Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
незнам за тоа за некои работи татко ми знае да биде доста сериозен иако сум татина маза сепак останува да се проба сето тоа хехе можеби ќе биде еден ден :smir:Nema da te izbrkaat, samo zborat Ja mazena so deca, pa pocnaa odma da mi zborat protiv toa. So sekoja naredna tetovaza me molea taa da bide posledna...lol :smir:
Митко од Охрид, ептен профи, редовно награди земат на балканско ниво.Јас сакам да се тетовирам тука или иницијали или бар код,од 1 август па натаму обавезно идам.
Препорачувајте тату мајстори и отпилика што пари ке ми земе за тетоважата ))
E pa ako tatko ti e strog ko sto bese mojot, pocekaj si malkuнезнам за тоа за некои работи татко ми знае да биде доста сериозен иако сум татина маза сепак останува да се проба сето тоа хехе можеби ќе биде еден ден :smir:
ќе видиме :smir: а имам доста подобар однос со татко ми отколку со мајка ми така да слаба точка му сум :smir:E pa ako tatko ti e strog ko sto bese mojot, pocekaj si malku
Sakam da stavam edna ogromna tetovaza na grbot , sakam da faka del od gorniot del od gradite i malce od ramenjata . Tetovazata koja mislam da ja stavam e phoenix vo tribal stil . Pa ima nekoj nekos iskustvo , sliki , preporaki kade pravat najdobri tetovazi itn . Bilo sto moze da mi pomogne .:smir:
Прегледај го приврзокот 32988
Neso vakvo slicno , ne isto , modificirano posiroko gore kaj grbot , i so rasiseni , ne dignati krilja .. Ima nekoj slicna tetovaza ?