Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Како се движат цените на трајните тетоважи и дали се чуствува болка додека те тетовираат?

Како се движат цените на трајните тетоважи и дали се чуствува болка додека те тетовираат?
Цената зависи од големината на тетоважата.
Мислам дека нема да најдеш под 1000 денари.

Да, се чувствува болка. Гребење всушност.

Немам тетоважа ниедна и немам намера да ставам.

Инаку тетоважа на најнеобично место што сум видел е на тестиси. Не му верувавме на типот па во пијана состојба ги изваде на маса, читко си пишуваше таму прекар од една девојка :).

Го изживеав периодот за присање, па сеа сакам да си направам 2 тетоважи:pipi:...една на внатрешниот дел од трицепсот и една у предел на градна коска, па ме занима дали некој има искуство и знае кои салони и tatoo мајстори се онака проверени (користат стерилна опрема, квалитетни бои и сл.) и знаат шо работат (цртежот да биде стварно добар).

Го изживеав периодот за присање, па сеа сакам да си направам 2 тетоважи:pipi:...една на внатрешниот дел од трицепсот и една у предел на градна коска, па ме занима дали некој има искуство и знае кои салони и tatoo мајстори се онака проверени (користат стерилна опрема, квалитетни бои и сл.) и знаат шо работат (цртежот да биде стварно добар).

I mene ova me interesira , posebno vo Skopje kade ima , ne mora da se Miami Ink , ali da se dobri :helou:

Порано многу сакав тетоважа делфин да имам позади на грбот.Но сега таа желба исчезна. :toe::helou:

Вака сега,добри тату салони има според мене во Буњаковец горе,познат е тој тату салон,има еден позади Универзална сала,и тој е добар јас ке идам оваа недела таму да се тетовирам.Навистина добро црта и тетовира типот.Има еден во Козле,но цените малку се солени кај него....

Абе одете кај Грав! Нема подобар,алал да му е на чоекот!:olee:

Гледајте портфолио, и слободно изгледајте како ќе истетовира некој човек...

Прашајте дали може да присуствувате и изгледајте една сесија, потоа решите дали сакате кај тој мајстор или не.

Обично цената е пропорционална со квалитетот кај тетоважите. :)

jin_tattoo.jpg

Aко некад у живот се одлучам за трајна,би го истетовирал ова(Трајблот на Џин од Теккен =)

spidey_tattoo_1.jpg

spidey_tattoo_2.jpg

Супер е ова :)

Инаку дефинитивно ставам тетоважа во скоро време )

3208480.68667_t.jpg

ако се тетовирам само такво др ништо : ))

И пак.
Единствена неисполнета желба која сум во можност да си ја исполнам, ама свесно не ја правам. Обожавам добра тетоважа, несекојдневна и неретко видена. Само кога ќе ми текне дека стои дур сум жива хмммм се предомислувам :)
Инаку мнооогу сакам ваква тетоважа

baby.jpg

Или три шаблонски звезди :) Незнам како да ги објаснам, звезда без црти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom