Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е зашто де?зашто е баниран?![]()
Тешка работа македонско финале....мислам дека и самите Бугари нема да го дозволат тоа ... мое мислење е дека финалето ќе биде Бојан - Маги или Тара - Маги ...И јас сум Димитар да отпадне, а втор така да отпаѓање треба да е Маги...
Би сакал да има Македонско финале.
Тешка работа македонско финале....мислам дека и самите Бугари нема да го дозволат тоа ... мое мислење е дека финалето ќе биде Бојан - Маги или Тара - Маги ...
Да точно е тоа што го викаш, но евентуално кога би испаднала Маги, тогаш би имало голема веројатност да има Македонско финале. Но сепак и да испадне Маги, Бугарите нема да дозволат тоа да се случи, да биде Македонско финале, за инат нема да гласат за некој од нашите. А и по цифрите се гледа дека нема да биде тоа така, зошто Бугарија е 7 милиони жители а Македонија 2 милиона...
А и како победник да биде Македонец не ми се верува, исто анализирајќи како погоре со бројот на жители. Има некој дел што гласа за нашите но тоа е малку за да победи некој од двајцата наши Македонци.
Сепак останува да се надеваме дека ќе победи некој од нашите, Александар или Бојан, иако малку е веројатноста.
Па и овде ли бе брате ке се ежиме.Е зашто де?
Сакаш и ти? Прашај уш еднаш па ќе бидиш.
Ас сметам дека Бојан има сички шанси и симпатии да биде идол.Да точно е тоа што го викаш, но евентуално кога би испаднала Маги, тогаш би имало голема веројатност да има Македонско финале. Но сепак и да испадне Маги, Бугарите нема да дозволат тоа да се случи, да биде Македонско финале, за инат нема да гласат за некој од нашите. А и по цифрите се гледа дека нема да биде тоа така, зошто Бугарија е 7 милиони жители а Македонија 2 милиона...
А и како победник да биде Македонец не ми се верува, исто анализирајќи како погоре со бројот на жители. Има некој дел што гласа за нашите но тоа е малку за да победи некој од двајцата наши Македонци.
Сепак останува да се надеваме дека ќе победи некој од нашите, Александар или Бојан, иако малку е веројатноста.
Абе вие Бугарите сами меѓу себе си се разбирате на форумов, затоа што јас ништо не те сфаќам, колку и да сакам, дај пишувајте на англиски на крај краева.
Мило ми е што Маги и Тара се спасени, од другиве било кој може да отпадне, не ме засега таа тематика многу. Иначе не би сакала Бојан да победи затоа што не ми е мене симпатичен, ниту убав, а гласот не го прави идолот ѕвезда.
Затоа Маги или Тарабунов за ИДОЛИ!
Пти нас Санjа и другите македонци дека доагат на идолот не се преведува. Лугето разбират сичко.
Па идолот не е конкурс за убавина. За пеене е. Убаво е пеjачот да е убав и со убав глас, ама пред се требува да може да пее. За мен фаворит е Боjан. Он е со класа над Тара. Ништо дека не е вака убав како него. Може да пее секакви песни. Тарабунов си е рокаджиа.
Ова е мое мислене.![]()