thekillagorilla
Мортус
Jas mislam deka idolov e za nigde... no sega koga ima 20 finalisti,mozebi pointeresno ce bidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тази година се очаква голјамо наст'пление в шоуто,без да се допускат миналогодишните глупости.ште си струва да се гледа.
http://musicidol3.btv.bg/
Започва на 3 март. Ти си в Б'лгарија ако не се л'жа, т.е. ште можеш да го гледаш по bTV. Иначе - на www.btv.bg
Тоа мислам е просто носталгија.
За Music Idol 3... гост-жири во Скопје ке биде македонскиот поп композитор Григор Копров.
"Kандидатите за музикална слава от Македонија нај-сетне ште могат да покажат на журито какво могат. Екип'т вече е в Скопие, к'дето в рамките на три дни ште прослуша всички, желаешти да се докажат на сцената на Music Idol. Гост-звезда на шоуто ште б'де македонскијат поп композитор Григор Копров, чиито песни са изп'лнјавали Тоше Проески, Владо јаневски, Маријан Стојановски, Мартин Вучич, Каролина Гочева и Андријана јаневска.
Всички, които са пропуснали да се запишат за кастинга могат да го направјат утре, 14 февруари, на мјасто, в хотел Континентал, от 09:00 часа"
Dobro be moderatori ima tuka oficijalen jazik ili koj so saka moze da si pisuva?daj da pocnam na japonski sega(ama ne znam)
i ne mi e jasno kako mozea da go izbrkaat deckoto so klavirot,toj mi bese favorit... a onaa nasata makedonka ne znam kako se vika...kako mozea da ja pustat... ima ubav glas ama za da si vo vrvot na idol ne e samo glasot treba se komlet da si super.ama znam zosto ja pustija... eve
se e odnapred reseno
P.S:eve kolku ne sakaat bugarive...obrnete vnimanie na voditelot,samo bucka nesto.
Abe ne velam deka pee grdo.Super pee.Samo stvarno moze malce da se podsredi.Ne deka sekogas ke e onakva,ama moze bez mn trud i napor da se smeni,barem malce.Eve primer neka pee najprekrasno od site.Bi ja videl kako pobednik onaka oblecena?Па може и Наталија да ослаби, не? Или вечно ќе биде запечатена со тие вишок килата? Плус тоа, се бираше меѓу неа и онаа шо ја пееше Can't find the moonlight... Сериозно би ја пуштил онаа шо не можеше два стиха да испее без да изгуби тоналитет?
Za niv nema da se glasa,samo ke prodolzat da go pravat toa sto go pravea dosega - da se glupiraatИнаку дуото "М" (така ли почнаа да ги викаат?) не ги можам. Не ми се смешни бе, gimmi lajmi.... да идете упм. Ај шо едниот ми беше така-така ко исфорсиран со тоа шо беше најавен ко новата уште поинтересна атракција од ланската ken lee, ми беше еден очаен обид да се привлече внимание (заедно со онаа шо се соблече). Другиов ај до некаде да го трпам. Ама ај да сфатив дека беа интересни на аудициите, ама да ги пуштат со тие 20те? Дефинитивно се очајни за публицитет.