Mozilla ни го реши проблемот со името!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.538
Поени од реакции
35.616
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Во делот на официјалниот сајт на Mozilla напишан на оној јазик што порано се викаше македонски, ни препорачуваат да го преземеме најновиот Firefox 3.0.5 за Windows на клингонски јазик!

Уверете се и самите со посета на линкот http://mk.www.mozilla.com/mk/ (кон него автоматски ве пренасочува http://www.Mozilla.com во случај на вашиот прелистувач да имате подесено да му се дава предност на македонскиот јазик).

Screenshot:

FF3_Klingonski1.jpg

Земете го Firefox 3 на клингонски

Сега е достапен и на клингоснки јазик. Firefox 3 е побрз, побезбеден и попаметен од било кога. Со повеќе од 15.000 подобрувања, Firefox го зборува и Вашиот јазик. :tapp:

maH DIchDaq tlhutlh lIj 'Iw chugh SoH tlhap maj pong! :lut:

Клин....what???? Од кај го смислиа ова жити се? Можиме да се жалиме со е-маил пораки и слично?
Не ти текнува на Клингонците и нивниот јазик? :)
Стар Трек не си гледал?

Позитивната работа е што Клингонците се најборбениот и најсилниот народ во Универзумот. Кој и да се подјебава со нив - ќе пати. :)

maH DIchDaq tlhutlh lIj 'Iw chugh SoH tlhap maj pong! :lut:

Не ти текнува на Клингонците и нивниот јазик? :)
Star Wars не си гледал?

Позитивната работа е што Клингонците се најборбениот и најсилниот народ во Универзумот. Кој и да се подјебава со нив - ќе пати. :)
А јас чудисе од каде ми е познато Клингонци... Тие ми ти биле тврдиот орев :vozbud:

Фала мозила, не сум знаел дека можам да зборувам, читам и пишувам на клингонски. Ме просветливте.

Не знам дали да плачам или да се смеам, трагикомично :)

Клингонци! Генијално.
Фаќу Нимиц, фаќу Васиљаќис :)

Klingon_sentence_a.GIF

а и многу ни се слични буквите :icon_lol:

Добродојдовте во Клингонија :icon_eek:

Абе можеби е хакнат сајтот, па наместо македонски, некој ставил клингонски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom