Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Мене ми се допадна денешното издание на ИДОЛ, е ова е шоу, весело, разиграно, дури и Мариа пееше и играше.
Најдобар и најенергичен настап имаше БОЈАН, браво за него, Александар е најхаризматичен и најсладок.
Ми се допаднаа повеќе настапи, меѓутоа имаше и такви кои пееа лошо, со сила пееја како Ели Раданова или Русина.
АЊ кој им ги дава песните? АКо песните сами си ги бираат, тогаш самите идоли се виновни зашто немало македонско... меѓутоа Мариа згреши и рече браво за ДОНИ кој им ги дава песните, па Дони се извади дека они смаи си ги бираат:toe: Е сега, не знам како иде тоа...
А зашто денес имаше и превод и таа преведувачката збореше:pos2:

Иначе за на крај можеше истата песна да се пее на српски, мислам дека истата таа песна ја има и на српски, не знам зашто на грчки мораше

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ќе може некој да ги постира настапите на Бојан и Александар ..

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ќе може некој да ги постира настапите на Бојан и Александар ..
Повели од Александар од Бојан неможам да најдам, најверојатно уште нема ставено...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ќе има посебна македонска вечер?
Ако нема тогаш срамота за нашиве што не испеаа македонска народна песна.

Инаку добри се и Бојан и Александар иако првиов е подобар:)
Викторија аут (иако тешко ова). И онаа со бемката како беше Соња мислам.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
не поставувајте бугарски клипови овде
тој првиот на тарабунов не гледаш како знаме стои десно долу ??
ги молам администраторите да реагираат
поздрав

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.004
Поени од реакции
18.777
Растурија нашиве бе, од жените многу добри беа и Ели, Преслава и Магдалена, Александра слабо некако, се глеа не и лежи турбофолкот, ама па она има најуникатна боја на гласот.

Член од
20 октомври 2008
Мислења
216
Поени од реакции
6
Растурија нашиве бе, од жените многу добри беа и Ели, Преслава и Магдалена, Александра слабо некако, се глеа не и лежи турбофолкот, ама па она има најуникатна боја на гласот.
На мен од жените наj ми се хареса Магдалена, за мажите не можам да преценам. Мислам Магдалена беше #1 во овоj концерт.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.004
Поени од реакции
18.777
На мен од жените наj ми се хареса Магдалена, за мажите не можам да преценам. Мислам Магдалена беше #1 во овоj концерт.
Да добра беше Магдалена, сега пушти срце и биди искрен, кажи дека и двамата "макета" беа многу подобри од вашиот Димитар, инаку секоја чест на Ацо и Боки за потегот да не пејат еленска песна, е да ќе заборавев, сега е ред на вас бугарите како добри домаќини да организирате и македонска вечер.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
добар предлог за Македонска вечер
ама не ми се верва дека тоа ќе биди
не е изводливо
му треба многу време за оркестарот и изведувачите да го извежбаат тоа
и најбитно шо е кој песни ќе се пеат
мора некој аранжер од кај нас да ангажираат па во соработка со дони да пробаат да направат нешто

и уште едно браво за нашите шо не ја пееа грцката песна :salut:

Член од
8 април 2009
Мислења
13
Поени од реакции
2
Мене ми се допадна денешното издание на ИДОЛ, е ова е шоу, весело, разиграно, дури и Мариа пееше и играше.
Најдобар и најенергичен настап имаше БОЈАН, браво за него, Александар е најхаризматичен и најсладок.
Ми се допаднаа повеќе настапи, меѓутоа имаше и такви кои пееа лошо, со сила пееја како Ели Раданова или Русина.
АЊ кој им ги дава песните? АКо песните сами си ги бираат, тогаш самите идоли се виновни зашто немало македонско... меѓутоа Мариа згреши и рече браво за ДОНИ кој им ги дава песните, па Дони се извади дека они смаи си ги бираат:toe: Е сега, не знам како иде тоа...
А зашто денес имаше и превод и таа преведувачката збореше:pos2:

Иначе за на крај можеше истата песна да се пее на српски, мислам дека истата таа песна ја има и на српски, не знам зашто на грчки мораше
Сами си ги бират песните.

А песната за краj jа има и на бугарски, но оригиналот е грчки.

RTM

Член од
4 септември 2008
Мислења
844
Поени од реакции
214
И номинираните са . . . . :

Викториjа
Ели Раданова
Маги
Александра
Сонjа

Член од
18 март 2009
Мислења
375
Поени од реакции
7
добар предлог за Македонска вечер
ама не ми се верва дека тоа ќе биди
не е изводливо
му треба многу време за оркестарот и изведувачите да го извежбаат тоа
и најбитно шо е кој песни ќе се пеат
мора некој аранжер од кај нас да ангажираат па во соработка со дони да пробаат да направат нешто

и уште едно браво за нашите шо не ја пееа грцката песна :salut:
Па има ли поп-фолк песни от Македониja ?

Они затова го бават македонскиот концерт, та да станат по-малко участниците и да има по-малко песни та да моje да се подготви добре оркерстарат. Мислам се пак дека сега ке има некоj концерт с песни на англиjски и след това иде македонскиот :)

Инак ползуваjте го тоја канал в youtube - http://www.youtube.com/musicidolbg - тука клиповете излазат докато тече предването при вас, а и нема националистически глупости.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Одличен настап на Бојан и Александар на вчерашното Музик Идол шоу.Најдобри од најдобрите се нема што.А на крајот тоа што не пееа грчка песна стварно за пофалба беше од нивна страна.Така им треба на грците.Да знаат дека не им е местото на Балканскиот полуостров.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Дефинитивно Бојан заслужува победа, Александар е добар, Александра ми беше фаворит ама некако ми е ограничена, така да на нејзиното место иде Преслава, сите други може да си одат :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom