Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам што беја ме натера да го зирнам денес финалето на а1 и почнав да ги слушам бугариве и неколку македонциња како пеат и се запрепастив. Катастрофа. Трагично. Антиталенти сите до еден. Што е најтрагично ги слушам бугариве им даваат пофалби и им викаат браво, феноменално, а сироти они не знаат уста да отварат.:pos2:
Која ѕвезда ќе испадне од овој Идол.:pos2::pos2::pos2:

Еве само настапи од друг Идол исто од годинава за компарацја

И мене воопшто не ми се допаднаа како пеат, ни бугарските н и нашите кандидати, а жириво ги фали, тоа не сфаќам
Можеби затоа што Операција Триумф скоро заврши, па го споредуваме, али ОТ беше милион пати подобро, најмногу овде што не ми се свиѓа ее лошите кандидати, лошиот избор на песни и нереалните коментари на жирито за кандидатите

Што е со ова малово девојче? Лошо пее, само го преправа гласот. И јас можам така да испејам ако го преправам како незе...

Е и тоа, воопшто мене не ми пее убаво тоа девојчето, никој не ми пее убаво, може оваа нашава Наталија добро пее, али ќе видиме
Дарко во Мак Ѕвезди пееше најлошо од сите, тука што знам, вчера беше просечно, за другите ќе видиме

И мене воопшто не ми се допаднаа како пеат, ни бугарските н и нашите кандидати, а жириво ги фали, тоа не сфаќам
Можеби затоа што Операција Триумф скоро заврши, па го споредуваме, али ОТ беше милион пати подобро, најмногу овде што не ми се свиѓа ее лошите кандидати, лошиот избор на песни и нереалните коментари на жирито за кандидатите
Ни за првото, ни за второво не си во право.
Сите пејачи што се во малото финале пеат многу убаво, сега ти не можеш да очекуваш да пеат како Тоше Проески, но како почетници многу поубаво пеат од оние од ОТ. Да не пееше убаво Александар, или пак оној што го викавте Коала?
Не се согласувам со тоа дека ОТ бил многу подобар, затоа што и таму имаше испади, плус ОТ не беше такво шоу за да го споредувате со Идол.

Единствено сега не сум задоволен од екипата на А1 и би ја замолил да престане да преведува додека зборат бугарите, затоа што како што немаше потреба за да се преведува српскиот во ОТ, така и тука нема потреба. Може да преведува, ама откако, на пример, жирито ќе престане со зборување.

Сите пејачи што се во малото финале пеат многу убаво, сега ти не можеш да очекуваш да пеат како Тоше Проески, но како почетници многу поубаво пеат од оние од ОТ. Да не пееше убаво Александар, или пак оној што го викавте Коала?
Не се согласувам со тоа дека ОТ бил многу подобар, затоа што и таму имаше испади, плус ОТ не беше такво шоу за да го споредувате со Идол.

Единствено сега не сум задоволен од екипата на А1 и би ја замолил да престане да преведува додека зборат бугарите, затоа што како што немаше потреба за да се преведува српскиот во ОТ, така и тука нема потреба. Може да преведува, ама откако, на пример, жирито ќе престане со зборување.

Да александар и коалата пееја десет пати подобро од овие. Но тоа е разбирливо бидејќи бугарите се очигледно глуви па не можат да чујат каква катастрофа беше. И ќе нагласам катастрофа, срамота. Кој пеач би бил тој што ќе пее така фалш.

Види го мојот претходен пост и како може да се пее на Идол. Ниту еден пеач не дојде ни блиску до тоа. Ни со малото прсте.

Да александар и коалата пееја десет пати подобро од овие. Но тоа е разбирливо бидејќи бугарите се очигледно глуви па не можат да чујат каква катастрофа беше. И ќе нагласам катастрофа, срамота. Кој пеач би бил тој што ќе пее така фалш.

Види го мојот претходен пост и како може да се пее на Идол. Ниту еден пеач не дојде ни блиску до тоа. Ни со малото прсте.

Ова што си го ставил са финалните концерти,кога са останали 10 наидобри и пеат на голема сцена и бенд.
Даи да ги видиме сите тиа певачи кога е бил првиот мал концерт само со супровад пионо или гитара

ти се читаш ли малку не ги гледам нит от нит ова редовно од тоа што имав можност да го слушнам и видам ниеден од от не може да се мери со нашиов тарабунов александар и со дечкото од битола не знам како се вика,гевгеличанката е приказна сама са себе пее толку добро што оние од от не можат да и се фатат за малото прсте,ова го кажувам дека сум имал можност да ја слушам у гевгелија додека работев таму и за крај има и две три бугарки што пеат стварно перфектно само не им ги запамтив имињата

Тој бе нашиот шо сакаше Марија да го е*и продолжи или... неам гледано последниве дена?

Со закон е определено да се преведува. И во ОТ на гала вечерите преведуваше Ненад :wink: .

Он :Незнам луѓе мене никој ми нема оставено некој посебен впечаток.А се мислам дека онаа ќе победи (вчера со црвените чорапчиња што беше незнам како се вика :toe: ) .

Ова што си го ставил са финалните концерти,кога са останали 10 наидобри и пеат на голема сцена и бенд.
Даи да ги видиме сите тиа певачи кога е бил првиот мал концерт само со супровад пионо или гитара

Тоа е исто од малите концерти пеачи. Само една од песните е на големата бина што е на исто ниво како концертите во бугарија структурно гледано.

Тарабунов ке го апнат момите :wink:

Attachments

• bb2p.jpg
    bb2p.jpg
    78,8 KB · Прегледи: 27
Со закон е определено да се преведува. И во ОТ на гала вечерите преведуваше Ненад :wink: .

Он :Незнам луѓе мене никој ми нема оставено некој посебен впечаток.А се мислам дека онаа ќе победи (вчера со црвените чорапчиња што беше незнам како се вика :toe: ) .
Да да мораат да преведуваат колку и да не ни се свиѓа тоа.

NEWSFLASH: Изчезна комплетно ретардирана особа од „Луди и бесни“ установата.

False alarm. Ја позајмиле да учествува на idol. :uvo:

Kaко гледате такви срања од емисии.
Единствено што би ме убедило да почнам е ако таа со полните усни почне да деле blowjobs.
Нека не се лути што неможам да и запамтам името.

Што е работава што кога и да пуштам А1/2 ги има дебиливе?!Вчера вечерта на А1, ноќта репризно на А2, сабајле кај 11 пак на А1 сега истото на А2.:nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom