

Се што е поврзано со СДС да се прати на Голи Оток заедно со 200000 нивни ретардирани симпатизери.
Ајт!

SDSM e takov kakov shto e.I spored vas treba da go snema. Onie shto se vo SDSM se komunjari, lopovi, kriminalci i (po najnova verzija) rasisti. I niv e podobro da gi snema. I shto kje ostane posle? Grujo, Mijalkovi i nivnoto carstvo vo koe shto nikoj nema da im prechi. Jaka vi dusha. Neli se borevte protiv ednoumieto?A toa shto si se krstel so dve race za Ljubcho, samo dokazhuva deka mozhebi i ne ste vo pravo za Grujo. Poshto onaka kako shto sega go branite Grujo, isto go branevte i Ljubcho na vremeto. Togash od SDSM obvinuvaa deka Ljubcho vodi anti-makedonska i probugarska politika, a DPMNE obvinuvashe deka toa se komunjarski prikazni. Sega istite raboti se sluchuvaat. A posle nekolku godini kje te chitame na forumov deka si se krstel so dve race i za Ljubcho i za Grujo, ama deka ste ja ischistile partijata na dva pati i deka so Gjorchev konechno kje trgne rabotata.

Наброј ми барем еден кој се покажал способен да ја води оваа држава?

Се срами, а сака да каже дека е тој „водителот“ способен да ја води оваа држава. :pos2:

Гомна да јадам ако пак влезам во некоја ваква тема!

Нема да се дише од вашите посрани пропаганди!

1. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ исконски поврзана со традицијата на македонскиот народ и со неговата желба за самостојна, суверена и демократска Македонија.

2. Заради тоа што е ВМРО-ДПМНЕ партија со демохристијанска, народна и конзервативна идеолошка ориентација, која го почитува демократското достоинство на човекот и неговите слободи и права.

3. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ ги уважува потребите на другите етнички заедници во Република Македонија и се залага за постојано унапредување на меѓуетничката хармонија.

4. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ создава активен стручен и научен потенцијал за излез на Македонија од економска криза.

5. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, поддржувајќи ја пазарната економија, има формулирано реална програма за привлекување странски директни инвестиции.

6. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, како прва партија што предложи декларација за членство на Република Македонија во ЕУ има сила да ја одведе нашата Татковина во европското семејство на народите и во НАТО - алијансата.

7. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има изградено непоколеблив став и е подготвена за справување со корупцијата и криминалот, кои ја нагризуваат економската основа на Република Македонија.

8. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има свест за значењето на образованието и науката и верува дека треба да се даде силен поттик за понатамошна едукација, особено на младите во Република Македонија.

9. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ, почитувајќи ја традицијата, има изградено свест за создавање на предуслови македонските пензионери, достојно да го поминат остатокот од животот.

10. Заради тоа што ВМРО-ДПМНЕ има историска одговорност за иднината на граѓаните и е решена со сите сили да истрае на тој пат!
11. Заради што УМС е патот по кој треба да се движи македонската младина. СРАМОТА!, оди лепи плакати.

I so deka?!?!Samo neka si idat od vlast,me briga so napraile,NISO ne napraile,mi go sjebaa zivotot do koska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom