H
HITCH
Гостин
А зашто го покажаа Александар на крај што му рекоа видов само дека нешто се топи од милина :back:
Не бе и нашите се добри. Им фали само една работаАу, колку убави гласови! Зборувам за нашиве двајца и за девојката со црвени чорапи Не знам какви се другите, ама коментарите за тоа како нашите кандидати не чинат а Американците сите се славејчиња - се глупави и напорни. За овие тројца кои ги слушав имам само пофалби. А Александар не е особено убав, ама има нешто, генерално пали Сфаќам зошто го свиѓа Марија...
Чекај бе сине, ова не е уште почнато после ќе пејат во голема сала. Не си прај филмој сеа незнам шо ќар си ти од Операција Триумф па нешто демек застана во одбрана. Ако е пола од то шо беше лани Идол пак ќе биди подобро и поинтересно за гледање од ОТ.Не бе и нашите се добри. Им фали само една работаи штом го добијат и тоа ќе бидат супер.талент
За операција Триумф шоуто беше супер и светлосни години напред од ова и покрај тоа што самата лиценца за Идол требаше да го значи токму обратното.
Најинтересно е тоа што држат мали концерти во затворено студио.:pos2::pos2::pos2:
ОТ имаше огромна сала, кастинг, опрема се овие немаат ништо. Неспоредливо е еден пеач да пее во концертна сала и да пее во минијатурно затворено студио.
Чекај бе сине, ова не е уште почнато после ќе пејат во голема сала. Не си прај филмој сеа незнам шо ќар си ти од Операција Триумф па нешто демек застана во одбрана. Ако е пола од то шо беше лани Идол пак ќе биди подобро и поинтересно за гледање од ОТ.
Остај го него, он само е фасциниран од Американскиот Идол )
Иначе мене фаворити ми се Александар, кој има невероватна харизма и Александра која ми се издвојува од другите, а и Бојан ми се допаѓа.
:smir::smir:Ја не можев да се воздржам, а да не искоментирам во однос на споредбите помеѓу ОТ и бугарскиов Идол, прво ама воопшто не држи тезата дека учесниците на ОТ биле подобри, ја би рекол дека учесниците на Идол се бар за минимум 5 класи подобри...
Не е баш така, може и сега да се гласа. Јас како шо разберах гласењето не е активно само додека кажуваат кој отпаѓа.Абе глупо е, мислам дека овој што пее прв има најголеми шанси да помине зш тој има најмногу време да се гласа за него. Може негде 1 сат, а овој што пее последен само неколку минути. Треби од ко ке завршет сите со пеење да почне гласањето
Милица, ко од порнич шо е избегана. Се прај ќеф на неа :wink:Како се вика таа црната со ночарите.?? По напалителна жена мои очи не виделе
Исто ми се свиѓа и Раданова од Варна мислам дека беше, убаво пее
Од нашиве, тој Бојан очекувам да испадне прв(не е фаца за таму), тој Дарко ми е некако опинок ко за кај Лила во емисија, а Тарабунов ќе се држи до крај.
Обама: Да си претседател е како учество во „Идол“ изјава на Барек Обама.Остај го него, он само е фасциниран од Американскиот Идол )
Иначе мене фаворити ми се Александар, кој има невероватна харизма и Александра која ми се издвојува од другите, а и Бојан ми се допаѓа.