Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе шо туку плачите ко пички некој. Така сакаја луѓето така си гласаја, не можи ти сега да му кажиш на другите кој е најдобар и кој сакат тие да го слушат. А на организаторите во секој случај му одговара да одат понатаму тие со најмногу гласој. И готово крај, зошто како гласале луѓето нивна работа, дали заради националноста или квалитетот некој му се допаднал ич не е важно. Важно е дека му се допаднал и гласале.
Во право си. И не секогаш за кого гласат е наи добар. И не победникот е победник, а тоја дека ке направи кариера. Тара и Бојан ги видеха сички. И сега аз ке слушам и барам по интернет секоа нивна песна. Така дека Тара е победник. Го сака Македонија, го сака Бугариа. Ова е важо за него а не дека са гласиле малко.

Аце искочи не ми се верува:cry:
Нјадобар беше од сите. Повеќе фанови има Бојан но искрено македонски си нема врска премногу тера на битолкси акцент:/

Веќе не го гледам ова глупо шоу:lut:

Па и Александар збораше со Скопски акцент :)
Туку да не се фаќаме сеа за глупости.

И Александар да одеше понатаму, немаше да биди незаслужено :)
Најубо ќе беше двата да бидат, ама ЈБГ, шта је ту је :smir:

Јебига, што е , туе е. И онака Александар ми се одбивен. Од првин добар беше па нешто му се дигнаа акциите и нека сиса сега :bip:

Aе сакале или не да се признае, бугарска работа, ќе си победи Бугарка, а нашиве како гости ќе бидат презадоволни затоа што НАЈБИТНо учествувале во некое странско шоу.
Абе мани ми ги Бугариве,

Aj mor,so te gledam cudna, i srbite isto ni go spopikaa,pa nikomu nisto.Toa e koga si zaprezna kola za sosedite.

Ama ne beri gajle,jas sum ubeden deka ke im obezbedat kariera(potocno ke im ponudat kariera) i vo Bugarija,isto kako sto na nasiot Aleksandar Belov od OT mu e ponudena kariera vo Belgrade,Servia.:toe:

Balkan Idol ?

бТВ нај-веројатно ште спре досегашнија формат на изл'чване на Music Idol от догодина. С'штевременно Иван и Андреј започнаха преговори с македонски и ср'бски тв канали за новата им идеја - Balkan Idol . Освен в македонскија и ср'бскија ефир новијат формат ште се изл'чва и в Б'лгарија. Теп'рва продуцентите ште водјат преговори с БГ телевизиите. Нај-веројатно идејата ште пож'не успех, т'ј като в Македонија и Б'лгарија Music Idol е успешен формат, а Андреј скоро ште се жени за една от нај-известните ср'бски ТВ водешти .

Бугарската бТВ наjвероетно ке спре емитуването на Идол во сегашниот формат од следната година. Истовремено Иван и Андреj започнуваха преговори со Македонски и Србски ТВ за новата идеjа - Balkan Idol . Емисиjата ке се емитува во Македониjа, Бугариjа и Србиjа, но не се знае по кои ТВ ке става оваа. Очаквува се идеjата да биде успешна зашто "Идол" е популарен во Бугариjа и Македониjа, а скоро Андреj ке се жени за една от наjпопуларните србски водителки.

Извор : http://tvnewsbg.blogspot.com/

^^
леле не! :nesum:

И јас не знам заѓшто жириво седи тука, ај бар да кажуваа некои строги критики, ни тоа не го прават, затоа што не знаат изгледа. Или бар жирито да номинираше, а публиката да бираше кој да излезе.
Стварно, жириво е без полза. Целово ова шоу е без врска, што ако победи Бугарка кога никогаш нема ниедна песна да и слушнеме тука во Македонија, кај нас не се слушаат бугарски песни, на ниедна радио или Тв станица не пуштаат таква музика, така да битно за А1 си е само да си има гледаност со демек откупено шоу, народов се нервира се до финалните емисиии кога сфаќа дека Македонец не победува во вакво шоу
Во Бугариja исто тако не се слуша македонска музика и ако победи македонец ке треба да пее на бугарски или енглески.

Еве малце коментари од форумо на MA3.

"Тара, ако имаш нјакакво време и в'зможност пак да си пишеш с нас, заповјадај тук. Всички, които не са могли да си початјат с него, отправете в'просите и посланијата си тук и да се надјаваме, че тој ште намери време.

Тара не знам дали ме разбираш ште ти пиша сега на б'лгарски ако има нешто, и на англијски ште пиша. Искам само да ти кажа , че всички много те обичаме и много ште ни липсваш в мјузик ајд'л. Ти беше нај-хубавото нешто там от 3-те сезона на предаването. Напускането ти не се д'лжеше на липсата на фенове.Вот'т беше подправен. Липсата ти в мјузик ајд'л отсега натат'к е нај-нелепото нешто, заштото ти трјабваше да си победителја. Когато отпадна, честно за м'ж в живота си не с'м плакала толкова. Надјавам се да прод'лжим да те слушаме и гледаме и с нет'рпение очаквам песните ти и с'што се надјавам да не забравиш Б'лгарија и феновете си тук, заштото те са много! ОБИЧАМЕ ТЕ ! САКАМЕ ТЕ "
.................................
"
Ами аз нјамам в'проси... само искам да кажа нјаколко нешта. Тара ти си човек'т, којто нај-много от всички заслужаваше да спечели Music Idol. Ти за мен си един млад, талантлив, кравис и супер харизматичен човек, којто е роден да б'де звезда. Просто ти си роден за да пееш. Ужасно много с'жалјавам за това, че отпадна... гласувах ужасно много, но јавно това не е помогнало...и все пак знам, че талантлив човек като теб нјама да се спре до тук... за това ти пожелавам много успехи и знам, че един ден ште б'деш огромна звезда!!!
Винаги ште те подкрепјам и официално си един от лјубимите ми певци
smile.gif
.
Успехи за напред Тара!!!
Сакам те!!! ♥
Ели "

"Тара не заслужаваше да си иде! Тој беше Мusic idol 3 на Б'лгарија!
Сакаме те!
Ти си нашијат победител! "
.........................................
Те сакаме" се казва, бе
laugh.gif

Ех, Тарабунов, нјакој ден ште пеја с теб
smile.gif

Обештај, млади момко, че ште се бориш! Слушај сега! Като се прибереш в Македонија (сигурно вече си там), ште влезеш в студио и моментално ште запишеш нај-размаваштото македонско парче, което мигновено да завземе класациите!
Разбрахме се, нали?
Не току-така си праштах смс-ите, заложих на теб! А аз мразја да губја!
јаСНО?!
blink.gif

Успех, момче
smile.gif

.......................................
искаме си александ'р в'рнете ни го
mellow.gif
mellow.gif
sad.gif
sad.gif
angry.gif
angry.gif

.................................................

Искина човеков! Премногу ми е криво што испадна. Му посакувам пресреќна кариера!

Ако разбрав добро, би требало да има Балкански Идол, така? Па тоа е милион пати подобро, да видиме тогаш длаи некој како Русина ќе може да влезе во финале, или одма ќе излезе?
Многу згрешивме што учествуваме во ова шоу, никаква полза немаме , ама баш никаква

Ако разбрав добро, би требало да има Балкански Идол, така? Па тоа е милион пати подобро, да видиме тогаш длаи некој како Русина ќе може да влезе во финале, или одма ќе излезе?
Многу згрешивме што учествуваме во ова шоу, никаква полза немаме , ама баш никаква

Од ОТ некаква полза имаше ли?? И плус тоа ти или јас не учествувавме а учествуваа оние кои мислеа дека можат да пеат и кои се добри во тоа.

Рано е сеуште да се види дали нашите учесници ќе имаат полза од учеството на Идолов. Времето доправа ќе каже дали на музичката сцена ќе има место за нив, иако јас сметам дека и двајцата имаат голем потенцијал за тоа.
А за да се има полза (кариера) не мора да се биде победник на едно шоу. Кој слушнал нешто ново од Аднан како победник на ОТ :raz: , за разлика од него момците од бендот на От иако не победија на шоуто пред нив стои успешна кариера.
Како што кажав не може однапред да се предвиди текот на настаните, но искрено се надевам дека Бојан и Александар ќе имаат полза од нивното учество на Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom