Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Додади на тоа 1000 денари цм квадратен за отстранување. За нешто минливо ќе платиш прво да го стават, да го поправаат секои 2-3 години и потоа да го отстранат.Ептен е слатка. Ама или да е привремена тетоважа или онаа од мастики
Замисли се ти еден ден постара жена или пак баба и на плажа со Мацолот или уште и да ти на повидливо место па да те зезаат сите.
А ти сигурно ќе викаш баталете ми ја тетоважата младост, лудост не сум размислувала!
Тетоважата е нешто што ќе ти го краси телото целиот живот. Не се донесува одлука за тетоважа од денес за утре, а задутре си се предомислил ама веќе касно е. Па плаќаш ласери за вадење и тој дел ти избледува од кожата.
Ептен ми се безвезе слатки вакви тетоважи. Интересни се засега, ама ем немаат значење ем со текот на годините стануваат смешни.
Баш поради ова јас никогаш не би ставила тетоважа никаде и никогаш. Таман кога ќе видам некоја тетоважа да ми се допадне, се замислувам себеси на интервју за работа со тетоважа на рака или на врат ко што е сега модерно и веднаш ми поминува желбата. За привремени да, имав привремена ајкула на листот на левата нога, но тоа е се