Експлозивната Хелена

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Леле па и таа Нова... Вие не сте свесни колку Хрватите ја мразат Нова... Ама да, уствари, ние го мислиме за добро само она што е странско.
Хаха...колку сака нека ја мразат НОВА ТВ...сепак гледај ги емисиите со какви сценографии и со колку буџет им се направени...и спореди ги со нашите емисии шо за поклон на гостите им даваат ШУМЕЧИ таблети...па сеа ти пак СПОРЕДУВАЈ ги ако немаш друга работа!!!

Хелена Роза е една горда лезбејка која не ја сметам како џет свет или нешто слично како што се праат сите тие јавни фаци,,,мене лично ме нервира тој Зоки што се праи жута штампа лузер невиден,двоцефчина тешка.Значи цел Џет Цвет ни е педери и лезбејки? Нека се пробудат....

Хелена е еден тежок дебил. Ама и таа треба да живее јебига. Кога можевте Бојан Јовановски да го гледате, ќе ја гледате и неа.
Stavrno ejjjj lugje kako mozevte i boki 13 da go gleate. Neli sfakate deka nego ne mu treba pozitivna popularnost, nego mu treba bilo kakva. Ja na pr cim vidam deka e negovata emisija na tv odma go menjav kanalot.Isti slucaj i so ovaa. Stvarno ne mi e jasen narodov.I posle nekoj ke mi rece boki interesen bil zatoa go gleale.Jas vikam go gleale zatoa sto se glupi i neznaat da procenat sto e dobra emisija.

ЕКСПЛОЗИВ како емисија е Ок, има Ок гости, али водителката е срање невидено
ај штио си мисли дека е згодна, убава и најубаво игра, него секое прашање и е поврзано со СЕКС , али во невкусна форма кажано, значи толку глупо, наиувно и невкусно прашање до секој можен гостин, никаква суштина и немаат прашањата
Хелена е стварно срамна како особа, а се согласувам дека во последно време емисиите на А1 се трачарски само и со доста низок квалитет, бар порано не беа вакви емисиите, сега само трач и кич се промовира
и на крај, од женска страна, не знам што да мислам што е, дали курва од типот на Лолита, или лезбејка

Хаха...колку сака нека ја мразат НОВА ТВ...сепак гледај ги емисиите со какви сценографии и со колку буџет им се направени...и спореди ги со нашите емисии шо за поклон на гостите им даваат ШУМЕЧИ таблети...па сеа ти пак СПОРЕДУВАЈ ги ако немаш друга работа!!!

хаха... ама ако не знаеш речиси сите проекти на нова завршиле во канта. последен таков е Закон љубави, кој ќе биде заменет со Rebelde (чекај да се насмеам: :pos2:). дури и ртл имаат подобра програма во хрватска, но сепак првото место си го зазема ХРТ.

Да не забегувам, не ми се свиѓа ниту Експлозив ниту мнозинство од македонските ток шоу-а, а инаку ако добро знам Боки се враќа во А1 после ОТ.

еве најнови слики од наша Хелена :pos:
4.jpg
Не знам што се чудите, општо е познато дека е хомосексуалка, и тоа пред нејзиното интервју во Свет за нејзината наводна „една“ врска со жена или како и да беше.

Мене ми е одбивна и местото дефинитивно не и е на телевизија, пошо треба ваљда некакви водителски skills за да водиш емисија.
ЕКСПЛОЗИВ како емисија е Ок, има Ок гости, али водителката е срање невидено
Стварно, Каролина да ја водеше боље ќе беше.

Јооој, уше и лезбејка билааа....

:back:

Баш ко мене.

Абе види морам да се самоцитирам

Самиот незнаеш што лупаш...читај погоре..ако сакаш здрава емисија треба прво буџет...а тоа дали пропаднала некоја серија на НОВА ТВ,тоа значи дека е погрешно проценета нејзината вредност,значи нема никаква врска со контекстот на ток-шоуата..значи лупаш безвеза..
хаха... ама ако не знаеш речиси сите проекти на нова завршиле во канта. последен таков е Закон љубави, кој ќе биде заменет со Rebelde (чекај да се насмеам: :pos2:). дури и ртл имаат подобра програма во хрватска, но сепак првото место си го зазема ХРТ.

п.с ти да не си му некое внуче на Велијат

Женската е пропаст невидена,кога седи нозете и се раширени под агол од 180 степени!Целата емисијата не е нешто посебно,самата појава на водителката иритира :uvo:

Абе види морам да се самоцитирам

Самиот незнаеш што лупаш...читај погоре..ако сакаш здрава емисија треба прво буџет...а тоа дали пропаднала некоја серија на НОВА ТВ,тоа значи дека е погрешно проценета нејзината вредност,значи нема никаква врска со контекстот на ток-шоуата..значи лупаш безвеза..

п.с ти да не си му некое внуче на Велијат

јас сум му братучед од мушка тетка :pipi:
се зезам бе. ако примети, никаде ја немам спомнато Еј уан (освен тоа дека боки се враќа таму)
само реков дека Нова во никој случај не е пример за одлична телевизија. :)

И не е пропадната само една серија на Нова, туку повеќе емисии.

јас сум му братучед од мушка тетка :pipi:
се зезам бе. ако примети, никаде ја немам спомнато Еј уан (освен тоа дека боки се враќа таму)
само реков дека Нова во никој случај не е пример за одлична телевизија. :)

И не е пропадната само една серија на Нова, туку повеќе емисии.

брат седи бе...празници се ближат ние за А1 ќе се расправаме..одеби ги..:vozbud:

Пеер,НОВАТВ за Хрватска е исто што и А1 за Македонија.
Најдолното комерцијално срање.
Од километар се глеа дека се што се дава таму,има само една цел-привлекување реклами и профит.
Уметничка вредност-нула.
За разлика од ХРТ,која е светлосни години понапред.
Он топик:
Од А1 не се очекува и ништо повеќе.
Од најдобра и најобјективна телевизиска куќа во Македонија,успеаа за неколку години да станат најголемото срање на фреквенциите.
Али како и да е,културното дно,носи врв на гледаност,секогаш е така.
Среќа шо иаме кабловска.:)

брат седи бе...празници се ближат ние за А1 ќе се расправаме..одеби ги..:vozbud:

баш. :) само се надевам дека нема оваа нова година да им биде адут нашата „ЕКСплозивна“ Хелена Гоља... Роза де...
Како што лани им беше Боки. :nesvest:

И се надевам дека наредната година Алфа и Скај Нет ќе направат растур во гледаност. И А1.. и Сител... и Канал 5... Абе сите нека ги исфрлат. И така овие две локални (и сателитски) имаат солидна програма, која во иднина се надевам ќе прерасне во уште подобра.

Емисијата не ја гледам, затоа што спијам во тоа време, но доволна ми е рекламата да ја видам, да сфатам за што станува збор. Не сакам да звучам лошо, ама некако целиот концепт ми е прост, она ми е некако проста, не дека сакам навредувам, ама воопшто до сега каде и да сум ја гледала на телевизија, не ми оставила некој добар впечаток, напротив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom