Тетоважи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ептен е слатка. Ама или да е привремена тетоважа или онаа од мастики :icon_lol:

Замисли се ти еден ден постара жена или пак баба и на плажа со Мацолот :) или уште и да ти на повидливо место па да те зезаат сите.
А ти сигурно ќе викаш баталете ми ја тетоважата младост, лудост не сум размислувала!

Тетоважата е нешто што ќе ти го краси телото целиот живот. Не се донесува одлука за тетоважа од денес за утре, а задутре си се предомислил ама веќе касно е. Па плаќаш ласери за вадење и тој дел ти избледува од кожата.
Ептен ми се безвезе слатки вакви тетоважи. Интересни се засега, ама ем немаат значење ем со текот на годините стануваат смешни.
Додади на тоа 1000 денари цм квадратен за отстранување. За нешто минливо ќе платиш прво да го стават, да го поправаат секои 2-3 години и потоа да го отстранат.

Баш поради ова јас никогаш не би ставила тетоважа никаде и никогаш. Таман кога ќе видам некоја тетоважа да ми се допадне, се замислувам себеси на интервју за работа со тетоважа на рака или на врат ко што е сега модерно и веднаш ми поминува желбата. За привремени да, имав привремена ајкула на листот на левата нога, но тоа е се :)

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Ептен е слатка. Ама или да е привремена тетоважа или онаа од мастики :icon_lol:

Замисли се ти еден ден постара жена или пак баба и на плажа со Мацолот :) или уште и да ти на повидливо место па да те зезаат сите.
А ти сигурно ќе викаш баталете ми ја тетоважата младост, лудост не сум размислувала!

Тетоважата е нешто што ќе ти го краси телото целиот живот. Не се донесува одлука за тетоважа од денес за утре, а задутре си се предомислил ама веќе касно е. Па плаќаш ласери за вадење и тој дел ти избледува од кожата.
Ептен ми се безвезе слатки вакви тетоважи. Интересни се засега, ама ем немаат значење ем со текот на годините стануваат смешни.
Се согласувам дека таа одлука може делува привремено, но и не од друг аспект, конкретно кон ова некои луѓе цел живот остануваат деца во некој сегмент од нивната личност. Она што тебе ти делува детинесто, ситничарско, бесмислено или лошо оформено, за тој некој има посебно значење, ако не за него тоа е и самиот тој.
Иначе јас ги сакам тетоважите, но не на себе :)

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
кажете добри студија у скопје за тетовирање?? и кај се наоѓаат за секое по малце кратко напишете.. фала..

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
ke postavam podocna sliki ..

znaci ... prvata e "zemer" vtorata na levoto ramo "OTR",i na grbot "live 2 die "

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Додади на тоа 1000 денари цм квадратен за отстранување. За нешто минливо ќе платиш прво да го стават, да го поправаат секои 2-3 години и потоа да го отстранат.

Баш поради ова јас никогаш не би ставила тетоважа никаде и никогаш. Таман кога ќе видам некоја тетоважа да ми се допадне, се замислувам себеси на интервју за работа со тетоважа на рака или на врат ко што е сега модерно и веднаш ми поминува желбата. За привремени да, имав привремена ајкула на листот на левата нога, но тоа е се :)
znachi se soglasuvam so tebe, Vo pravo si ,no veke ako bi staval tetovazha bi go stavil imeto na zhenska mi.. :$ ili nejzinata prva bukva.. samo taka nesh da ima nesh na mene sho ke vredi a ne nesh bezveza.. :S :$

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Давајте предлог за тетоважа на нога

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Давајте предлог за тетоважа на нога
Ti treba da znaes sto da stavis .. tetovazata se stava bidejki te pokazuva kakov si od vnatre , kakvi stavovi imas , emocii .. Kako ocekuavs nekoj da ti tresne nekoj predlog za tetovaza na noga ?? Toa sam treba da go znaes .. Ako ne go znaes , voopsto ni ne stavaj tattoo ..

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Dobro povozrasen si i poveke znaesh od mene , ama segazasega taka mislam ke si napravam takva tetovazha..
Molim te nemoj, stvarno ke se pokaes. Imas samo 16 godini, nikad ne znaes sto ke donese idninata. Moze ke raskines so ovaa i posle narednite devojki sto ke ti vikaat za toa ime tetovirano? Ili ke gi trazis site da se imenjacki?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Molim te nemoj, stvarno ke se pokaes. Imas samo 16 godini, nikad ne znaes sto ke donese idninata. Moze ke raskines so ovaa i posle narednite devojki sto ke ti vikaat za toa ime tetovirano? Ili ke gi trazis site da se imenjacki?
Te razbiram sho sakash da mi kazhish, ama ne se tetoviram sega .. jas vo ovaa zhenska veruvam .. duri ne se ozhenam so nea .. nema da se tetoviram :) Inache blagodaram za sovetot..

Kajgana Shop

На врв Bottom