Преродба

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
КАДЕ СЕ СУБВЕНЦИИТЕ БЕ АЛО!?

КАДЕ СЕ ИНВЕСТИЦИИТЕ?

ОВА ЛИ ГО НАРЕКУВАТЕ БОРБА ПРОТИВ ОРГАНИЗИРАНИОТ КРИМИНАЛ?

Во ова ФИРОМОВ нема никаков избор за влада, партиите се која од која....тибам политикантите.

Среќна Нова Година шабани едни лоповски!

кога ке ти лупнат 15000
+7000 патриот фискална ке ја осетиш преродбата, после тетките во пазарна и чичковците во ујп и музеите на она ке сватиш дека

ТИ СИ МАКЕДОНИЈА... ЕДНАКВИ ПРЕД ЗАКОНИТЕ А ТОЛЕРАНТНИ СО СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ ПРЕД СИТЕ....

колку од вас го осетивте бичот за полнење на партиски сметки и градење бесцелни паркови и музеи???

Ова Трн го пишува или јас сум нешто прероден па не гледам убаво?:tv:

Му ја пробиле лозинката.
Или му ја пробиле лозинката, или раскинал партиски односи
Демократски е да го кажеш она што го мислиш, исто така убаво е човек да е самокритичен. :)
Ги дадоа алоо !
На кого? На Ѕинго? На партија-копачите? Најавуваа со месеци бомбастични милионски суми за субвенции - ништо.

Слабо одат !
А што е ова? Зелен пазар? Слабо одат пиперките? Тие најавуваа странски капитал, а не дека само ќе промовираат олеснителни услови за странски инвестиции. Башка, што ќе ми се странски инвестиции? Кај се домашните!?
За разлика од минатите влади да !
Пример? Бајруш Сејдиу? Па ако Бајруш не стапнал на жуљ на некој од Папите, жими мојов што ќе го разнебитија.

Дадов глас, се изнагледав реклами, и доста ми е, сакам сега да видам и ефект. Сакам да видам малку и работа. Рекламата од телевизија ниту ме збогати, ниту видов аир од неа.

ДЕЛА, А НЕ РЕКЛАМИ!

Демократски е да го кажеш она што го мислиш, исто така убаво е човек да е самокритичен. :)

На кого? На Ѕинго? На партија-копачите? Најавуваа со месеци бомбастични милионски суми за субвенции - ништо.

А што е ова? Зелен пазар? Слабо одат пиперките? Тие најавуваа странски капитал, а не дека само ќе промовираат олеснителни услови за странски инвестиции. Башка, што ќе ми се странски инвестиции? Кај се домашните!?

Пример? Бајруш Сејдиу? Па ако Бајруш не стапнал на жуљ на некој од Папите, жими мојов што ќе го разнебитија.

Дадов глас, се изнагледав реклами, и доста ми е, сакам сега да видам и ефект. Сакам да видам малку и работа. Рекламата од телевизија ниту ме збогати, ниту видов аир од неа.

ДЕЛА, А НЕ РЕКЛАМИ!

Зарем самите себе ќе се арестуваат?

ДЕЛА, А НЕ РЕКЛАМИ!

:zver::oeoeoe::bravo::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::bravo::bravo:

Ova trebase opozicijata da go pravi krademaruli shema i sl. ama niv neim teknuvaaaaaaa ama bas nistoooooooooo kilavi i kilavi ke ostanat:)Kakva prerodba ? onoj den koga branko ke go vidam zad resetki togas ke kazam prerodba:):vozbud:

Како не ви е срам да коментирате небулотични изјави контра најмеродавниот извор за успехот на работата на една влада- нарачаната анкета? Па вие нит се водите нит се терате, за срамота. Предавници!

:)))

Преродба: Прероди ме мајко среќен, и пак......... (кој ќе дополни, ќе му субвенционирам половина пиво наредна прилика :) ).

Се промени ли нешто во паролите:

Друже Тито ми ти се кунемо....
И по Тито, Тито....
Да живее другарот Тито....

Да ....зборот Тито слободно може да се замени со....Бранко или Грујо.....циклично.

Е во ова е целата промената:kesa:..ебате промените, се по старо, промени само декларативно на збор, во реалноста ...се по старо...:toe:
Грешка си, воопшто не се согласувам со тебе....
Не е се по старо, дури и полошо е сега.... :helou:

Преродба: Прероди ме мајко среќен, и пак......... Фрли ме на буниште?1?!?! :)

Грешка си, воопшто не се согласувам со тебе....
Не е се по старо, дури и полошо е сега.... :helou:

Преродба: Прероди ме мајко среќен, и пак......... Фрли ме на буниште?1?!?! :)

Pwewodi me majko strejchen, i pak ...laziii, laziii meeee, ti me lazes najboljeeee!

Преродбата е сила, преродбата е моќ!

*и сите овчички ги држи во ноќ :pipi:

Се за преродбата!:salut:

Ренесансата заврши у 16. век. После тоа све се лажни копии. Куку ономе кој се надева.

Дечки за разлика од другите влади...оваа е каде каде подобра...тејк а рест..од инат да зборите..изедете си го г'**т...позз

Preroden sum, majko preroden, kolku sto sum od tebe odroden!!!!!!!!

Ke da vaka si pee Gwuewcki vo drustvo so mentor mu Crvenkovic sekoe utro na teferic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom