Тетоважи

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јас сакам да се тетовирам тука или иницијали или бар код,од 1 август па натаму обавезно идам.
Препорачувајте тату мајстори и отпилика што пари ке ми земе за тетоважата :)))

Член од
24 јуни 2010
Мислења
80
Поени од реакции
1
Nema da te izbrkaat, samo zborat :) Ja mazena so deca, pa pocnaa odma da mi zborat protiv toa. So sekoja naredna tetovaza me molea taa da bide posledna...lol :smir:
незнам за тоа за некои работи татко ми знае да биде доста сериозен иако сум татина маза :pipi: сепак останува да се проба сето тоа хехе можеби ќе биде еден ден :smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас сакам да се тетовирам тука или иницијали или бар код,од 1 август па натаму обавезно идам.
Препорачувајте тату мајстори и отпилика што пари ке ми земе за тетоважата :)))
Митко од Охрид, ептен профи, редовно награди земат на балканско ниво.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
незнам за тоа за некои работи татко ми знае да биде доста сериозен иако сум татина маза :pipi: сепак останува да се проба сето тоа хехе можеби ќе биде еден ден :smir:
E pa ako tatko ti e strog ko sto bese mojot, pocekaj si malku :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ајде слика од јака тетоважа за на нога и за на рака

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Сега ќе ставам од таа што трае неколку месецеи,а другата година здравје боже трајна

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Sakam da stavam edna ogromna tetovaza na grbot , sakam da faka del od gorniot del od gradite i malce od ramenjata . Tetovazata koja mislam da ja stavam e phoenix vo tribal stil . Pa ima nekoj nekos iskustvo , sliki , preporaki kade pravat najdobri tetovazi itn . Bilo sto moze da mi pomogne .:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

Нешто слично би сакал ама понаттаму.Незнам колку би коштало и дали постои некој што може да го направи сличново.

Z

ziko bt

Гостин
здравје до нова година ке се клај некоја тетоважа на ногата или на плеките сеа да се види шо тетоважа окото ке ми фати

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Sakam da stavam edna ogromna tetovaza na grbot , sakam da faka del od gorniot del od gradite i malce od ramenjata . Tetovazata koja mislam da ja stavam e phoenix vo tribal stil . Pa ima nekoj nekos iskustvo , sliki , preporaki kade pravat najdobri tetovazi itn . Bilo sto moze da mi pomogne .:smir:
back-phoenix-tattoo.jpg

Neso vakvo slicno , ne isto , modificirano posiroko gore kaj grbot , i so rasiseni , ne dignati krilja .. Ima nekoj slicna tetovaza ?

Kajgana Shop

На врв Bottom